![]() |
2009 Cadillac CTS-V
21 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5316d9a327.jpg
2009 Cadillac CTS-V Cadillac CTS-V are un motor supercharged V8 de 6.2 l (LSA), care va propulsa si modelul Corvette Blue Devil ZR1. Motorul LSA produce 550 CP si 550 Nm cuplu. Puterea este transmisa rotilor printr-o cutie manuala in sase trepte. Pentru prima oara, Cadillac CTS-V va fi dotat si cu schimbator hidramatic de viteze cu padele. Suspensiile Cadillac-ului CTS-V sunt electromagnetice. Soferul poate alege intre doua stiluri de condus, Sport si Tour. Sistemul de franare Brembo cu sase pistoane pe fata si patru pe spate asigura o siguranta sporita. Cadillac CTS-V imprumuta sistemul de control al tractiunii de la versiunea de curse CTS-V. Vom vedea in sfarsit un rival american pentru BMW M5? Ramane de vazut. |
Re: 2009 Cadillac CTS-V
au invata americanii sa faca interioare de la europeni si le pun motoarele lor nesimtite. concurent serios pt amg si m5
|
primul interior mai de bun gust care-l vad in viata mea la o masina americana...tare masina
|
bestiala masina...mai ales interiorul
|
Nu ma da pe spate dar oricum e mai bine decat ce scot americanii deobicei!
|
interiorul este foarte reusit, mie unul mi se pare punctul forte al masinii. per total masina este ok mai ales ca se tine bine si la capitolul motorizare
|
nu ma asteptam sa aibe un interior asa frumos
|
odata la 30 de ani mai scut si americanii ceva. la interior nota 10. sau depasit pe ei de data asta
|
foarte tarte mashina ..si superb interiorul ;)
|
Paradise??
|
asta da masina americana...interiorul este de clasa;) la fel ca toata masina:D
|
AS prefera un CTS in locul unui M5
|
cu adevarat superb
|
Foarte frumos Caddilacul si nici interiorul nu dezamageste ca la multe americane :oops:
|
WOW, zici ca e masina de razboi asa agresiv arata !
Dar de ce spuneti ca e un concurent pentru M5 ? CTS-ul din cate stiu eu face parte din aceeasi clasa cu Seria 3. Deci in mod normal ar trebui sa concureze cu M3-ul.. |
Interiorul e superb din punctul meu de vedere, motorul e ok(consum cam mare dar merge;) ), dar totusi nu cred ca prin Romanica o sa vedem multe caci toti oamenii sunt cu BMW,///M3 sau eventual Cl65, cum au toti manelistii care nu stiu sa lege 2 cuv;)
Pentru Europa de Vest ar fi un rival pt mertz/m5. |
Quote:
|
... scaune super ... bord incarcat de butoane inutil dupa parerea mea ... grila naspa ... per total >>> super tareee !!!
|
un sedan de toata frumusetea
|
Nu ma da pe spate dar oricum mai bine decat Cadillac CTS-V eu unul mi-as lua C-KLASSE modelul nou tunat de BRABUS si termin povestea.
|
Da, dar ai vazut si pretul la c klasse-ul de la brabus...
|
este superb interior&exterior, una din rarele masini frumoase americane dar nu are grad de comparatie cu m5-ul sau amg-ul pe circuit!
|
Quote:
|
bmw si mercedes o sa aiba un adversar puternic !
|
cica in aceasta dimineata masina a fost testata pe Nurburgring si a parcurs un tur de pista in 7 minute si 59 secunde :-P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
o masina pur americana care`mi place in intregime. bv lor
|
da o varianta diesel au si ei ? :D:D
|
Quote:
|
De unde "pur" sau "traditional" americana, mai degraba s-au desteptat si americanii si au facut un C63AMG al lor :)
~Nautilus |
Quote:
|
Stii cum privesc americanii tot ce inseamna Diesel... :)
~Nautilus |
foarte elegant si arata din nou k cadillac ofera o atentie sporita la detalii fata de celelalte marci americane......
|
motorul de corvette nu cred k a fost vreodata diesel :))...tinand cont k masina asta are acelasi motor.....
|
:)) dar masina poate imprumuta motorul diesel de la BLS :D
|
un + pentru interior si pentru motor restu...:D
|
e uimitor... dar nu e pe gustul meu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning