![]() |
Service auto Bucuresti
Promtitudine, calitate, seriozitate si preturi mici sunt punctele forte ale service-ului dnc.
***** 0722174812 / 0765446160 Claudiu |
Re: Service auto Bucuresti
Recomand Cu Maxima Incredere!!!!!!!!
|
poti oferii informatii sau doar faci reclama?
ma intereseaza un pret pentru schimb flanse amortizoare la un golf 3 din 92 |
@akileon - 80 ron fata si 50 ron spatele de schimbat flansele
Nota Moderator: Te rog CITESTE si RESPECTA regulamentul bazarului ! Daca vei continua sa-ti ridici topicurile zilnic sau de doua ori pe zi chiar,sfidand regula celor DOUA zile (nu ai dreptul sa postezi consecutiv mai devreme de 2 zile...chiar daca"ai uitat" sa adugi ceva,o vei face dupa 2 zile!) sa stii ca ma vei pune in situatia de a-ti inchide respectivele threaduri si de a te penaliza. Multumesc pentru intelegere,o zi buna ! |
si povestea continua :D
|
postati fratilor si voi aici cei care ati trecut prin acest service si spuneti-va parerea poate vor sa stie si altii ce si cum, ca ati fost cativa.
|
Susssssssssssssssss
|
serbane, vopsitorie aveti acolo? am si eu cateva retusuri... vezi la postul meu cu masina mea, daca vrei sa-ti faci o idee.
|
nu au vopsitorie , se ocupa de mecanica etc , am fost si eu la ei , ma declar multumit , se pricep baietii si sunt foarte ieftini , cu siguranta voi ramane client
|
ma bucur ca mai sunt si romani corecti, adica care beneficiaza de servicii si apoi sa dea un calificativ, oricare ar fi acesta.
|
Salut,
Am si eu nevoie de cineva care sa se uite la o cutie de viteze de pe un 320i din '88 care are vitezele incurcate si nu are marsarier. Va ocupati de chestia asta? |
cu siguranta se face asa ca suna-l pe meserias si vb cu el Claudiu 0765446160
|
hai si un uppppp
|
O adresa a service'ului ???
|
0722174812 / 0765446160 Claudiu
Iar adresa este Str Nicolae Marin care da din Str Industriilor. De la Republica megeti tot inainte si apoi dupa scoala (pe dreapta,aprox 1 km de mers)) este prima strada si apoi iarasi prima la dreapta. Id mess yahoo : dnc_service |
salut.am un prieten care are un e36 320i si ii pierde ulei la motor.cum face sa vina si el sa o faca?
|
Oricand poate merge la service.
Sa dea un telefon. |
am un seat ibiza 2005, 1.4 benzina, 100cp.Ma intereseaza un kit de ambreaj,eventual sport.Kitul in sine + manopera.Astept un raspuns pe pm,multumesc
|
@BlacK_KilleR - scriu si aici si dau si PM , poate mai vrea careva sa stie :
Kit ambreiaj : SACHS - 1100 Ron VALEO - 650 Ron Manopera 300 Ron |
Din nou multumit!!!
|
Sunt super tari ,super preturi!!!! am luat de la ei discuri de fr BREMBO, pt My CALIBRA, noi noute cu garantie si montaj 210 ron,am facut schimbul de ulei (castrol magnatec 10w40 5 L) + filtru (man) tot de la ei si am dat 180 ron
|
OK, mergem mai departe si incercam sa facem cati mai multi oameni fericiti si multumiti prin serviciile pe care le prestam.
|
salut un id de mass ai sa vb?????
|
intra si tu pe mess tiam gasit id-ul vreau sa vb,daca poti
|
serban_pc este id-ul
|
mai oameni buni,chiar asa masini bune aveti de nu se mai strica ?
|
salut, am fost aseara la ei, foarte ok si ca mod de lucru si ca preturi, recomand cu caldura
|
inca in bransa, haideti sa va vindecam masinile.
|
Quote:
|
sunt discuri normale, nu sport. daca ti neaparat pot sa-ti fac poze la ele, dar nu este deosebit nimik la cum arata.
|
Salut, cand pot trece si eu pe la voi pt. o constatare si eventual sa ne apucam de ea? E vb. de masina de la semnatura.
|
Ti-am dat PM,
In general noi suntem la service de luni pina vineri de la 09:00(poate si mai devreme) pina seara la 21-22:00 , iar in weekend de la 09:00 la 14:00. Programul ni-l facem in functie de ce comenzi/lucrari avem. |
mai departe cu operatiile pe cord deschis :d, orice masina
|
uppppppppppppppppp
|
uppppppppppppppppp
|
salut
Am un Espero cu motor de 1.8 si cand se incalzeste motorul imi moare la relantiu cand o las pe liber.Crezi ca se poate face?Si cat costa manopera pt a schimba tot ambreiajul la Espero?
|
Re: salut
Quote:
2.depinde daca cutia de viteze are gura de vizitare sau nu, daca te poti uita tu , daca nu vino pina la noi si ne uitam noi, constatarea este gratis. |
Salut
Cand sa trec sa schimbam garnitura la galeria de admisie la Espero?Spune-mi daca ai sau trebuie sa cumpar eu una ;si cred ca imi mai trebuie un iac de la relantiu.Acuma merg cu mufa aia scoasa;influenteaza cumva consumul?
|
Putem comanda noi piesele(astfel ve-ti avea si garantie la ele) la preturi bune sau sa veniti voi cu ele.
Da un telefon la nr si programeaza-te te rog 0765446160 Claudiu sau 0765440375 Mihai. O zi buna tuturor! |
daca tico scoate un fum negru, este de la carburator sau ii vine prea multa benzina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning