Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Nominalizari moderatori pentru sectiunea Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/62181-nominalizari-moderatori-sectiunea-iasi.html)

ZyZ 08-01-08 13:54

Nominalizari moderatori pentru sectiunea Iasi

Dupa cum spune si titlul topicului, a venit momentul sa alegem al doilea moderator activ pentru sectiunea Iasi. In functie de nominalizarile pe care le faceti, se va face un poll in care veti vota viitorul moderator, pentru ca totul sa fie foarte clar. Va rog sa argumentati alegerea facuta, si sa incercati sa va concentrati pe subiect. Stim cu totii motivele acestei actiuni si nu mai are rost acum sa rascolim trecutul. E momentul ca sectiunea Iasi sa se reabiliteze si asta tine numai de noi. Va invit sa va expuneti parerile intr-un mod sincer si civilizat. Cu respect, ZyZ 8).

GAby645 08-01-08 18:09

Re: Nominalizari moderatori pentru sectiunea Iasi

Acum nu vreau sa fiu rautacios dar din ce sa alegi? Am obervat ca sunt maxim 10 useri activi care frecventeaza sectiunea iasi !

ZyZ 08-01-08 19:04

Personal eu il nominalizez pe Razvan Bakal. Face parte din Crazy Drivers, e un baiat cerebral si documentat, plus ca de multe ori a dat dovada de maturitate in gandire. Are experienta si este respectat de membrii cu vechime din comunitatea Iasi. Eu merg pe mana lui. Ca sa nu fiu gresit interpretat, nu se pun in discutie nominalizarile membrilor din Old School Motorsport, pentru ca moderatia sa fie echidistanta si obiectiva.

slip 08-01-08 23:13

un mare UP pentru Razvan Bakal.. Subscriu la ce a spus Zyz.. !
Vreau doar sa spun ca il propun pe el la moderatie ca stie ce face ;) Nu are nevoie de explicatii.

Hai sa refacem Iasul (sectiunea)!

Bafta

mazdaCUF 08-01-08 23:37

Up Up Up Bakal!!!;)

gabitzu79 09-01-08 02:11

Uray....ne mutam inapoi? :lol::lol: De aceeasi parere cu Zyz, il sustin pe Razvan...

P.S. Acum am vazut si eu ca sunt membru mai vechi aici decat Slip si Zyz.... ia va rog putin respect :-P si propuneti-ma pe mine :lol: (joke)....

slip 09-01-08 02:42

de atunci am contul facut..dar activam pe anonimat cu mult inainte :P

bakal 09-01-08 13:43

multam fain pt votul de incredere...chiar nu ma asteptam

ideea e ca noi, cei mai vechi, aici ne-am cunoscut, aici ne-am certa si ne-am si impacat(unii, care au fost barbati si au recunoscut ca au gresit fata de altii) si aici am crescut. ar fi pacat sa dam cu piciorul la ceea ce ne-a adus impreuna din cauza unuia sau altuia....zic si eu asa.....

randomm 09-01-08 15:45

UP pentru Razvan si de la mine. Se implica in actiune si este cu capul pe umeri.

ZyZ 09-01-08 16:23

Este vreo alta nominalizare in afara de cea a lui Razvan? Va mai ganditi la cineva care ar putea aparea in poll-ul care va trebui facut dupa inchiderea acestui topic ?

randomm 09-01-08 17:53

Pai daca e o singura nominalizare ce rost mai are un Poll? Sau sa ne dam si acolo cu parerea daca suntem sau nu de acord cu Razvan.....

slip 09-01-08 18:26

nu are rost sa mai facem poll... :D ca nu are contracandidat.. Chiar si inainte..cand a fost vorba de o schimbare si m-au facut pe mine moderator.. am zis clar ca il sustin pe Raz-u'. ;) Daca tii neaparat sa faci un poll...fa-l si eu inchid aici. Poate nu imi dau seama la ce te gandesti ;)

Daca intr-adevar se fac schimbari aici.. atunci sunt sigur ca o sa ridicam iarasi sectiunea Iasi. Noi.. mana de "oameni prosti" ;)

bafta

ZyZ 09-01-08 19:46

Ideea era sa fie foarte clar pe cine vrem. Sa fie democratic. Dar, vorba voastra, daca alta nominalizare nu e...

mihay 09-01-08 20:45

Buna seara domnilor a trecut ceva vreme de cand nu ne-a mai auzit pe aceasta cale dupa cum observ incet incet sper si cred ca se va pune iar in picioare sectiunea iasi. Asta daca spiritele vor fi calme.Dar sa revin la subiect :tot pe Razvan il propun si eu nu pt ca mi-e prieten sau ca facem parte din acelasi club ci daor ca e cu capusorul pe umeri judeca tot timpul din toate punctele de vedere mai intai ia in calcul alternative apoi se apuca de ''macelarit":lol: deci Razvanelule ai pus-o toata lumea te vrea tu??:peace:

acid 09-01-08 23:12

Un vot ferm si din partea mea, tot razvan. semnat: xex
Nu ne dezamagi !
De fapt doua, ca si frate-miu tot pe razvan il sustine dar nu poate sa-si faca user.

HotWheels 10-01-08 09:12

Un da si din partea mea pentru RAZu`

gabitzu79 10-01-08 11:49

Si eu sunt de parere ca nu mai are rost un poll. Zic sa mai lasam putin deschis topicu sa vedem daca apar si alte nominalizari si daca nu, sa continuam si sa anuntam mai sus...

@Mihay...salutari si bine te-am gasit nenicule... Apropo de ce ar spune Razv, mai conteaza?! :lol: Daca el nu ne vrea, noi il VREM! ;) :lol: :lol:
Userii mai vechi de aici stiu posturile lui, toate au dat dovada de maturitate in gandire si solutii pacificatoare... Eu zic ca de asta avem exact nevoie pt un moderator, sa calmeze spiritele aprinse si sa mentina o ordine dar prin metode frumoase si corecte...
Razvane, daca accepti, iti urez succes de pe acum...;)

CoCaine 10-01-08 15:17

Un mare DA si din partea mea.Am fost de acord si data trecuta.Razvane,bafta mare ;)
Sper ca securea a fost ingropata.Punct si de la capat :rolleyes2

slip 11-01-08 00:23

vad ca cealalta tabara tace... inseamna ca nu au nimic de comentat.. ! Nu o sa iasa discutii, asta e clar ;) !
Daca nu vrei sa zici nimic inseamna ca esti de acord nu?
Asteptam in continuare propuneri si sugestii... dar nu putem astepta un an de zile.. sa mai intre careva sau sa isi faca curaj cate o gaina..

numai bine..

Sleepy_85 11-01-08 01:36

ar prinde bine o schimbare pe aici, cu parere de rau pentru actuala "conducere" vad ca e moarta sectia Iasi de ceva vreme, asa ca alegeti-l pe cel mai bun dintre toti, care credeti voi ca este el, daca acela e Bakal atunci ok.

Gratzian 11-01-08 20:18

done, bafta la toata lumea

CRyS` 12-01-08 01:50

Scurt: Nu comentez ci doar il sustin pe Razvan! ... Atat! Nimic mai mult!

Razvane cu toate ca ai o licenta in fatza: MULT SUCCES !

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning