Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   tuning pe renault 5 ??? (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/6219-tuning-renault-5-a.html)

p3rv3r5ul 24-06-05 15:49

tuning pe renault 5 ???

2 Attachment(s)
Haide sa vedem ce se poate face cu un RENAULT 5 alpine. Sa vedem care vine cu idei stralucite despre un tuning estetic, cat si la motor. (apropo, cu motorul de fabrica de 1,4 cu carburator dublu corp, impinge masina la 170 KM/H)

p3rv3r5ul 24-06-05 15:51

mmm

Am deschis acest forum in speranta ca ma va ajuta cineva cu niste idei pentru masina mea. Chiar daca nu este vreun \"bolid\", este a mea si vreau sa incerc.

sil4tuning 24-06-05 17:37

eu unu nu as baga bani in asa ceva , dar poti pune jenti cat mai mari si sa mai tai din aripi ori mai mici si sa o cobori mda mai bine o cobori ca e masina scurta apoi un eleron fly pe spate pe capota la final , evacuare dubla sau daca nu chiar in 4 ca nu sa mai vazut pe renault 5 si tot asa , daca te tine la bani masina fiind mica si putina tabla pe ea incearca sa o cromezi !!! :lol: ai rupe gura targului cu siguranta si vei fii si I din RO

p3rv3r5ul 24-06-05 18:37

crom? brrr

pai de unde frate atatea lovele pentru crom? daca eram asa bogat poate conduceam vreo supra ceva... :D oricum...vreo idee unde pot sa gasesc piese mai ieftine pentru suspensii sport?
Jenti am gasit pentru ea, pe 15\" destul de indraznete
eu ma gandeam sa mai cumpar o pereche de bari si praguri originale si pe astea vechi sa le dau la modificat
oricum schema aia de spoiler de dacie care era pusa a zburat de acolo ca era tiganie mare. Aveti idee pe unde pot sa gasesc si eu un motor mai mare pentru gargarita? eventual unu` turbo

ZanDer 24-06-05 22:31

mnoh nenea motor de ala caut si io de mult ... presupun ca te referi la 1.4 turbo de 116 HP ... sunt greu de gasit, si mai is si scumpe din cate am inteles, da cine sjtie poate tu ai noroc :wink: oricum bafta!
A da ... mi se pare mie sau stickeru ala nu'i pe mijloc ? si ii cam pe dinafara ... parerea mea ...

MMihai 24-06-05 23:47

7 Attachment(s)
renault 5 gt turbo .. masina perfecta pentru VTM chiar si acuma
uite niste poze adevarate :arrow:

p3rv3r5ul 25-06-05 01:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
mnoh nenea motor de ala caut si io de mult ... presupun ca te referi la 1.4 turbo de 116 HP ... sunt greu de gasit, si mai is si scumpe din cate am inteles, da cine sjtie poate tu ai noroc :wink: oricum bafta!
A da ... mi se pare mie sau stickeru ala nu'i pe mijloc ? si ii cam pe dinafara ... parerea mea ...

Ai dreptate...nu este pe mijloc...si este complet aiurea. Masina era dotata cu catelusu` ala de pe capota. :D am gasit acum 2 zile pe net un motor 1,4 turbo cu 120 de cai pe el.am sunat in secunda 2 si omu` il daduse de cateva zile la uimitorul pret de...200 EURO. Oricum eu inca mai caut. Am vazut acum ceva timp prin Constanta un renault 5 GT turbo cu motor wiliams(de fabrica). avea 180Cp, si era de vanzare masina.Vroia 3800 EURO.

p3rv3r5ul 25-06-05 02:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
renault 5 gt turbo .. masina perfecta pentru VTM chiar si acuma
uite niste poze adevarate :arrow:

Phua cum arata nr.2...e criminala. Vad ca esti putin \"fan\" renault5, daca aflii de ceva piese pentru upgrade poti sa postezi aici? Chiar am ganduri mari pentru gargaritza.
INTREBARE PENTRU TOATA LUMEA: Merge sa pun turbina pe motorul asta cu care e dotata masina? Daca se poate, merge orice turbina? Hai va rog dai o mana de ajutor. :D Merci cu anticipare

p3rv3r5ul 25-06-05 02:11

.

apropo...masina asta a ajuns la 170km/h fara nici un fel de exagerare. Asta a fost un test...taicamiu zicand ca nu ma pot tine dupa el(are nubira2 wagon). uite ca daca mai aveam putina pedala il si afumam. Toata chestia se intampla pe soseaua dintre TUZLA si COSTINESTI (JUD. CONSTANTA pentru cei care nu cunosc)

lancerEvo 25-06-05 11:59

Quote:

Am vazut acum ceva timp prin Constanta un renault 5 GT turbo cu motor wiliams(de fabrica). avea 180Cp, si era de vanzare masina.Vroia 3800 EURO.
p3rv3r5ul motorul asta vine de pe Clio Wiliams si este aspirat nu turbo!

p3rv3r5ul 25-06-05 12:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
Quote:

Am vazut acum ceva timp prin Constanta un renault 5 GT turbo cu motor wiliams(de fabrica). avea 180Cp, si era de vanzare masina.Vroia 3800 EURO.

iti zic eu! in urma cu vreo 15 ani, a fost scoasa o editie limitata cu motoare WILIAMS. WILIAMS este, din cate stiu eu, aceeasi firma care pregateste masinile de formula 1(wialiams renault). Motorul nu era aspirat ci era turbo. Am discutat cu cineva care lucreaza la renault si omu` s-a interesat...
SCUZE DACA TOTUSI MA INSEL SI MA CONTRAZIC AIUREA (dar nu cred)

GABBY_ 25-06-05 13:08

paul nu te mai agita cu baiatul ala.stiu si eu renault-ul ala de albastru inchis care este pe b-dul tomis de vanzare,e klumea de tot.tu tre sa gasesti un motor gtt dar e cam greu de gasit si de multe ori turbinele sunt obosite.poate vei gasii ptr ca sigur se va merita.numai bine

Gabi_323i 25-06-05 15:36

uite aici id-ul asta de yahoo : puiu_t
el a facut conversie de la aspirat la turbo si te poate ajuta :roll:

UniculSGM 25-06-05 20:08

1 Attachment(s)
Daca dai motorul de Alpine aspirat jos de pe masina (apropo , are 93 CP) ai aici om sa ti-l cumpere. Eu sunt fan Alpine, am pe dacie un astfel de motor, modificat. Cred ca l-am dus in 115 cai.

p3rv3r5ul 25-06-05 21:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Daca dai motorul de Alpine aspirat jos de pe masina (apropo , are 93 CP) ai aici om sa ti-l cumpere. Eu sunt fan Alpine, am pe dacie un astfel de motor, modificat. Cred ca l-am dus in 115 cai.

[/b]nu cred ca are 93. oricum motorul meu nu arata asa...apropo..cum se transforma din Kw in CP?uite o sa cobor mai tarziu sa ma uit pe talon cati Kw are.
daca imi gasesti unu` gtt promit ca pe tine te caut sa il vand ;)
oricum...cat ai prins cu dacia ta echipata cu motor alpine? in cat timp prinzi 100km/h?

rossi_upb4 25-06-05 21:13

inmultesti Kw cu 1.36 si aflii in CP.(cu o eroare mica)

ren5 25-06-05 21:47

r

Am eu o turbina de RENAULT 18 in stare f buna, daca te intereseaza da un semn.

p3rv3r5ul 25-06-05 22:34

Re: r

Quote:

Originally Posted by \"ren5\"
Am eu o turbina de RENAULT 18 in stare f buna, daca te intereseaza da un semn.

SE POTRIVESTE???!!! Daca se potriveste normal ca vreau. La cati bani o dai? Sper sa-ti fie mila de mine referitor la pret ca si asa am de bagat o gramada in masina...

Detman 25-06-05 22:36

1 Kw =~ 1,36 CP

John Smith 25-06-05 23:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"p3rv3r5ul\"
Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
Quote:

iti zic eu! in urma cu vreo 15 ani, a fost scoasa o editie limitata cu motoare WILIAMS. WILIAMS este, din cate stiu eu, aceeasi firma care pregateste masinile de formula 1(wialiams renault). Motorul nu era aspirat ci era turbo. Am discutat cu cineva care lucreaza la renault si omu` s-a interesat...
SCUZE DACA TOTUSI MA INSEL SI MA CONTRAZIC AIUREA (dar nu cred)

Willyu` a fost cat se poate de atmosferic de la mama lui! Asta era caracteristica lui: 2.0l 16v. Atat. Ca au fost dup`aia cativa maniaci care l-au facut si turbo...bravo lor! :)
Dar Renault n-a scos un willy turbo pe poarta fabricii...

MMihai 26-06-05 17:16

motorul de alpine aspirat are 93cp, asta cu carburatorul webber dublucorp de serie, deci fara alte modificari, iar cel de alpine turbo 114cp cred...

c i k y 26-06-05 17:20

imi place masinuta asta si arata bine tunata.mi-au placut in schimb cele doua renault-uri 5 din filmul \"Ali G In The House\" dak l-ati vazut :wink:

MMihai 26-06-05 19:33

Re:

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"maskt\"
imi place masinuta asta si arata bine tunata.mi-au placut in schimb cele doua renault-uri 5 din filmul \"Ali G In The House\" dak l-ati vazut :wink:

:arrow:

p3rv3r5ul 27-06-05 00:17

heeeeeeeelp

cine nu a vazut ALI G? masina a fost cumparata la o luna dupa ce am vazut filmul. ;) hai fratilor ma ajuta si pe mine cineva cu masina? Va scriu si numele voastre pe ea cand este gata :P faceti rost de o turbina ca dau extra pret pe ea.Sau hai cu un motor 1.6 gtt ca facem betie mare daca ma ajutati. hai ca maine mai pun niste poze cu masina si ii fac o poza si la motor.

yknot 27-06-05 08:04

1 Attachment(s)
Renault 5 Williams nu exista de fabrica, cel albastru din constanta a fost R5 GTE (1.7 mpi, 94 cp) iar acum are motor de la un R19 1.8 16v, de 137 cp. Cunosc masina de ceva timp si nu are turbo pe motorul ala nicicum...... un kit pt conversie pt motorul ala este vreo 1000 de lire... sterline...

Si in alta ordine de idei..... nu merita sa faci conversie turbo pe motorul de 1.4 aspirat, te costa prea mult si te complici inutil, iti spun din proprie experienta. Cauta-ti un motor complet si schimba-l.

yknot 27-06-05 08:20

2 Attachment(s)
uite aici model...

p3rv3r5ul 27-06-05 09:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"yknot\"
Renault 5 Williams nu exista de fabrica, cel albastru din constanta a fost R5 GTE (1.7 mpi, 94 cp) iar acum are motor de la un R19 1.8 16v, de 137 cp. Cunosc masina de ceva timp si nu are turbo pe motorul ala nicicum...... un kit pt conversie pt motorul ala este vreo 1000 de lire... sterline...

Si in alta ordine de idei..... nu merita sa faci conversie turbo pe motorul de 1.4 aspirat, te costa prea mult si te complici inutil, iti spun din proprie experienta. Cauta-ti un motor complet si schimba-l.

am vazut ca ai pleoape la faruri direct din capota. Cand deschizi capota nu loveste in far? am inteles eu ca e mai ieftin sa cumpar motorul da` nu gaseeeeesc.

p3rv3r5ul 29-06-05 13:50

re

scuze ca nu am bagat mai multe poze cu masina dar de 2 zile este in service sa ii schimb un cilindru de frana si dureaza pana il aduce pe comanda. :(( nu stie cineva de unde fac rost de un motor GTT pana la urma?

TM-84-DMX 29-06-05 16:31

Daca ai money,merita investitia....cred ca toti ati vazut AliG,masinutzele alea 2 te invita sa visezi :lol: Succes la acest proiect si asteptam poze cu eventualele modificari!

satan 24-10-05 04:17

cu cat ai cumparat masina??

p3rv3r5ul 24-10-05 18:29

nu conteaza cat am dat pe ea...am dat exact pretul pietii + inca putin pt ca era in perfecta stare si avea putini km (reali)

Skma 25-10-05 11:17

Sunt relativ ieftine :wink:

p3rv3r5ul 25-10-05 12:31

Skmadtm bine zis...relativ
pai tinand cont ca masina e din `88 si face 3000EURO...chiar daca nu e suma asa mare, eu am impresia ca e scumpa masina asta.piesele nu-ti mai zic cat costa..

yknot 25-10-05 13:01

mie mi se pare cam mult 3000E pt masina ta... ca este doar 1.4 de max 72 cp(nu stiu de unde ai scos tu 90cp :!: ).... indiferent cum arata.... dar fiecare le stie pe ale lui... :wink:

Piry 01-11-05 11:29

4 Attachment(s)
in primul rand ma bucur sa vad cel putin 3 pasionati de r5

dupa cum bine stiti renault 5-ul nu e masina cuminte, adica daca dai pe google/images si cauti RENAULT 5 o sa gasesti doar cateva masini STOCK.

si eu am planuri mari dar sper sa-mi pot duce planurile la bun sfarsit pe plan financiar

am sa atasez cateva poze cu masina mea[anterior m-am gandit ca nu o sa pun niciodata poze pina cand nu o sa am ce sa arat, dar vazand pasionatii am zis..ce dracu], care are motor 1.4 si atat... ceva muzicuta pentru urechiusele mele si o chestie ce-mi place mult, are trapa 8) (nu ploua prin ea :lol: ), la tinichigerie sta perfect si sunt foarte multumit de ea. (pacat ca nu are \"latirile\" de aripi de la GTT)

masinea MEA e cea VISINIE aia alba ii alu \"vecinu\" 8)

ce urmeaza? prima data niste probleme technice minore de reparat si verificat, pentru ca masina nu am cumparato demult.

o sa vreau niste genti pe 15, si va dau niste linkuri cu ce am ginit eu asa ... pe net
- kitul CARISMA pentru R5 http://www.power-tuning.fr/fr/exteri...p16497573.html - 625 de euro (nu cred ca o sa am bani vreodata si oricum nu-mi place foarte mult)

-in privinta eleronului nu stiu ce sa fac... de care sa pun dar o sa vad eu ceva MIC vreau oricum

- stopuri > http://www.power-tuning.fr/fr/eclair...p16649614.html
http://www.power-tuning.fr/fr/eclair...p16649613.html

- oglinzi > http://www.k-tecracing.com/catalogue...tegory=Styling (pe dreapta la meniu gasiti si alte componente super numai pentru R5)

adevarul e ca sunt scumpe.... FOARTE scumpe

pentru interior as dorii cam asa ceva.... care ma costa aprox 15 milioane (acceptabil)
http://www.seles-car-audio.si/DLS%20...6_2668_640.jpg
http://www.seles-car-audio.si/DLS%20...6_2669_640.jpg
http://www.seles-car-audio.si/DLS%20...6_2670_640.jpg
http://www.seles-car-audio.si/DLS%20...6_2671_640.jpg
http://www.seles-car-audio.si/DLS%20...6_2672_640.jpg

ceea ce-i clar este ca am cumparato din banii mei si numa eu stiu cum ma simt cand ma duc cu ea

sa nu cumva sa indrazniti sa radeti de masina mea ca va .... :roll: :lol:

Morro 01-11-05 11:46

FELICITARI :!:

sunt un mare fan R5 ... :roll: ... arata foarte bine ce vrei sa faci ...

sa ne tii la curent :!:

LKS 01-11-05 13:23

o sa mai pun...ca sunt super tari...shi am super multe ...da momentan mi`e lene :D...cred ca o sa pun peste cateva ore

LKS 01-11-05 13:27

1 Attachment(s)
uite ce`am facut io

yknot 02-11-05 09:37

1 Attachment(s)
sau ce a facut intai k-tec racing....

p3rv3r5ul 04-12-05 13:48

2 Attachment(s)
eu am cam renuntal la proiectul R5, mananca prea multi bani si piesele pentru masina asta sunt exagerate...SUNT HOTARAT SA O VAND!!!
trec la un golf 3-4 ceva... sau mai mult prefer un CIVIC...care ma poate ajuta cu civicu`(relatii) astept un PM. ms mult de tot
masina a primit o capota noua, usor modificata(pleoapele)care nu a ajuns inca la vopsitorie.
dupa cum se vede in poze a primit si o masca noua...
si la cat de plictisit sunt nu mai scriu nimic despre ea...poate mai tarziu

All times are GMT +2. The time now is 15:05.

- Copyright 2026 4Tuning