Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Pregateste GM un rival pentru Mini? (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/62557-pregateste-gm-rival-mini.html)

4TuningRO 11-01-08 17:17

Pregateste GM un rival pentru Mini?

5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...7964e26d7f.jpg
Pregateste GM un rival pentru Mini?

Conform ultimelor speculatii, GM intentioneaza sa lanseze un concurent pentru MINI. Automobilul ar intra in competitie si cu alte modele, cum ar fi Audi A3 si BMW seria 1. Marca Daewoo (Chevrolet), care apartine de GM, are deja un numar suficient de platforme care ar putea deservi un asemenea concept.
Printre modelele asemanatoare proiectate de GM se numara Pontiac Solstice si Saturn Sky.

In privinta designului, Chevy Beat Concept a fost votata ca fiind cea mai atragatoare dintr-un numar de trei masini, dar nu exista inca planuri de vanzare in America.

Tendintele actuale de economisire a combustibililor ar putea da unda verde construirii unei masini mici. Pentru moment, proiectul celor de la GM ramane in faza de studiu.

UNLORD 11-01-08 17:28

Re: Pregateste GM un rival pentru Mini?

Arata bine desi nu ma omor dupa forma de monovolum.

no limits design 11-01-08 17:30

am mai vazut conceptul...intodeauna am fost placut impresionat de el

Tunelord 11-01-08 17:52

chevy beat...:lol: tre sa fi chiar beat rau sa nu vezi fatza aia imensa...mama..zici ca e escalade:shock: da mie imi place:) arata bene;)

xxdadixx 11-01-08 19:39

Nu cred ca o sa fie rival pentru mini sau A3, BMW seria 1 ( prea mic ca dimensiuni ). Se zvonea ca ar fi viitorul matiz.

Brian 11-01-08 19:53

Imi place.. arata bine dar cred ca daca ar fi rival cu Mini,A3,seria 1, nu ar avea prea multe sanse .. :rolleyes2

tm_kata 11-01-08 22:57

nu miar fi rusine cu unu :)

Spark 11-01-08 23:31

de fain arata bine ...
dar comparandu-l cu mini .. nu prea stiu.
deja mini are si o reputatzie si e bine structurat. asa ca deocamdata banii mei ar merge pe mini ;)

ovydioo 12-01-08 09:58

decat un rival pt mini mai mult un nou matiz ...

Bogdan_ozzy 14-01-08 22:36

Arata destul de bine!Un pret stie careva?Si tipuriile de motorizari in care este disponibil,sau cu ,care va fi disponibil?

canon 31-01-08 10:47

nu prea are sanse in fata lui mini

:D

22VIN 07-02-08 10:13

nici o sansa in fata lui mini... vorba lui spiri... mai degraba cu colt sau alte modele...

Nautilus 07-02-08 11:36

E de o uratenie sinistra, arata ca un "pimped-up Matiz", dar tocmai asta il va face sa se vanda, din motivele pentru care Mini si Smart Forfour nu erau agreate :p

~Nautilus

criss_cars 07-02-08 12:55

Sa nu uitam cat de tare arata si Loganul MCV la salonul de la Geneva (sper sa nu gresesc nu sunt 100% sigur) asa k nu va faceti mari iluzii k masina de serie va arata asa. Dupa parerea mea strategia GM e sa faca o masina mica si ieftina asa k multe lucruri nu se vor gasii in varianta finala.

oachy 14-02-08 19:26

E dragutza....:lol:

vizu 19-05-08 03:41

arata bine dupa parerea mea......oricum nu cred k am avea vre-unul una...poate prietenele noastre da:D

ionut_cluj 19-05-08 10:50

Asta e viitorul Spark/Matiz, a fost ceva concurs pe site-ul gm, a fost ales din vreo 4 concepte.

Crisskro 19-05-08 11:03

Depinde de pret si consum. De aratat arata ok... probabil o sa il mai urateasca pana iese.

All times are GMT +2. The time now is 18:10.

- Copyright 2026 4Tuning