Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Jocuri cu masini (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/63-jocuri-masini.html)

Gabi 16-09-03 19:02

Jocuri cu masini

Discutii libere, in care toti poti sa-si spuna opiniile despre jocurile cu masini care le-au placut, pe care le cauta, sau pe care le detesta :twisted:

tekno 16-09-03 19:11

Midnight Club 2

yo tot caut shi caut jokuri de genu street racing...
shi am gasit doua :?

Midnight Club II shi
Valusoft Midnight Outlaw Illegal Street Drag - Nitro Edition

unde dreq pot da de ele???????? cine le are????????

:roll:

Gabi 16-09-03 19:16

Illegal Street Racing am avut. De drag racing nu stiu nimic.

Benny 16-09-03 23:11

In Decembrie anul asta sau pana in maxim Aprilie anul viitor o sa apara NFS UnderGround care se bazeaza pe curse ilegale! E SUPER REAL! E acolo Supra Skyline Eclipse tot ce vrei! O sa fie super :D Si e super ca faci curse pe bani si cu banii aia iti mai tunezi masina... super real :) De-abia astept sa apara, o sa fie cel mai belea joc

tekno 16-09-03 23:23

cooooooooooooool NFS underfround :D
yo am aflat ca Midnight Club 2 saca pe pl vieo de 64 :( yo am de 32...
najpa..
tre sa caut 1-le

Gabi, u ce jokuri cu ilegal street racing ai avut? :?:

pimp_lex 17-09-03 01:02

eu am jucat pana acum Midnight Club I si Tokyo extreme Type-Zero cu , curse de strada....ambele pe Playstation 2, midnight club 1 nu prea mi-a placut.......tre sa-l inchiriez si pe II , se pare ca e mai bune........si astept cu nerabdare NFS underground.....

mai imi palce mult Grand Turismo 3 si acum a aparut GT 4....

tekno 17-09-03 10:28

NFS Underground!

http://www.dailyrush.dk/associated/story/11725/ss1.jpg

http://www.gameplanet.co.nz/images/m...001928,06.jpeg

deabea ashtept... da cred ca o sa trebuiasca sa imi fac upgrade ca sa imi mearga... :(

Gabi 17-09-03 11:37

Despre NFS-u` ala am auzit si eu, si cred ca atunci cand o sa apara pe piata, o sa fie cel mai tare joc in materie de curse/tuning/illegal.

Astept cu nerabdare.

tekno 17-09-03 19:03

Underground

o sa fie tare da sifur o sa fie cel ami cunsocut..
pe mulata lume pe care am intrebat de celelalte 2 nu prea au auzit....

Anonymous 18-09-03 02:09

hai ca ma bag si eu in seama ca sa nu tac... nu de alta da ma uit pr forum de ceva timp fara sa raspund.... oricum.... Midnight club 2 ar putea fi un joc reusit dar are prea multe lipsuri... multe bug-uri.... cand pui jenti de 21 pe masina nu se vad .... inainte de startul unei curse masina sta cu rotile in \"asfalt\" daca ai prea multe masini in garaj trebuie sa stai vreo juma de ora pana ti le incarca.... si alta problema.... masina se controleaza fffff greu chiar si la viteze mici .... o masina cu o putere a motorului mai mare este aproape imposibil de controlat intro-o cursa ce contine o singura curba.... nu mai vorbim de 2 sau mai multe pt ca atunci daca nu primul stalp.... al doilea este sigur al tau... ce are bun... parerea mea ... detaliile legate de motor. cea mai tare masina din joc este un mustang shelby din 67 cu 750 hp , nu am apucat sa councurez cu ea... dar daca te chinuie putin talentul iti faci masina de 933 de cai da schimbi motorul la fiecare 2 curse.... oricum ideea jocului este buna.... pleci de la un garaj care nu are renume iar pe parcurs , dupa ce castigi curse te duci la garaje renumite iar asta inseamna ca poti sa concurezi si pe strada la orice ora cu cei ce participa la curse.... la inceput nu o sa accpte nimeni sa se intreaca cu tine pt ca zic ei... esti un newbie.... cum ziceam ideea este buna grafica lasa de dorit.... mult ....

tekno 18-09-03 12:48

MC 2

hmmm
interesant... yo nu am vazut decat screenshot-uri din Midnight Club 2.... faza cu jentzile in asfalt e nasoal rau de tot.... is curios cum o sa fie NFS Unedrground? daca MC 2 are probleme asha amri cu grafica... nu intzeleg de ce are nevoie de resurse asha multe, la un prieten pe proc de 1300mhz, 256 DDR, shi G-Force 2 la 64 mb ii sacada.... sa fi fost problema de drivere sau de joc?

Anonymous 20-09-03 00:45

Re: tekno

cred ca este o problema de drivere pt ca eu am amd k7 la 700 cu 256sdram , placa video geforce 4 mx 400 64mb si nu face probleme decat in garaj atunci cand te uiti la toate masinile care le ai ( asta in caz ca ai mai multe de 3)

tekno 21-09-03 13:56

jocuri...

ok.. inka nu am reushit sa imi fak rost de MC 2 :(
fuuuuuuuuuuck las' ca-l scot yo de undeva....

PS
voua va plce colin mcrae rally 2?

Gabi 21-09-03 19:06

tekno: I LOVE IT

tekno 21-09-03 22:53

CMR3

ok... aku am terminat de downloadat CMR3.. l-am install shi imi da ceva eroare.. cred ca nu ii place driveru de la pl video, tu l-ai vazt cum arata Gabi?

Gabi 22-09-03 11:00

tekno: am avut si CMR3 acasa, si l-am jucat in paralel cu CMR2. Tin sa-ti spun ca este total diferit, si cand spun asta, o spun in sensul rau al cuvantului. Din punct de vedere al graficii, este superior CMR-ului 2, dar masinile se misca mizerabil. Eu am un P4 la 1.7 GHz si nu imi frama, nimic. Unii mi-au zis ca ar fi calculatorul slab, dar nu cred.
Oricum, jocul merita jucat, pentru ca te tine in suspans: nu stii in care pom sa te infigi, pentru ca in fata ai mai multe variante :lol:
Aaa... si ce mai ofera in plus: it permite sa iesi cu masina mai mult in decor, adica nu te reseteaza.

Sfatul meu: incearca-l, dar cred ca o sa fii mai multumit de CMR 2.

tekno 22-09-03 11:31

CMR3

inka nu mi-am rezolvat problema cu driveru.. da daca zici ca ii ami tare CMR 2 nici nu-l schimb... ma duk az la un prieten sa vad cum e... :)

Gabi 22-09-03 11:34

Eu ti-am spus parerea mea. Acum... poate tie o sa-ti placa, nu stiu.

PS: inca ceva nasol la CMR 3. Nu se poate juca in retea :evil:

tekno 22-09-03 13:03

CMR 3

Bhouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sux! nu merge in retzea... bleah... kaka nu ami vreau
:lol: :lol: :lol: :lol: daca nu ami merge cum ii ami umilesc yo pe prietenii mei din retzea?mai bene raman pe CMR 2

Amytal 22-09-03 19:19

Jocuri cu masini marfa actuale ar fi Toca race driver. Speram ca NFS Underground sa spele amarul de la Midnight Club sau cum pana mea se cheama care e dezastru...

ESPinoza 22-09-03 20:12

cam cand o sa apara NFS underground asta , nu stitzi ?

Geo 22-09-03 23:13

Sa incerc sa la iau pe rand :-)
- NFS Underground va apare cam prin septembrie... acum insa nu se stie nimic sigur, intai o sa apara pe PS2, apoi pe PC... poate mai intarzie si ei putin cum a facut nenea Carmack cu DOOM3, sau Blizzard cu seria Warcraft...
- CMR3 este dezastruos fata de CMR2... singurele lui puncte bune sunt grafica, damage-ul masinilor, si secventele animate de la parcul tehnic, sau de la startul intr-o proba. Din nefericire controlul masinii este la pamant, indiferent de viteza pe care o ai masina topaie ca o capra, pe astfalt la 10 km/h pui masina de-a latul imediat, nu conteaza terenul pe care rulezi, oricum nu poti merge drept... CMR2 ii da clasa la acest aspect, mie mi s-a parut foarte realist, faci niste derapaje controlate superbe, tipul de teren se simte... pacat, fiindca la ce puncte bune are, daca ar fi pastrat handling-ul din varianta 2, ar fi fost un joc superb.
- Pentru impatimitii de liniute... ;-) Va recomand sa jucati cele 3 jocuri ale ValuSoft - Canopy Games legate de acest subiect:
- American HotRod - liniute cu muscle car americane (foarte misto, axat foarte mult pe partea de tuning la motor, masini misto - cum vi se pare un Mustang dus la 880 de cai putere ? :lol: )
- Midnight Outlaw - prima varianta si Nitro Edition apoi (cu cateva masini in plus, si cateva gadgeturi gen reluari ale cursei, ceva upgrade-uri in plus). Axat pe partea de tuning exterior, este chiar bengos, pleci cu un jaf de masina nevopsita, cu rugina pe ea, cu jenti de tabla, si apoi adaugi spoilere, eleroane, esapament dublu, faruri de ceata, stopuri transparente, neone sub masina, custom paint, etc... bineinteles si partea de upgrade la motor. Mi s-a parut la fel de bestial ca primul... reda atmosfera curselor perfect... starturi date \"la liber\", cu mainile, tensiune pana la linia de finish (poti sa ratezi startul, sau o schimbare de viteza; poti sa ai o masina care nu are aderenta buna, dar are putere la motor mai mare: te dai cu unu', pleci mai prost la start, dar cand ii dai a 3-a incepi sa te duci ca Cielo-ul lui Sebastian ;-) si-l faci).
Nu dau aici link-urile de unde puteti sa le descarcati. Cine le vrea, putem sa vorbim pe privat, sa-i spun adresele sau sa vedem cum i le dau pe cd.

tekno 23-09-03 16:22

gamez

mishto Outlow Racing ala.....

Amytal, am jucat toca racing driver... era spart shi cine l-o spart nu sho facut rteaba calumea pt ca nu se auzeau sunetele clar.... ii faina povestea lui da' meniu mi se pare foarte sarac....

Amytal 28-09-03 20:34

Am pu si eu mana pe Toca full, si vreau sa zic ca e super.
Grafica are, feeling are, senzatia de viteza e acolo. Masini Sunt 46 !. Povestea e simpla dar exista ( e singurul simulator cu asa ceva ). Este realist ... Ce mai face toti banii !

Anonymous 28-09-03 20:50

ilegal street drag

am io ilegal street drag jocu daca vrei scrie-mi la [email protected]

tekno 29-09-03 18:32

gamez

am jucat insfarshit midnight outlaw... e mishto ideea jocului... grafica e cam \"moale\" acleashi lucru m-a amuzat shi pe mine ca pe Geo... Mashina ruginita dintr-un capat in altu... am jucat cu o supra nemodificata pt prima data shi am scos 17.05 la 1/4 mile

Toca e super realistic jocu;... da' mie tot nu imi place meniul lui EXTREM de sarac...

tekno 04-10-03 01:43

MOISD

hehehe..
am terminat Midnight Outlaw Illegal Street Drag... :mrgreen:
pan' la urma mi-a placut joku... am ras bine cand am vazut ca imi decoleaza mashina, cateodata e foarte de greu de controlat
cred ca osa downloadez ala cu hot rod-urile shi osa il termina shi pe ala... :lol:

Turbo110 16-10-03 20:56

:D

Cel mai tare joc cu masini pe care l-am jucat a fost si va ramane Collin McRae 2 !
Dar ca realism cel mai mult mi sa parut mai aproape de realitate ViperRacing !

bogdan 17-10-03 10:09

incercati burnaut sau asa ceva o sa va placa mai ales inpatimitilor de\"NOS\"si mai e nascar tunder belea!

tekno 18-10-03 19:29

Viper Racing il am
e fainutz jocu... da nu il intrece pe toca race driver.... cred ca ala a fost cel mai realistic pe care l-am jucat.

CMR2.... cel mai jucat jok la mine pe PC :lol:

PS
burnout? sau burnaut? sa shtiu ce sa caut....

rocker_no 21-10-03 07:34

cursele

Ce pot spune...
Am aflat si eu ca exista mai multe jocuri despre cursele undergorund decat midnight club I si II. Oricum eu momentan joc midnight club II, care mi se pare un joc dragut. Masinile sunt misto, cursele, story line-ul, numai ca n-am inteles eu un lucru. Mai sus, pe pagina anterioara, se pomenea ca poti sa-ti modifici mashina la midnight club. Mie mi se pare o prostie ca pana acuma n-am vazut sa mentioneze pe undeva ca poti sa faci asta. Si mai am putin de tot si iau si ultima masina. Asa ca vreau sa-mi zica si mie ala care a spus ca ai garaj unde poti sa modifici masina la midnight club, UNDE E GARAJU?
Anyway, cred ca o sa iau si eu ala cu illegal street drag racing... suna misto :wink:

tekno 21-10-03 15:45

e fainutz illegal street drag....
yo l-am terminat...
daca ii de akord zolia... fac un upload la jok pe forum

Geo 22-10-03 01:20

Frate, n-ai ce face ? Upload de 100 de mega ?

vcosmin 22-10-03 11:40

Daca vreti un joc foarte realistic (control, fizica etc) incercarti
www.liveforspeed.com. De departe cel mai bun simulator de acest gen (din punctul meu de vedere).

tekno 22-10-03 12:13

jocuri

Quote:

Originally Posted by \"Geo\"
Frate, n-ai ce face ? Upload de 100 de mega ?

nu e chiar asha rau.... dezarhivat are 66 mb shi arhivat 100 somthin stinx..
66 mb....
nopatea ii bag cam in 2 ore.... cred... flimu de 200mn de la TM l-am scos intr-o noapte... de la vro 1 pana dimineatza pe la 8 :lol:

vcosmin de pe siteu ala nu se poote downlaoda tot joku...
nu shti un site pe care sa il gasesc?

vcosmin 22-10-03 22:25

De pe site poti sa iei un demo (mi se pare ca a fost si pe softnews daca ai trafic intern mai rapid), care are 1 traseu cu 2 variante si 3 masini: 2 aspirate, si 1 turbo. Versiunea full costa 11 Lire Sterline, avand in vedere ca jocul se joaca in principal online, nu prea ai cum sa ocolesti cumpararea acestuia. Oricum ia demo-ul ca sa-ti faci o idee despre ce e vorba.

BigMac 23-10-03 17:09

Am si eu Live for speed.. e misto. Da'.. Cosmine, zi si mie cum deblochezi masina aia turbo :mrgreen:

tekno 23-10-03 19:12

Quote:

Originally Posted by \"BigMac\"
Am si eu Live for speed.. e misto. Da'.. Cosmine, zi si mie cum deblochezi masina aia turbo :mrgreen:

ok... nu ne faci un upload la jok BigMac... sau zimi plz daca l-ai luat de pe net... de unde dreq? :wink:

BigMac 23-10-03 22:36

De pe eMule :wink: Dar e tot versiunea demo, crack-urile nu merg :?

vcosmin 23-10-03 23:12

crack-uri nu merg, pentru ca este nevoie de logare pe site si pentru deblocarea jocului (genereaza key in functie de configuratia calculatorului, deci daca schimbi ceva tb reinitializat si etc). Pt a debloca masina aia turbo RWD, trebuie sa acumulezi parca 160 puncte. Nr de puncte acordate variaza in functie de nr de participanti la cursa, dificultate, pozitia obtinuta in final etc. Versiune Full are 8 masini printre care si 2 clone Caterham (540 kg, 180 cp si una de 140 cp). Daca ai demo-ul si vrei sa te amuzi putin descarca de pe forum LFSTweak, unde poti sa modifici motoarele, transmisia etc.

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning