![]() |
VAND Led-uri (SMD) PLCC2 pt. borduri
5 Attachment(s)
Vind Leduri PLCC2 (SMD) pt. borduri de Logan, si majoritatea masinilor dupa 2002
TOP LEDs (PLCC2) 3.5 x 2.8MM ALBE - 1,8 ron / buc. ALBASTRE - 1,3 ron / buc. ROSII 1,3 ron / buc. alimentare (V) luminozitate (mcd) unghi (grade) ALB 3,0-3,4 210-350 120 ALBASTRU 3,0-3,4 75-125 120 ROSU 1,8-2,2 90-160 120 Expediez in tara cu plata ramburs. La cantitati mai mari/culoare preturi negociabile. La expeditie se mai adauga 1,2 ron un plic (ramforsat cu bule plastic) special pt. siguranta produselor. Adaug poze cu ledul, si 2-3 borduri facute. |
Re: VAND Led-uri (SMD) PLCC2 pt. borduri
20buc (14 albastre +6rosii) pleaca azi la Buc.
|
M-ar interesa si pe mine ~40 de leduri albe ... cum pot sa iau legatura cu tine pentru a le achizitiona. Mentionez ca si eu sunt din Constanta.
Mersi. |
ai PM cu nr de tel
|
pe tico ai idee daca merg?astept un pm
|
ledurile se potrivesc la Toyota Celica T20 1996 ?
|
@CobraArt
Nu merg pe Tico. La tico se pot face niste adaptari cu becuri sau banda. @StoicaR "Moda" ledurilor SMD la borduri a aparut mai la toate masinile dupa 2002. Nu am desfacut bord de toyota model asa vechi. Dar se pot face adaptari. La ambele modele e nevoie de un electrician cu putina rabdare si imaginatie. Scuze ca raspund asa tarziu dar ... nu am mai primit notificare. Recomand PM salutari |
salut,
poti pune leduri dastea la un golf 3? brgds, edi |
Quote:
Daca stii cum se da bordul jos eu cred ca gasim o solutie. Da-mi un tel. si dezbate problema. 0720-414.448 |
spune-mi pt un astra g din 2001.daca se poate face ceva la bord...mc mult...
|
Quote:
Ma suni si vorbim. |
mai este de actualitate anuntul?
|
:up:
Intre timp preturile au ascazut la 1,5 albe si 1,2 colorate :D |
up
...... |
la astra g 2002.
ma poti ajuta cumva? |
salut sunt din tecuci
vreau si eu 12 bucati albe si 4 rosii multumesc mult |
Quote:
Au probleme cu alternatorul, in sensul ca uneori incarca si 19V. Astfel arde orice led. Am incercat cu niste stabilizatoare dar tot nu iese cum trebuie. Recomand becuri alta culoare sau o plasma ... dar si aia o sa inceapa sa tiuie dupa o perioada. |
Surpat Bogdan Stefan
Str. Vegetatiei Nr.3 Sc. B Ap. 14 TIMISOARA , Jud Timis Ma bucur ca ai lansat o comanda. Dar esti un NESIMTIT pt. ca nu ai si mers la posta sa o ridici. Cine mai primeste comenzi de la acest client sa le refuze, pt . ca acest client este un nesimtit. Va salut. |
unEL, mai e valabila oferta pentru LEDuri SMD?
Care mai e pretul actual? Nu intreb daca se potriveste pe vreo masina, fiindca toate LEDurile merg adaptate pe orice fel de bord. Chestie de imaginatie si tehnic... si pasiune. |
Quote:
Teoretic am mai multe modele si culori de cit am expus aici, si tin fff mult de tuning luminos pe masini. Suna-ma si iti zic ce si cum, stocuri, modele, preturi ..... 0720-414.448 |
Anunt valabil.
Pt. stocuri si informatii sunati-ma. |
merge la un megane 1 din 2003 are bordul ca la logan?un pret?
|
Quote:
Si daca nu merge o facem sa mearga. Dar nu crezi ca avem o distanta destul de mare intre noi? Si nu ... nu are bordul ca logan ... la logan e pe leduri. |
1 Attachment(s)
Am adus si leduri SMD cu 3 cipuri superluminoase alb rece ~6000K
3,3-3,8V (alimentare) 3000 mcd (luminozitate) 120 grade (dispersie) 5,5X5,0X1,95 mm (dimensiune) Pret 4,5 ron/ buc La mai multe bucati se discuta pretul. |
2 Attachment(s)
salut
uite ce a iesit cu ledurile de la unEL si sunt foarte multumit(in realitate arata mult mai bine decat in poze) sa vedem cum iese si bordul de la moto |
Super ... Imi place cum a iesit.
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut!Da-mi si mie un pm cu nr tau ca sunt si eu interesat.
Am un peugeot 206 2005. Merci! |
0720-414.448
|
ai cumva leduri care se aprind in 2 culori ( adica o data alb, iar la actionarea unui contact, intrerupator, etc sa se aprinda rosii ) ?
Daca nu ai (sau nu exista) ce solutie gasim ? Merci ! |
Sal,
Eu am intalnit un tip de led SMD cu 2 culori. Sunt si RGB cu 3 culori Acum depinde de ce vrei sa faci ... cine face cablajul ... cat loc ai ... Cred ca mai bine ma suni si imi explici despre ce e vorba Si poate gasim o solutie. Te salut |
ma poti ajuta si pe mine cu niste leduri ptr o vectra b(am avut unele si nu m-au multumit ca intensitate luminoasa,adik albastru se vede ff decolorat)
crezi ca pot sa le montez pe astea de la tine fara sa mai pun ceva rezistente(ca as vrea sa le montez eu) orice ce sugestie din partea ta este binevenita ms mult |
Vectra B
Ce leduri ai nevoie ? Eu am un albastru f frumos si zic asta din aprecierile celor care si-au pus. Degeaba fac poza ca nu scoate in evidenta realitatea. De rezistenta e nevoie daca bordul tau e pe becuri si tu acum faci adaptarile. Cred ca cel mai bine ma suni si vb ... Exista solutii pt 99% din bordurile actuale. In curand o sa pun pe site-ul meu poze cu diverse lucrari. Daca imi amintesc, vectra b e pe becuri si ca sa obtii albastru intens e nevoie de multa lumina in dispersor, iar acul nu cred ca o sa-l faci rosu. Suna-ma ...... 0720-414.448 Edi |
salut pentru bord(kilometraj) la matiz merg?
|
Quote:
suna-ma |
pentru un renault 21 or fi bune? mi-ar placea sa scap de lumina portocalie care m-a plictisit...poti pune cateva poze sa vad cuma rata led-ul ? dar ceva mai mare decat din primul post!
Multumesc anticipat. |
Quote:
|
salut...se potrivesc ledurile la o astra H 2006.....as vrea sa schimb toate beculetzele(ceasuri bord,plansa de bord,comenzi volan,etc)
|
salut.....0720-414.448 e nr. tau de telefon?......ai idee cam cate smd-uri mi-ar trebui k sa-mi schimb tot la bord(astra H)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning