![]() |
Intalniri ale cluburilor,pasionatiilor de masini tunate
Fratilor am deschis si threadu asta fiindca nu prea intereseaza pe nimeni intalniri,socializari:))sunteti cu totii salbateci??(nu vreau sa sune ca o jignire)dar haideti fratilor sa vada orasu asta ce inseamna tuningul ....
Degeaba exista 3 sau mai multe cluburi in TM daca fiecare ii pe treaba lui.... Take care all RESTECPA |
Re: Intalniri ale cluburilor,pasionatiilor de masini tunate
io fi eu prea cu capul in norii dar cateodata visele se implinesc ,si sa stiti ca uneori si o mica apreciere face cat 1000 de cuvinte
|
e 4juma dimineata vere....ce apreciere vrei la ora asta?
'racerii' dorm la ora asta, sau isi repara rablele prin garaje/in fata blocului |
pai frate io nu ma astept la raspunsurii pe loc ca doar de aia ii forumu pentru dinscutii prelungite:D
|
credeam ca vroiai raspunsuri la ora asta asa devreme, cel putin eu asta am inteles din mesajul al 2lea al tau de pe acest topic
|
:)) ce vacanta ati avut si voi :))
Vali o mers ceva cu anuntul ala de Craciun:D? |
salut! pai da...am intalnit o 'reisaritza'....
dar din pacate vad ca si-a gasit pe unu cu bmw (deh...nu e oltcit)...si cred ca ii dau skip in curand. oricum...am gasit o alta varianta de anunt: Baiat dragut, 21 ani, intelegator, tandru, iubitor, rabdator, fidel, caut fata 18+ ani, draguta, intelegatoare, dispusa in a ma face sa uit o iubire adevarata, si doritoare a unei relatii de lunga durata/sau casatorie. Rog seriozitate maxima! in alta ordine de idei...intalnirile se fac la semafoare... mai unu cu oltcitu rosu, mai unu cu un ursuletz, mai o honda, mai o dacie, un matiz, ceva... |
Quote:
|
Quote:
Regards! |
Quote:
|
Da.... Daca mai asteptati 1 an o sa vin si eu de la Oravita, poate intru si in vreun club? :D Deocamdata imi caut un Golf 3, dar nu prea sunt pe aici prin Suedia.. Ori sunt scumpe, ori is ruginite, dar foarte ruginite :D
|
de ce nu este topic pe timisoara cu tim tuning show ? sau nu am vazut eu ?
|
Mi-ar placea sa ma intalnesc si eu cu unii dintre voi din timisoara sincer sa schimbam pareri, solutii, beri :))
|
esti binevenit daca vrei in fiecare miercuri si duminica la PIZZEria POLI ;) de la ora 18:00
|
unde umbli bha DK?:)))))
|
Pe unde ii pizzeria poli? Sunt nou prin tm, si m`am ratacit de multe ori:D
|
Lau.. Era vorba de Donkye Kong? =)) Am fost ieri la Tm si m-am intalnit cu Tudor.. Frumoasa masina...NO COMMENT!!! Si el , baiat de nota 10!
|
da da asa e :)))) donkye kong :))))))
|
"Si el , baiat de nota 10!"
Foarte adevarat!;) |
da da stiu:) mareo cand o sa ne faci pozele trebe sa vb ceva
|
Quote:
|
sall baietii....as fi si eu interesat asa in timpul liber sa ma alatur unui asa zis club,sunt pasionat de tuning....insa inca is nedecis cu c sa raman sau cum sa fac..am un audi a4 1.8 zic io frumos insa is dispus sa-l dau pt k umblu extrem d mult si cu consumu mai mare d 10l nu prea is ok...ma gandesc la o pisicuta tds 1.8,max 2.5 p care sa o fac...daca stiti totodata e36 tds devanzare sunt interesat,insa negru sa fie si tuningu p ea nu ma intere(k si dotare clima si geam electric...)
mrs |
1 la mana ne bucuram ca esti interesat, 2 la mana trebuie sa ne intalnim si sa vdm cum ne intelegem, pana mea, 3 la mana taxa de club este de 100 de mii in fiecare duminica.Daca iti convin toate aceste reguli da-mi un telefon si ne intalnim.0766675262. poti sa ma suni si acuma
|
Quote:
tudor aia e taxa de protectie :)))))))))))))) |
asa taxa de protectie:))
|
auzi, soosy dar cu golfu ala ce ai facut?
|
bha exista functie edit :))))))))
|
ok baietii....desigur nici o problema....insa sa vad in functie cum am si io timp dar sunt interesat...am faculta si bla bla...cat despre golf inca o mai am dar tre sa o vand(vreu sa o vand)si acu ma tot framant sa imi tin audi-u...sau nu..c am luat rencent,sau sa ma bag la un bmw pisi tds...nush asta ramane d vazut(pisicuta d aia as vrea k am un proiect asa zis pt ea si na....as vrea sa o fac...simplu si sportiv..)iar audiul este perfect tot tot...dar ii benzinara si na..am sursa d motorina +umblu mult...si nu ma renteaza desi mi-ar parea rau d ea...in fine o sa vad acu cat d rpd.....iar cand o sa stiu si exact cum fac sa sun desigur
mrs aaaaaaaaaaaa si Lau crede-ma k imi place si nu am nik d commentat la masina aia+apreciez oamenii k se ocupa cu ele si cea c fac...stiu cam c inseamna...dar nu is elucidat cu consumu...scz is mai asa maniac cum s-ar zice cu chestia aia.....odata c am dat jos un gti d p golf...ma durea sufletu c mergea cu ea...apoi acu am un a4 1.8b mere d no comment si na tre sa ma gandesc sa o dau k nu ii pt me....dar mai vb Lau s-ar putea k totusi ma decid si na...dar nush... Avem si buton de edit |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning