![]() |
Difuzoare Ciare
Am si eu o curiozitate, de ce nu vorbeste nimeni despre Ciare? Au difuzoare destul de bune, ultima generatie cu magnetul in neodimiu ceea ce reduce foarte mult greutatea. Astept raspunsuri si pareri.
|
Re: Difuzoare Ciare
vad ca le faci reclama asa ca spune-ne tu ...eu am o mare retinere pentru magnetii de neo folositi pentru midbas si sub...
asteptam si alte pareri. |
Nu le fac deloc reclama , dar vad ca se vorbeste doar despre Magnat, Alpine, Pioneer,etc. Ciare face si difuzoare pentru SPL si sunt destul de bunisoare. Eu personal montez in masina 6 medii de 200watt fiecare (toate pe portierele din fata) doua twetere de300watt, si un sub de300+300 , 4+4 ohm, si iti garantez ca se aude excelent,fie la volum mic , fie la volum mare. Astept si alte pareri.
|
tweeter de 300W?
|
Chiar asa,starnesti curiozitati...
Fa si pentru noi o poza cu tweeterele alea de 300w sa vedem ce nam vazut. |
Quote:
|
Presupunind ca ce scrie pe TW e adevarat, aia 200W reprezinta puterea AMPLIFICATORULUI care il poate conduce. Puterea efectiva a semnalului FILTRAT HI-Pass ce intra in TW reprezinta numai citeva procente din puterea debitata de amplificator.
Asa ca aia 200W ( daca or fi ) reprezinta de fapt vreo 20 sau putin mai mult. |
Quote:
|
Tot aia e.
|
Nu sustin ca ar avea 200watt, dar vreau o parere despre raportul calitate pret.
|
Apropo la My photos gasesti cateva poze cu una din portierele mele.
|
Ceea ce eu vreau este o parere despre difuzoarele Ciare, daca cineva are o instalatie de sunet facuta cu Ciare,sunt calitative? Sunt cunoscute in lumea tuningului din romania?
|
Nu cred ca stie cineva prin Romania de marca asta. Or fi bune, dar daca nu le cunoastem nu ne putem da cu parerea.
|
Nu am avut ocazia sa aud niciodata aceste difuzoare pe care le ai tu si cred ca nu sant multi pe aici care sa le fi auzit.
Totusi ami place cum arata montajul an special de pe usi . Pe acest forum ansa se discuta mai mult despre marci mai accesibile romanilor si mai usor de procurat,de acea se folosesc alpine,magnat,jbl....pe bani mai putini.Din cate am vazut un set de tweetere de la firma ciare costa aproape 500 ron ,cam mult avand an vedere ca sant marci consacrate cu produse muuuult mai eftine si a caror nume spune mai multe chiar si pentru un necunoscator. Din curiozitate unde sa facut montajul ??? |
Quote:
|
Eu unu n-am auzit niciodata de difuzoarele Ciare.
In al doilea rand tweeter de 200w ... hmm ... al meu are 50-60 w si mi se pare ca se aude cam tare , ma intreb cum se aude ala ... ??? Ce statie folosesti pt tweetere sau pt sistemele de pe usi un link ceva , date tehnice? |
eu unul astept cu nerabdare sa vad si sa aud cum suna sistemul tau,dupa ce ti-o vom asculta(masina) o sa ne dam cu parerea despre difuzoarele ciare,eu unul am doar kickuri de 20cm in usi fara magnet neo si au doar 2,2kg si 125W si la 65-70W pe ele am probleme foarte mari cu usile,sunt curios de cei 1200W(6x200nu?)pe care ii ai tu acolo,iar 200W pe tweeter...eu am probleme cu urechile la frecventele inalte dar si asa ma deranjeaza cei 75W pe care ii am pe ale mele cand le dau sanatos in gura,asa ca eu unul sunt foarte curios ce ai tu instalat pe masina din italia,nu de alta dar ultima mea experienta de genul asta cu o alta masina echipata in italia mi-a lasat un gust amar,mai ales dupa ce omul a zis ca un 13w7 amplificat cu 2133W masurati(nu detalii tehnice)suna incet,ca la el distorsiile ce le avea in masina te deranjau mai tare la urechi deci m-a sfatuit omul sa-mi schimb partea de bas.nu spun ca ciare sau cum se cheama sunt difuzoare proaste dar ce spui tu aici e putin peste puterea mea de a crede si de aia sunt foarte curios cum suna masina ta.asta ar fi parerea mea bazata pe vorbele tale.
|
m-am uitat putin la ciare pe net,imi spui si mie ce modele sunt difuzoarele tale?ca sunt curios sa vad ce ti-ai ales de acolo,ms
|
Quote:
|
am eu difuzor Ciare.....e foarte tare..e cu dublu bobinaj..350W...rupe. La statie am volum 0-50 si la 15 imi vibreaza geamurile in casa.....
|
|
tweeterele CT263 din cate am citit eu din PDF producatorului puterea lor nominal a este de 100w ... de la 100w la 200 de w e drum lung .
|
Quote:
|
pai vezi tu asta ne irita putin pe noi,watii astia aruncati asa in vant,nu cred ca intereseaza pe multi de pe forumul acesta puterea maxima a unui difuzor,sa nu mai vorbim de detaliile date de producator,mult mai important pentru noi(parerea mea)este experienta acumulata dupa o auditie a unui difuzor de asta se fac intalniri ale pasionatilor,sa vedem si sa auzim ce au si altii,sa putem face o diferenta intre x si z ca si producator de audio,si nu ca are 250w putere maxima,poate nu canta nici la 25 sau poate inca mai canta si la 300,depinde cine asculta....
|
Ba ce face invidia asta cu omu` . Ii foarte tare firma Ciare.
|
Quote:
|
de asta ziceam ca abea astept sa-ti ascult masina:) ,eu unul nu am auzit niciodata de ciare,si sunt ferm convins ca exista multe difuzoare despre care multi nu am auzit si suna satisfacator de bine,si sunt curios cum suna,ca o experienta a mea,imi place ca ai facut ceva la masina din pasiune deci respect pentru asta,si sa ne vedem in viitorul apropiat pe la ceva evenimente sa ne cunoastem:)
|
Quote:
|
urmareste si tu pe aici,vor aparea topicuri despre evenimente,dar parerea mea e ca 1aprilie la 4tuning day va fi prima de anul asta,dar cine stie,se va posta oricum mult despre ele daca se apropie ceva deci sigur o sa vezi
|
Quote:
|
Si daca tot am deschis un subiect destul de interesant mai deschid unul: cine cunoaste, sau a vazut in actiune ESB Ottomila30? Este vorba de un subwoofer de 1000w rms, 24-300Hz, 4+4 ohm, sensibilitate 88.3 db W/1m
|
Ciare e foarte tare , are si un vecin de al meu ( din italia) pe un BMW e46 2003 2 subwoofere CIARE si cu volumu la jumate vibreaza toata masina int/ext mai rau ca o dacie :))) parca au 800 W fiecare :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning