![]() |
Golanu meu
5 Attachment(s)
atat deocamdata:D
|
Re: Golanu meu
Marfa golanu tau... nu-i pune eleronu... toba e tare..
|
Faina tzeava! Ma gandesc ca suna si frumos
|
frumos loganul!!!
mie jantele imi plak,sunt super!!!:shock: |
meserie golanul.e facut cu gust sa il stapanesti sanatos
|
Frumos frumos frumos! Nici nu te gandi sa pui eleronul ala. Mai bine o lasi fara. Strici tot ce ai facut pana acuma...
|
ms mai am de bagat poze , deocamdata atat vreu sai mai pun neoane exterioare de culoare verzi ,trebuie sai schimb filtru de aer cu unu sport dar imi trebuie niste tuburi speciale si trebuie sa astept si sper in curand sai pun un cip de putere. Astept sugestii!!
|
De ce nu ai incercat folia neagra, cred ca ar fi mers mai bine decat ionizarea, si misto toba!!! Cat despre filtru, gasesti kituri de racordare, avea DR. ZOZO la bazar, tot aici pe forum... Si poate un eleron M Style, in nici un caz ce probai tu acolo...
|
Frumos Golanu tau..dar parca dedea mai bine cu folie neagra !
|
am vrut eu ionizat si oricum acum 2 ani si ceva nu prea am gasit din astea cu folii (autorizate):)
|
Frumos nu am ce zice...sa ai parte de el ;)
|
nu ii pune eleronul ala.... nu da bine pe logan
|
da ... frumos... sai parte de el!!
|
frumos la exterior dar .....totusi interiorul nu trebuie neglijat acolo iti petreci timpul nu pe langa ea....
|
prima data exteriorul .. sa vada lumea masina frumoasa . ca doar nu`i urci pe toti in ea .. dupaceea interiorul ;))
|
imi place cum l-ai incaltat ;)
|
e foarte misto....;) va rog intrati si p la mine sa va dati cu parerea? 10x
|
ehh .. vrem si un filmulet cu toba .. cum suna .. dar si in sarcina nu doar pe loc te rugam frumos ;;)
|
Quote:
|
gata fratzilor numai este GL-89-MKY...sa dus....:((:((
|
Foarte frumos lucrata, dar fara eleron. Toba e marfa, si se potriveste, iar culoarea e cum nu se putea mai buna. (nonculoare de fapt..)
|
a fost frate frumos acuma e vraza .....
|
luni seara am facut accident...e praf masina ...a venit un baiat de la servis dacia...mi-a spus ca numai din ce vede el reparatziile incep de la 150 de milioane ...casco nu aveam la ea ...
|
sper ca nu ai patit nimic, masini sunt destule.
insa sunt intr`o dilema, loganul negru din poze b 39 utb era actuala gl 89 mky? poti totusi sa explici ce s`a intamplat daca se poate si cateva poze cu masina in starea actuala? asta daca nu te deranjeaza bineinteles. |
fumos golanu si cu bu gust facut ams i eui o intrebare cat te-au costat jentile
|
Frumoase jantele! exact ca ale mele!
|
si cat te-au costat
|
jantele mau costa 500 de euro ...acuma vreau sa le fac si sa le vand ...am inteles ca se fac la braila ...dar sa vad acuma ....
|
si faza cu numarul .....facusem pozele inaite cu cateva zile so inmatriculezzz..ce ghinion am avut si eu ..nici macar nu am gasit numarul care il vream...eu vream GL-89-MKYsi am gasit numai GL-98-MKY...eiii..oricum nu conteaza asta aveam planuri mari cu ea ....vream sai pun arcuri ...cu cip tuning neoane ,aveam mai multe in cap :(:((
|
3 Attachment(s)
asa arata acuma :(
|
Urat :( Imi pare rau. Pacat de masina!
Bine ca nu ai patit nimica! |
pff...masina era superba...pacat de ea...bn k ejti u bn....
....masina o rezolvi u..... |
aaa...am o intrebare ..dak nu te superi...cat tea costat evacuarea?...
|
dap finala cu tot cu montaj??? are si amortizor zgomot???
|
baga si tu un sound la toba
|
Quote:
esti praf ... pacat de logan era foarte frumos ... da cum ai reusit sa-l faci in asemenea hal ... tocmai vroiam sa iti postez ca este foarte finut si sa ai grija de el ... |
aveam si eu 100 la ora pe linia de tranvai...si ma aruncat ..in bordura si din bordura intr-un utilaj ...de la o firma de constructzii.......politzaii knd au venit ...si-au facut cruce si s-au intrebat cum de nu am murit eu si cu pasageru....:(..asat e ...oricum masina nu mai am ce face cu ea..e praf...nu se merita so mai faci....reparatziile incep de la 150 de mill...sigur se duc pana in 200 ...
|
acuma am scos tot de pe ea...sitemu audio ...vreau sa ma duc sa repar jantele sunt zgariate .. sa vad daca merg facute...toba vreau so scot sa o pastrez ....
am de gand sami iau un bmw 318 ..si so pun pe ala ...nus acuma daca o sa se auda frumos ptr ca bmw e dizel.....dar pana sami iau bmw trebuie sa mai vand din sitemu audio .. |
Sincer imi pare rau , zic eu ca reparatia aia nu are cum sa fie 150 mil , daca te duci la dacia normal ca e si 200 , ca la ei o bara e 6 mil(o gasesti la baieti de la pitesti la 350) si manopera e 400lei la dacia...de aicea si preturile astea , parerea mea daca nu e afectat motoru , cadru motor , nu merita sa il dai , pune u mana pe cheie si incepe si desfa , si fati un deviz u si ai sa ramai surprins...din poza numi dau seama , parbrizu dece sa spart?
Daca il dai pe piese zimi un pret estimativ pentru chiuloasa(va rog sa ma corectati,nu stiu cum se scrie corect:() |
nu te supara de deranj imi spui te rog cat a fost toba ? ms anticipat.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning