![]() |
Break din 99
:D salut...as dori sa imi prezint si io masinutza mea...o am din vara....pot sa zik k merge ft bine....uneori mai am si io probleme cu ea..ca si orice posesor de dacie
:P as vrea sa va dati cu parerea si ce ar trebui sa fak pe la ea :rolleyes2 ..sa arate si ea frumusik msik |
Re: break din 99
imi poate spune si mie cineva cu pun pozele?:D
|
manage attachments ........:rolleyes2
|
vezi ca ai o casuta in josul paginii pe care scrie "manage attachements". Dai un click acolo si apoi e floare la ureche. Bafta!
|
in josul paginii eu nu gasesc nicaieri sau chiar atat de oarb oi fi?:)))
|
go advanced ............. manage attachments:rolleyes2
|
am bagat pozele da nu le-a incarcat ink..
|
Asa a devenit prostia aia de dunga pe mijlocu masinii o moda pt dacii, eu zic sa o dezlipesti, ca a ta doar are linie. Punei si tu niste semnalizatoare albe pe aripi, sunt 14 lei perechea, folie pe laterale, stopurile inegrestele putin, si daca gasesti ceva jante in 3 prezoane ca doar sunt ieftine :). ps. indreapta si tu numaru ala pe fata
|
4 Attachment(s)
cateva poze ..cu masina..:D :rolleyes2 :D
|
Quote:
|
Draguta dacia ta.tineo cat mai simpla fara sa ii pui tot felu de autocolante si totul va fi ok.sa o stapanesti sanatos bafta
|
Quote:
stiu din experienta, am avut ornamente laterale cu banda dubla si am vrut sa le dau jos insa a ramas buretele ala lipit la cat de bine se prind... am frecat ceva mai mult dar nici nu se cunostea la final. nu afecteaza vopseaua. eventual incearca mai intai sa o dai la o parte incalzind`o cu feonul, dupa ce se incalzeste lipiciul se duce ca hartia. |
Eu i am dezlipit cuiva dunga neagra de pe mashina si s a luat cu tot cu vopsea:)))
|
baga mare :D :D
|
Quote:
daca vopseaua este de calitate si nu se afla kilograme de kit pe portiera pe unde este pusa dunga nu ar trebui sa sara nici daca o tragi pur si simplu :lol: spanyol fa asa cum ti`am zis si zi`ne rezultatul :-P |
1 Attachment(s)
frumoasa-i masina,dar vezi k si eu imi fac inregistrarea :twisted:
|
Quote:
|
incredibil, incredibil,
off. off. off. mama. mama. mama. vai. vai. vai. :lol: |
spanyol te invit la o linie, cand vrei tu!
|
aveti monede la voi:?: pentru liniuta...
daca nu va imprumut eu....:lol: |
Quote:
|
Baga mare......Mai baga si tu ceva muzicuta in masina ......in rest super DACIA 4 EVER!!!!!
|
am si io o intrebare...:D se gasesc stopuri albe..(transparente pe break) k io nu gasesc...daca stii ceva...va rog anuntatima..msik
|
2 Attachment(s)
nu se gasesc si eu caut de f mult timp si nu am gasit. Doar la comanda sa iti toarne cnv plastic trasparent si sa iti iei becuri colorate sau pe led ca sunt mult mai frumoase uite stopurile unui baiat din buc sunt home made sper sa nu se supere ca i.am postat masina..;))
|
Re: Break din 99
pe cat de jalnica masina..pe atat de frumoase stopurile :)
|
Re: Break din 99
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning