Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   tuning&sound show sibiu (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/61764-tuning-and-sound-show-sibiu.html)

DR.ZOZO 03-01-08 19:16

tuning&sound show sibiu

dupa informatiile primite in SIBIU nu a avut loc nici un eveniment de tuning pana in ziua de azi,nu stiu de ce dar nu cred ca sa gasit cineva din domeniu cu multa ambitie si putere financiara.dar cred ca le-am gasit pe amandoua,cine?ramane de vazut.
in mijlocul luni martie cand se mai dezgheta putin si lumea vrea sa iasa din hibernarea si plictiseala de iarna sugerez sa aiba loc acest eveniment de proportii mari.
va dura 2 zile(sambata si duminica)invitati din strainatate,un mini concert,fetite frumoase,concursuri,Db-Drag,avand in vedere ca va fi in loc acoperit,presupun(sala polivalenta din SIBIU)nu vor fi burnout-uri si liniute.
in incinta spatiului vor fi standuri de prezentare cu vanzare,ale unor firme din domeniul tuningului si auto.
vreau sa invit o persoana din strainatate care detine un dragster,si cateva masini preparate in occident nu pentru concursuri,ci doar ptr expo-demo.

astept sugesti,pareri.

cu stima dr.zozo

DACIA-Wrc 04-01-08 08:47

Re: tuning&sound show sibiu

tot ce ii realizabil este binevenit.

no limits design 04-01-08 09:51

e o idee foarte buna si banuiesc ca toata lumea te-ar sustine dar mai e ceva pana in martie ........ toturi e nevoie de timp pentru pregatirea evenimentului.... nu dureaza cam putin??... sambata si duminica? ............

pot sa dau si eu niste idei??

ar fi mai atractiv daca ai face concursuri gen...best exterior ..... best interior... best airbrush(k la asta te pricepi)...... ma rog intelegi tu ce vreau sa zic ....... cauti pe cineva sa faca niste cupe ceva shi niste diplome shi ai un show in toata regula......:D.................. succes

sper sa fi fost de ajutor zozo

DR.ZOZO 04-01-08 10:24

mai sus am specificat de concursuri,dar nu detaliat
asta se intelege de la sine ca va fi best int,ext,paint,best weels,best of show,best car, si ce nu a mai fost BEST GIRL IN THE SHOW.

no limits design 04-01-08 11:18

am citit destul de atent c ai scris....nu observasem ca ai scris concursuri ........ma scuzi

dexter_20 04-01-08 15:59

La cate fete frumoase am vazut in Sibiu sigur e de urmarit " BEST GIRL IN THE SHOW". Multe poze cred ca se vor face...

DR.ZOZO 04-01-08 16:25

SI INCA CE FETE,o sa fie si un show cu fetite,ma gandesc la ceva frumos:))

dexter_20 05-01-08 00:32

Ce bine ca Sibiul e aproape de Brasov.....bani mai putin pentru deplasare

no limits design 05-01-08 11:38

eu sper sa fie un show k lumea si sa merite sa vin de la sv:D

DR.ZOZO 05-01-08 14:47

eu cred ca va merita,dar prima data sant de rezolvat niste probleme,dupa acea vom vedea.

no limits design 05-01-08 17:24

dupa ce se rezolva probleme astea poti sa ne dai niste date gen...... cat costa sa inscrii masina in concurs.... sau astea se vro afla la fatza locului ...........bafta ........... sper sa rezolvi problemele

zolll 07-01-08 23:54

Vin si eu la dB Drag + show, daca o sa fie ceva.

DR.ZOZO 08-01-08 08:07

ok baieti.

no limits design 08-01-08 09:25

si eu sper sa ajung........ asta daca termin masina pe care am inceput-o ......

no limits design 17-01-08 08:54

zozo .... am o intrebare ....vine si omega ta la show??

DR.ZOZO 17-01-08 19:25

da vine
...............

no limits design 17-01-08 19:49

daca participa la concursuri gen best exterior..... e castigatoare din start ....

dusty85 21-01-08 15:22

5 Attachment(s)
Fratilor daca e ceva prin Sibiu vreau si eu sa aflu.....vreau sa vad ceva prospaturi ... Asa ca daca se intapla ceva cool prin tara spuneti-mi si mie ca sunt satul de Bucurestiu asta infect pana mai apare vrun tuning-show ...

Daca apare ceva lunile astea imi puteti trimite ....
e-mail [email protected]

Va multumesc mult..!

DR.ZOZO 21-01-08 18:29

stai linistit ca am sa te anunt:)
omegaul oricum si daca va fi acolo nu va participa la concursuri,las pe alti ca asa e corect.

bulldog_cox 21-01-08 19:22

asa asa Zozo...noi nu am fost in stare dar acum e cineva cu multa experienta fata de cei din Sb....pe cand te gandesti?

no limits design 23-01-08 16:29

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 1305849)
stai linistit ca am sa te anunt:)
omegaul oricum si daca va fi acolo nu va participa la concursuri,las pe alti ca asa e corect.

si eu care m-am speriat grozav ca participa omega ta la concursuri si primeste toate premiile .....:D... de acu o sa dorm mai bine ...... bafta cu masina....

dusty85 25-01-08 09:55

Salut ...daca afli ceva cand incepe un tuning show in sibiu...mar interesa si pe mine data la care va avea loc .imi poti trimite e-mail [email protected].. Multumesc mult

no limits design 21-02-08 21:33

zozo mai faci ceva la sibiu???......

GMan 24-03-08 18:53

Abia asteptam noile tale creatii , maestre ! Sper sa ne vedem in curand la show :) .

IonutzMFF 25-03-08 16:43

Masina aceea Omega de cat timp este in constructie ?? De cati ani ???

joe_infect 26-03-08 07:59

ZOZI cum stai cu show ul ? va fi sau nu va fi ? daca te pot ajuta cu ceva , stii unde ma gasesti ... poate la concurs de muzica mai pot sa dau o mana de ajutor ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning