![]() |
Kadett-UGA-o lectie de tuning
Am deschis acest topic pentru pareri cu privire la Kadett-ul negru!
Pareri,impresii? Masina are motor de 2000,turbo! Eu personal cred ca este una din cele mai tari masini din tara - asta pentru o masina din 1990(daca nu ma insel) care nu a necesitat foarte multi bani.... A batut masini tari de la noi- mentionez aici doar cateva: BMW 330,Seat-uri Leon 1.8 t(nu stock) si de curand pana la 220Km/h un BMW M5-modelul vechi-316 cai! Din partea mea: FELICITARI pt masina! |
pune o poza ca poate lumea nu il stie , masina are un motor foarte bun sub capota si este usoara combinatie perfecta
|
eu am avut kadett, dar dieselar... super structura, super fiabilitate...
am mers si cu altul cu transplant pe el de 2l T... rupea bine mashna... mai ales pt varsta ei 8) :wink: :wink: :wink: |
POZE
|
Aveti aici un film :https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=10373
De tinut cont ca aici avea motorul de 150 cai! |
super masina.. eu am vazut-o pe 3 la baneasa .. pacat ca a luat bataie de la volvo dar incredibila masina .. parca ii lasa pe toti pana la jumate .. si cand dadea a4a trecea imediat in fata cu mult, ziceai ca are nos. cine are rabdare sa se uite in arhiva de filmele de la baneasa de anul acesta o sa vada, oricum cred ca multi dintre voi au vazut masina pe viu cum merge.
PS. cred ca proprietarul intra pe forum cu nickul Moartea |
:))
NU e asa!Moartea e altcineva :wink: :wink: :wink: Masina trage bine pe treapta a treia!Si a batut si Volvo odata - deci practic e cam 1-1 la legale :lol: :lol: :lol: |
masina ma face acum si ma facea si atunci ; scorul e 1-1 pentru ca a gresit el o teapta la baneasa si avea si probleme cu masina ,dar victoria morala ii apartine ; acum ramane sa imi modific si eu volvo-ul pentru ca deocamdata e stock si vedem ce iese
in orice caz felicitari andrei pentru cat ai muncit la masinutza asta |
sta la mine pe strada e bomba mashina ...
daca e o sa ii fac odata poze... lui i se zice pritzi daca nu ma inshel... daca ai mashina si nu stii sa dai in ea degeaba... P.S. : Moartea are un BMW in 2 ushi seria 3 si e de la Insomnia nu are nici o treaba! |
eu zic sa-ti iei permisul de conducere si dupa sa vorbesti de altii
|
Re:
Frate- la 15 ani stai in banca ta mai bine- cate masini de 250 cai ai condus pana acum???
Masina lui Moartea e o super masinutza! Quote:
|
1 Attachment(s)
Masinuta e incredibila.
Poate \"bate\" masini de 10 ori mai scumpe fara nici o problema! Bravo piticule! :wink: |
Re:
Quote:
cred ca nu atzi intzeles bine...am zis ca nu are nici o treaba unu cu altul adica UGA cu MOARTEA dar vad ca deja se incepe un scandal si nu vreau...deci va rog eu nu mai saritzi asa pe noi astia mici ca nu suntem nishte proshti cum cred ca majoritatea ne considera....si nu am zis nimik de mashina lu moartea ca nu e frumoasa si care nu are cai sau ceva de genu din contra kiar imi place...! |
Faza era de fapt cu \"datu' in ea\", te asigur ca UGA stie f bine cum sa \"dea in ea\".
Daca vrei exemple, vezi starturile dintre Cielo EVO1 (Sebi) si UGA -atunci cand era de 150cp... (inclusiv in legalele de pe Vacaresti). E adevarat ca Cielo pleca de pe loc numai cu a-2-a, dar singura masina care ii lua fata - era UGA. Iar restu', nu e decat o confuzie (probabil pt k ambele masini sunt tot negre :lol: ) |
tocmai asta vreau sa zic adica stie sa skimbe vitezele...
nu vreau sa subliniez nimik dar la o liniutza conteaza sa stii sa skimbi vitezele...! |
1 Attachment(s)
ca tot era vorba de moartea si de uga........................: :lol:
|
Re:
Quote:
|
DAca aveti chef de cearta sau de contraziceri va rog sa va gasiti alte top-icuri! :evil: :evil: :evil:
Asta a fost facut pentru PARERI cu privire la masina lui UGA-nimik mai mult! Multumesc! |
sa vedem cand o fi gata
aud ca cedeaza pe la incheieturi. |
SCUZE PT OFFTOPIC... orlando... ia arunca-ti un ochi la semnatura ta! nu ti se pare ca \"membri\" se scrie cu 2 de \"i\" ? .....si iti mai lipseste si o conjunctie ( ca )...
|
Re:
Masina e gata de ceva vreme si nici nu se pune problema cedatului caroseriei!
Acum vreo 2 luni daca mai tin bine minte s-a ocupat Andrei si de asta! Quote:
|
Ce ai frate k orlando , ce ti-a facut ... daca e mai mic ca tine nu inseamna ka e mai prost ... hai , si acum zi si de mine ceva ca sa te simti bine ->sorry for the offtopic (vezi , stiu si engleza :shock: :shock: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Va rog sa nu incepeti aici o disputa!
Aveti loc suficient la ARENA pt asta! Este un topic pt impresii cu privire la o masina si ATAT! Multumesc! |
Re:
Quote:
Tocmai am trecut ieri pe langa ea :peace: (masina sta pe lnaga mine , pe langa prosper , odobleja , etc. ) :peace: |
Re: Kadett-UGA-o lectie de tuning
Quote:
Felicit Omul si ambitia de a face ceva cu adevarat impresionant ... felicit omul care a reusit sa dea o \" adevarata lectie de tuning\" multor \" raceri \".... si asta pe propriile lui puteri si pe ceea ce a citit si a pus in practica . Din partea mea numai BRAVO !!! |
Coada de rechin pe kadett... :roll:
|
Re:
Quote:
|
ce sa zic de coada de rechin....ASA AM CUMPARAT MASINA....nu am refacut decat odata bara pe fata...in rest nu am apucat sa o vopsesc pana acum....sincer nici mie nu i-mi place \"chestia\" aia...la prima revopsire dispare....multumesc X-RAY.....pentru aprecieri
|
Din partea mea cred ca UGA merita numai cuvinte de lauda
Felicitari pt bijuteria pe care o detii. |
am vazut cum a facut praf un cielo. frumoasa jucarie neagra, felicitari posesorului si la mai multe curse incheiate cu victorii. Potzi sa imi spui te rog cat ai dat pe masina si cat ai bagat in ea pana in prezent pls. :oops:
|
pe masina...3000 acum 2 ani jumate...in ea...tot cam atat....
|
Felicitari pt mashina. Ar merge si un 4x4 tot de pe calibra...
|
mada090
am vazut cum a facut praf un cielo Masina asta rupe un STI stock si tu o compari cu un cielo?!? Piticule trebuie sa fii mandru! :D Pt UGA e mult mai important cum trage masina decat cum arata, poate sa aibe si 5 cozi de rechin k nu conteaza pentru el... ;) VVVRRRRRUUUM PFSSSSSSS ;) |
Acum a iesit din nou si in 3-4 saptamani va fi gata definitiv.
TRage senzational. Felicitari Andrei. |
Am auzit ceva de 4x4... E adevarat sau e de viitor? Oricum bafta si sper sa fi tu primul care il intrece pe Pepy - Opel Speedster
|
Niciodata nu s-a pus problema la 4X4.Altele sunt ideile!
Speedster este o masina foarte tare dar nici UGA nu cred ca e mai prejos. |
2 Attachment(s)
Quote:
ASTRA F Turbo .... 4 X 4 !!! :) Nu stiu cat de sigura e chestia asta ( adica sa nu ii plece la un moment dat caroseria jumatate in stanga si jumatate in dreapta ) dar ... e ceva ca a incercat ... si zic ca la 1100 kg cu 4 x 4 cam rupe la plecarea de pe loc ... |
Cred ca exista riscul sa rupa caroseria........nu stu ce sa zic!!!
|
...cred ca daca intareste sasiul....poate....va rezista mai mult....
am o intrebare...am auzit ca in buc ar fi 5 kadett turbo cu peste 500cp,am auzit asta de la un bucurestean....e adevarat...am vazut cateva filme cu UGA....cati cai are...neoficial:)) daca face un subaru .....si nu are 4x4...deci cred ca are ceva cai si siteme de tractiune performante.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning