Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW Civic (!?) (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/62363-bmw-civic.html)

4TuningRO 09-01-08 23:57

BMW Civic (!?)

5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...550c74d390.jpg
BMW Civic (!?)

Kitul exterior, luminile, jantele, atitudinea...la prima vedere toate spun ca avem de-a face cu un BMW seria 5.

Inaintam insa spre fata, unde vedem un motor in patru cilindri.

Confuzie, teama, neincredere-toate sunt sentimente obisnuite.

Cum ne simtim insa cand realizam ca in aceasta Honda Civic s-au investit mai multi bani decat in fondul de studii al copiilor?
E mai bine sa fii posesorul unei Honde Civic, sau al unui BMW pur-sange?

Pana la urma, cui ii pasa, cat timp sunt boxele acelea albastre in portbagaj?

law53 10-01-08 00:24

Re: BMW Civic (!?)

un bavarez kamikaze...

Sonny 10-01-08 07:06

Superba culoarea. Criminale jentile!

no limits design 10-01-08 11:44

grilele alea sunt urat integrate in linia masinii si stopurile la fel ......... stiti vorba aia cu o floare nu se face primavara .......... pai asha shi aici ...... cu faruri shi stopuri de bmw niciodata nu o sa se transforme un civic in bmw..... mie personal nu imi place..... prefer un pur sange stock dekt chestia asta

Rookie 10-01-08 11:49

are dreptate no-limits, mai bine un pur-sange ... cu boxele alea albastre in portbagaj :lol: :lol:

UNLORD 10-01-08 18:06

E o masina "avorton"!!!

Tunelord 10-01-08 20:50

wow :shock: nice... frumoasa transformare 8)

I5@k 11-01-08 18:50

o porcarie la faza cu LCD in bara spate!! :-o.....pt ce?? cand schimbi roata sa te uiti la un film?? :)....nu are sens.....

dragos1989 12-01-08 19:15

:oops: :oops: Ce porcarie..cum sa transformi un civic intr-un BMW?? YUKK! O tampenie...Aia care au facut-o cred ca sufera grav..daca au vrut bimmer la ce plm nu au modificat un bimmer? Nu sunt de acord cu masina asta si cu nici o alta masina care sa fie modificata sa arate ca o alta...cum ar fi calibra sau 200sx modificate sa arate ca un ferrari..am vazut exemple si prin tara si pe net :oops: :oops:

Bmwaldo 12-01-08 19:22

kitch, de prost gust, plina de " senzatie " ... plina de crom ( = ieftin ) . Blasfemie totala, un 5ar arata bine cum e al lui zxz de exemplu :D .
In fine, prea multa " stralucire ", prea mult iti i-a ochii vopseaua, cromul... sincer. ... foarte nasol

pHeN0meN 13-01-08 01:08

nice car....dar e prea impopotzonata.....adik nu zic ca o sa se mearga cu asta pe strada dar sa ai una si sa ai dvd-player in spoilere...e grav ! m-ar durea sufletu sa stiu ca merg cu asa ceva pe strada...oricum imaginatia omului e bogata cand e vb de tuning :D o nota...ar fi 7

BogdanNZ 13-01-08 01:38

Masinile de genul acesta sunt facute in scopul de a fi prezentate la showuri si de a demonstra ce poate face o anumita firma de tuning daca se investesc destui bani in tuning.Este un exercitiu interesant si mascheaza foarte bine adevarata masina de dedesubt. Dar in principiu e un exercitiu facut pt reclama si marketing, indiferent daca va place sau nu, masina iese in evidenta, iar multi care au vazut-o live probabil vor tine minte numele tunerului.Si indiferent de parerea acestor gura casca...mai ales cand esti la inceput si doresti ca numele sa-ti fie cunoscut, ca in orice business, nu exista reclama negativa...

sKyNeT 13-01-08 14:04

un kitch facut calumea cu multa munca.
...si daca cromul e ieftin.....nu stiu ce sa mai zic

Takashy_Vtec18 13-01-08 23:43

...e frumoasa....sa reusesti sa scoti dintr-un civic asa ceva....e multa munka si trebuie apreciata...

rekin 24-01-08 02:01

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1285076)
grilele alea sunt urat integrate in linia masinii si stopurile la fel ......... stiti vorba aia cu o floare nu se face primavara .......... pai asha shi aici ...... cu faruri shi stopuri de bmw niciodata nu o sa se transforme un civic in bmw..... mie personal nu imi place..... prefer un pur sange stock dekt chestia asta

maaare dreptate ai :D mai bine modifica direct un seria 5 :lol:

vlad calugaroiu 24-01-08 18:57

Quote:

Originally Posted by 4TuningRO (Post 1284625)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...550c74d390.jpg
BMW Civic (!?)

Kitul exterior, luminile, jantele, atitudinea...la prima vedere toate spun ca avem de-a face cu un BMW seria 5.

Inaintam insa spre fata, unde vedem un motor in patru cilindri.

Confuzie, teama, neincredere-toate sunt sentimente obisnuite.

Cum ne simtim insa cand realizam ca in aceasta Honda Civic s-au investit mai multi bani decat in fondul de studii al copiilor?
E mai bine sa fii posesorul unei Honde Civic, sau al unui BMW pur-sange?

Pana la urma, cui ii pasa, cat timp sunt boxele acelea albastre in portbagaj?

Frate la cum arata miar fi mila sa merg cu el p strada

canon 31-01-08 10:52

daca ii mai faceau ceva il transformau in kitch

alexSHO 31-01-08 18:37

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1325080)
daca ii mai faceau ceva il transformau in kitch

e kitch deja:)

26WRC 31-01-08 18:46

un mare c***t

Notman 05-02-08 01:16

o masina facuta de o firma de tunning, care vrea sa-si arate "valoarea".. Si multe chestii care nu-si au rostul pe masina.... Banuiesc ca nici nu se circula cu ea.. :)

ArCaDa 05-02-08 11:43

urata masina....singurele lucruri..sunt jentile usile si culoarea....care imi plac la ea..in rest un mare .......:no::no:

artur47 05-02-08 16:15

mie imi place, mai ales boxele alea din spate:D

cleric72 08-02-08 16:27

e urata ma ... e prea exagerata ... numi place ... de parca ar fi la pimp my ride ca numa aia mai fac tampenii din astea... ecran lcd pe bara din spate ...n'are nici un sens

Big_85 15-02-08 18:08

e naspa din punctul meu de vedere ,fiecare masina are farmecul ei dar nu mi-au placut niciodata imitatiile astea

pablo.odg 07-04-08 10:41

E cea mai mare aiureala. Sincer. Cine si-a dorit vreodata sa aiba o imitatie de BMW? (inafara de soferii nostrii cu Dacia MPower :lol: ).Oricum masina clar e numai de showroom.
Prea multe lcd-uri, prea impopotonata, prea exagerata....e the bride of frankenstein.

vizu 19-05-08 02:49

aiurea....cu banii care i-a bagat in ea isi lua un seria 5 bun....si mai ramanea si cu civicu`...dar nu toti gandim la fel ...poate omu chiar isi iubeste masina asa de mult :)))))).....oricum mie mi se pare o mare prostie

///sEBy 06-06-08 23:07

Kitch..zik eu..cum sa transformi un civik intrun bmw?:)))

~ EWN ~ 07-06-08 01:30

Quote:

Originally Posted by vizu (Post 1540687)
aiurea....cu banii care i-a bagat in ea isi lua un seria 5 bun....si mai ramanea si cu civicu`...dar nu toti gandim la fel ...poate omu chiar isi iubeste masina asa de mult :)))))).....oricum mie mi se pare o mare prostie

Daca facea asta cu siguranta numai era ceva inedit....treŽ sa fii original ca sa iesi in evidenta!

Pyttykutza 17-06-08 13:58

la naiba!!!sa vezi si sa nu crezi...O.Z.N style ;)

adu89 17-06-08 14:03

au stricat imaginea hondei cu asa o masina.cum sa vrei sa faci dintr-o honda bmw?good! :lol:

pyttbull 21-06-08 02:26

puteam sa jur ca e seria 5..oricum... :) nush ce rost avea sa imite un bmw

al3cs 13-08-08 14:47

ce idei mai au unii oameni:)))tare oricum

fasso 18-08-08 22:28

cu banii investiti in aceasta caracatita modificau si un civic si un bmw de care dai pe toate drumurile...idiots with no future!!!gee'z

Claw166 03-09-08 16:38

culoarea e singura chestie care ma incanta la masina asta ... in rest e kitch .. o masina care sa imite alta marca ....
-Parerea mea !! :D

JunKer_hP 03-09-08 17:11

ce e frumos e frumos:)

norbi_bidi 03-09-08 18:03

e ceva combinatia asta... a iesit ceva super!!!!

Peugeot_113 08-09-08 00:00

asta e un seria 5 marfa

scturoag 11-12-08 09:08

KITCH , Nu M-as Sui La Volan !!! e urata rau .!

D0ryN 18-12-08 21:51

de banii pe care i_a bagat in civic...isi cumpara un M5...si il si modifica...:lol:
daca asta a vrut omul...:rolleyes2
macar nu e 1300 cu faruri de golf IV

JohnnyX 19-12-08 10:01

Asteptam si un Civic Logan...

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning