![]() |
ShadowCrew - club timişorean
4 Attachment(s)
Salut ....tocmai am infintat un nou club de masini modificate,tunate,tunarite sau cum vreti voi sa le spuneti
Momentan suntem 4 in club....cine mai doreste ,cine mai pofteste dati un tel.:0766675262 si vedem cum facem:lol: :lol: mom pun pozele cu 2 dintre masinile din club...restu o sa vina,dar momentan nu ii vremea prea buna pentru poze........Numa bine si sa avem parte de o vreme mai buna sa ne putem inalnii si noi undeva...CIUS PS.....cea fara usi lambo ii a mea:D,ID de mess: [email protected] |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
si ce imi oferi daca intru in acest club?:D
|
Tare,si acum la curse cu voi !
Ce motoare si ce e "tunat" la ele ? |
laurentiu_tm spune-mi tu un club care iti ofera ceva daca intri la ei....noi pur si simplu vrem sa ne intalnim sa ne distram si sa mergem in vara la cat mai multe showuri de tuning,
tm8bnz :cea mai tare masina din club la ora actuala este un opel vectra din 94 cu 150 de CP...dupa cum bine vezi golful din dreapta va merge pe vizual ,iar eu (cel din stanga) o sa merg pe AUDIO,peste 2-3 luni maxim urmand sa imi umplu masina cu Kicker. Bafta all.....PS: sapt asta vin si stikerele clubului:P |
bine mai convins :D cand ne intalnim? poti sa ma treci pe lista ;) bineinteles daca ma primiti :rolleyes2
|
pai baga si tu aici o poza cu masina ta OFICIALA ca sincer m-am pierdut la cate masini am vazut la tine...:))
|
1 Attachment(s)
acum am un Subaru Impreza da lam pus la vanzare ,100% masina care va ramane la mine va fi un 320 coupe e46 cum a avut unu pe aici,deci doecamdata i Subaru da in urmatoarele sapt va fi seria 3 coupe,pan atunci :rolleyes2
|
:lol::lol::lol::lol:
Baieti,ce sigla aveti la club ? |
tm8bnz urmeaza si sigla odata cu stikeru:D
Tu vrei sa intri sau cum de esti asa de interesat?:)) |
Bah ia uite ce se-ntampla in TM... Si voi primit si masini fara muzica si abtibilde, sau ce criterii sunt? De exemplu primiti si cu dacii? Mai da si tu detalii cu celelalte masini din club. Unde si cand va intalniti?
Laurentiu, m-ai dezamagit... renunti la subaru pt e46?... |
Salut Jeff.....chiar asta ii chestia ca nu primim orice masina in club...adica nu orice kick tuning facut ampulea intelegi?
Trebuie sa poate participa la una dintre probele de la un show tuning....de exemplu...audio,Design,performante....etc..ai inteles.... Mom nu ne intalnim nici unde ca nu avem unde.... Dar promitem ca in viitorul apropiat o sa avem unde sa ne intalnim calumea... + Mi-a spus o pasarica....cum ca in vara o sa avem si unde sa organizam si ceva Curse Legale....ca oradea deja ii full de ele si la noi nu face nimeni nimik. Nu vreau sa acuz pe nimeni dar sunt cluburi in timisoara care ar putea fi chiar foarte tari daca nu ar accepta orice *** de masina...scz de expresie.... Si de ce nu acceptam si dacii atata timp cat sunt facute cu bun gust.... Ms de post......Take care |
Quote:
|
Jeff eu de aia prima data vreau sa maintalnesc cu omu sa vb sa vad ce ii poate mintea ca nu vreau incordati dinaia cu nasu pe sus care nu mai au loc de ei.Ca nu de aia imi fac club ,ci pentru ca vreau sa impart pasiunea meau pentru masini si cu altii care au aceasi perspectiva asupra tuningului si care vor sa faca cel putin o mica diferenta in tuningul din Romania,,,,,care stim cu totii ca la ora actuala nu sta chiar grozav
|
Quote:
|
In cazul in care doriti sa fiti membru al acestui club puneti va rog si o poza cu masina voastra.Take care all
|
6 Attachment(s)
Salut Claudiu aici, de azi am fost acceptat in clubu' ShadowCrew. Abia ajtept sa fac diferentza :)
|
4 Attachment(s)
Un nou membru sper ca va place masina:D
|
marpfa :D8)
|
Bafta cu noul club;)
|
Ms fain sa fie....daca vrei sa ni te alaturi esti binevenit
|
Quote:
|
aaa stai.....tu consideri ca ii facut chitch???da poate o exaxerat putin cu toate oranamentele pe spoileru din fatza dar asta se va schimba iti promit:D
Dar tot nu inteleg ce ai cu capota care dupa parerea mea ii frumoasa mai ales cu airbrushu ala |
Quote:
|
ms fratilor de urari si sa fie bafta din belsug si la voi
Sa ne vedem cu bine prin vara cand incep showurile sa stam si noi la un pahar de suc ca bere nu e voe:P |
Dupa o lunga absenta ,am mai intrat si eu pe aici!Bafta cu clubul si sper sa faceti treaba buna!
|
Quote:
|
bafta si la cat mai multe cupe ;)
|
Ms fain....
Am si eu o rugaminte la voi.....Ce sa imi pun ca subwoofer??? KICKER sau HIFONICS |
Quote:
|
Quote:
Daca ne acceptati, LOGtuning e pe aproape, asa cum am vorbit astazi. Vrem sa ne implicam in activitatea cluburilor, pt a aduna o gasca mare de masini pe la expozitii. Tot anul trecut am fost singuri si au ras clujenii, oradenii, aradenii, ... de Timisoara. Incurajam si ajutam (cum si cat putem) toti hobistii sa isi faca masina cat mai beton. si, daca ne chemati venim si noi la intalniri |
A' dracu treaba, la liniute n-au ras :D
Dar asta e alta poveste. |
1 Attachment(s)
noua Emblema a clubuli....sper sa va placa
|
clubului, imi cer scz dar sunt prea emotionat:))))
|
bine ca nu e prea mare :) parerea mea faceti-o mai mica sa nu dea spre kitsch
|
asa pare in poze poate o idee mai mica ar merge si mai bine suntem deschisi la sfaturi asta o fost un prototip :-)
|
Quote:
|
Quote:
i prea veche sa ne aducem aminte :-) |
Quote:
So ? ce iese si ce merge facut ? ce avantaje as avea daca as intra si eu la voi ? |
Quote:
|
CE,voi nu dati BANI pt masini de valoare ?! :o !??!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning