![]() |
New Mercedes Benz S - Classe
9 Attachment(s)
ce pot sa zic...din punctul meu de vedere masina este oribila si este 90% BMW 7 Series..incepand de la bord si terminandu`se cu portbagajul...restul de 10% este Maybach :) ... un mare minus ar fi LIPSA DE ORIGINALITATE....pentru asemanarea dintre cele 2 masini este vinovat Chris Bangle(din cate am inteles a plecat la Mercedes)... mai multe date despre masina gasititzi aici :
http://www.autoweek.nl/newsdisp.php?cache=no&ID=3728 |
5 Attachment(s)
:arrow:
|
blowwind ai dreptate, e o corcitura intre BMW 7 Series si Maybach
|
pe cuv de nu si farurile de pe clasa C clasic nu sunt mai frumoase ca astea . parerea mea BMW ar trebui sa ceara drepturi de autor , Maybach nu are cum dar am auzit din cauza succesului obtinu cu cele 2 modele Maybach ar cam vrea sa ii spuna pa Mercedesului :)
|
exista cineva care poate sa`mi confirme informatzia conform careia Chris Bangle a plecat la Mercedes ?? plz
|
Sa mor daca nu in una dintre poze seamana cu un Logan lungit(poza in care e visiniu) :P
Nu mai respecta nici o lege de la Mercedes... :( .Pacat de ei pt ca aveam sperante la noul s-classe...Toate s-urile de pana acum au fost super masini de lux! |
Shogun, exact asta am vrut sa spun si eu k seamana cu un logan
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
nu imi place.asta actuala e mortala masinuta dar asta nu si nu si nu.fara numar :D
|
seamana a 407 si a noul passat :))
o inceput sa fure unii de la altii ... da la greu! :) deja masinile o sa arate toate la fel :) lipsa de originalitate Oricum arata mai bine ca masina mea .. da n-as plati diferentza de pretz :P |
Re:
Quote:
Si eu ma gandeam la asta cand am vazut pozele da am spus ca daca zic asta o sa spuneti ca nu-s sanatos ... logan ... Sa puna cineva o poza cu bordul de la seria 7 cu tot cu consola centrala. eu nu am :( |
2 Attachment(s)
diferentele sunt minore...
|
M-am speriat cand am vazut prima data poza la mercedes ca nu aveam poza cu seria 7 si am crezut pe moment ca au schimbat doar sigla. Dar e clar ca au mai pus un ceas si clima e cu butoane.
|
totusi e mai finut mercedes-ul dar totusi sa fure chiar atata... :shock:
|
In cazul in care se confirma ca Chris Bangle a ajuns la Mercedes ma rog doar ca sa nu-l dea astia afara si sa se duca la Audi ca inebunesc. :twisted:
|
diferentele intre cele 2 borduri lipsa sistemului I-drive specific BMW pe Mercedes nu , imbinatia usii care la BMW este cam din topor la Mercedes mai frumoasa mai rotunda per total chiar daca e furaciune la Mercedes arata mai bine , au facut si ei un facelift la bord :? cine a mai auzit de facelift la bord :? fiti fara grija cas se vor gasi destui care sa o cumpere
|
Eu vad parca joystick-ul ala si la mercedes. dupa cotiera.
Sunt sigur ca o sa o cumpere lumea .... nici eu nu as refuza sincer masina ... cel putin la interior ..... pare confortabil. :shock: |
Eu i-am facut volanul :D
|
1 Attachment(s)
farurile din spate zici k sunt luate d pp maybach si puse pe S ......si seamana si cu loganu ala :twisted:
|
Re:
Quote:
|
fatza de actuala serie 7 de la BMW asta e praf...
nu stiu de ce au furat atatea linii si elemente de design aiurea asa... cand modelul anterior era frumos putea doar sa ii faca un face-lift asa subtzire nu cum l-a facut pe asta... la seria 7 s-a facut un face-lift da cu bun simtz adica nu cum a facut mercedesu din s-classe a facut CLS ca parca bate un pic spre CLS e prea rotunda... |
este un lucru perfect normal ca Mercedes sa aiba bordul mai frumos decat cel de la BMW...deoarece au avut atatia ani la dispozitie sa`i analizeze punctele slabe..acel \"buton\" de la Mercedes de pe mijloc...este tot un joystick ca la BMW pt sistemul lor de navigare :)
deci in concluzie... + Mercedes : bord reusit - Mercedes : lipsa de originalitate + BMW : pt originalitate - BMW : parca e prea colturos chiar si asa...cel mai mult imi place cel de la BMW...din punctul meu de vedere arata mult mai bine... |
cei de la AMG au declarat ca vor scoate un motor nou pt S 55 AMG cu peste 700 cai o alternativa la Maybach 57 S , Bentley Continental Flying Spur 560 hp
|
masina va fi prezentata sambata la ora 11(parca) in emisiunea ProMotor(ProTv)
|
bordurile nu dis=fera tare mult dar pt a fi totul complet trebuia sa se bage si ferarri dar si lamborghini fiecare cu cate o piesa sa fie masina nr I :shock:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
mdeah...a fost o mare tampenie prezentarea masinii...ca de obicei cei de la ProMotor au prezentat doar punctele forte ale masini (nivelul ridicat de tehnologie) dar au uitat sa mentioneze lipsa de originalitate a design`ului si asemanarea cu BMW Seria 7 si Maybach...au spus ceva despre bord dar au fost numai vorbe de bine...ce sa zic...shit happens :)
P.S. ms sil4tuning pt filmuletz :) |
4 Attachment(s)
am o nedumerire ! cum naiba motor V8 pe S 55 AMG cand io stiam ca e V12 ?
|
tot timpul a fost v8,5439 centimetri cubi si 500 de cai putere.si cel de pe slr e tot v8.alea de pe sl 65 amg sunt de 5980 centimetri cubi si 612 cai.
|
dap
aham , exakt ce zice toata lumea : a furat elemente de la seria 7 , si se arunca in partea cls-ului
offtopic : este primul meu post ... sper sa fie intr-un ceas bun :peace: |
Re: New Mercedes Benz S - Classe
eu apreciez designul noului s...
l-am studiat indeaproape... intr-adevar, nu am senzatia ca raman fara respiratie, ca la alte modele, dar arata foarte bine... prea putin imi pasa ce au copiat si de unde, puteau lua si de la volga, important e ca rezultatul e placut ochiului si senztia pe care ti-o da e pozitiva... sa nu fim mai catolici decat papa... ;) |
Nici nu poti compara seria 7 cu noul S decat poate la designul interior.
Seria 7 este o masina destul de urata (patratoasa), invechita si foarte sensibila cu foarte multe probleme de fabricatie (cine are stie despre ce vorbesc). Cunosc 3 persoane cu seria 7 si toti se plang de ea. S-ul arata foarte bine, si dispune de tehnologii noi cum ar fi nightvision (vezi pe bord prin infrarosu ce e in fata masinii mai departe decat bat farurile) sau sistemul care permite sa iti stabilesti o distanta fata de autoturismul din fata iar masina va accelera sau va frana automat astfel incat sa se mentina distanta setata de tine si multe multe alte tehnologii inovatoare pe care nici maybachul sau rolce phantom nu le are. Mi se pare destul de aiurea sa dai 3 sau 400 000 euro pe o masina si sa nu dispui de tehnologiile pe care le are o masina de 100 000. PS: am vazsut un s600 biturbo modelul nou cand am fost in bucuresti luna trecuta.... Cine zice ca S-ul nou seamana cu loganul cred ca nu a stat langa el ci l-a vazut doar in poze |
nu este nici o legatura intre serie 7 si S-klass, ultima generatie este foarte reusita atat dinamic cat si tehnic, este una din cele mai sigure si mai high-tech masini de serie produse, toate Mercedesurile urmeaza o linie, nici S-ul nu face exceptie.
comparatia dintre S si logan = BLASFEMIE |
daca ar fi sa aleg intre un seria 7 si un S classe ... as alege S class ... liniile parca arata mai bine ... parerea mea :) oricum nici peste 100 de ani nu o sa am bani de asa ceva ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning