Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   TUNING&SOUND SHOW in SIBIU (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/61763-tuning-and-sound-show-sibiu.html)

DR.ZOZO 03-01-08 19:13

TUNING&SOUND SHOW in SIBIU

dupa informatiile primite in sibiu nu a avut loc nici un eveniment de tuning pana in ziua de azi,nu stiu de ce dar nu cred ca sa gasit cineva din domeniu cu multa ambitie si putere financiara.dar cred ca le-am gasit pe amandoua,cine?ramane de vazut.
in mijlocul luni martie cand se mai dezgheta putin si lumea vrea sa iasa din hibernarea si plictiseala de iarna sugerez sa aiba loc acest eveniment de proportii mari.
va dura 2 zile(sambata si duminica)invitati din strainatate,un mini concert,fetite frumoase,concursuri,Db-Drag,avand in vedere ca va fi in loc acoperit,presupun(sala polivalenta din sibiu)nu vor fi burnout-uri si liniute.
in incinta spatiului vor fi standuri de prezentare cu vanzare,ale unor firme din domeniul tuningului si auto.
vreau sa invit o persoana din strainatate care detine un dragster,si cateva masini preparate in occident nu pentru concursuri,ci doar ptr expo-demo.

astept sugesti,pareri.

cu stima dr.zozo

leosb 03-01-08 21:04

Re: TUNING&SOUND SHOW in SIBIU

Cineva care se gandeste si la Sibiu. Pacat ca a trebuit sa vina cineva din afara orasului sa faca asa ceva. Dar cum acuma esti si tu sibian tot respectul

Bassu_SIV 03-01-08 23:57

Quote:

Originally Posted by leosb (Post 1273377)
Cineva care se gandeste si la Sibiu. Pacat ca a trebuit sa vina cineva din afara orasului sa faca asa ceva. Dar cum acuma esti si tu sibian tot respectul

vezi ca locuieste in sibiu:D

leosb 04-01-08 14:19

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1273674)
vezi ca locuieste in sibiu:D

deci acuma e sibian nu?

PaulMIG 04-01-08 15:01

Bravo, de mult merita si Sibiul un eveniment de genu. Doar doua mici pareri, pe care s-ar putea sa le ai in calcul deja. Fiind primul eveniment din oras, tre sa fie foarte bine organizat si sa rupa gura targului pentru a fi tinut minte si pe cat posibil sa ramana o data fixa si sa se repete in fiecare an, mai ales ca, daca nu ma insel, o sa fie primul event de tuning al anului. A doua chestie ar fi legata de 1 aprilie, fiind 4TuningDay editia a III-a, cel mai mare show din tara la care toata lumea vrea sa ajunga si sa participe, sa nu fie o data foarte apropiata pentru ca expozantii/participantii/vizitatorii din alte orase sa nu fie pusi in situatia sa aleaga intre cele doua...

DR.ZOZO 04-01-08 16:29

cred ca vor fi cel putin doua saptamani intre ele daca nu trei,asta depinde cum primim locatia ,atunci am sa va aduc la cunostiinta data evenimentului.

PaulMIG 04-01-08 20:22

Ar fi si mai super sa nu se suprapuna cu prima etapa din CRR - Raliul Brasovului 07-08 martie 2008...

lexani 05-01-08 11:19

BRAVO ZOZO pentru initiativa! Este vorba de primul eveniment de asemenea gen in Sibiu, oras care a inceput sa prinda gustul tuning-ului cu ajutorul tau si a celor care vor sa iasa in evidenta cu masinile lor. Pacat ca nu vom avea sansa la un loc pentru liniute deoarece am fi avut mult mai multi vizitatori la o asemenea manifestare, plus ca merita sa vedem pe unii din SB care stiu, altii care cred ca stiu si cei care au cu ce ( Lambo, Ferrari, Porsche etc. ) cum se intrec! In legatura cu burnout-urile daca era asfaltul mai bun in parcare la transilvania era ideal deoarece era in aceelasi loc...

In fine inca o data felicitari si bafta in organizare!

I5@k 05-01-08 12:01

ZOZO o idee geniala :X:X:X:X:X:X::X......

DR.ZOZO 05-01-08 14:20

oricum va mai avea loc un alt eveniment in vara acela va fi cu tot tacamul.
sa vedem ce iese acuma,si o sa am nevoie de ajutorul vostru celor care stau in sibiu mai ales.

Bassu_SIV 06-01-08 03:06

count me in:D

T E N N Y - E 06-01-08 19:00

Si Eu Sunt Pentru. Daca Am Timp Si Ai Nevoie De Transportat Ceva Cu Camioneta Mea Te Ajut Cu Cea Mai Mare Placere. Felicitari Pentru Initiativa!!!

DR.ZOZO 07-01-08 05:50

merci de ajutor ,chiar am sa am nevoie de tine cu camioneta.

Tunelord 08-01-08 15:47

bravo zozo...U rule;) in sfarshit cineva cu suflet mare...sa speram ca va fi gata si opelu' pana atunci 8) tare..deabea astept :) cand se apropie data sa ne spui exact ;)

leosb 03-02-08 15:38

Zozo mai zi`ne cate ceva ca murim de curiozotate.

DR.ZOZO 03-02-08 17:46

pai nu cred ca tre sa mai zic nimic,dupa cate vedeti 4tuning day la bucuresti de pe 1 aprilie sa mutat pe 15 martie adica a doua saptamana din martie pe cand era programata la sibiu.
in sibiu va avea loc mai in vara ca altcanva nu prea se poate, trebe luate in considerare toate showurile din tara sa nu se intercaleze.
asta e nu e ce face PACAT

Bughilas 04-02-08 17:12

TUNING&SOUND SHOW in SIBIU

suna o idee exceptionala... Zoly ai vreo idee pe unde se va desfasura tot evenimentul asta..... trebuie loc ..... oricum va fi super...

cipig60 17-02-08 23:41

Ar fi frumus ca pe langa tuning -ul asta sa se organizeze si un fel de curse auto:liniute 'slalom'amenajat un traseu ca la B ,cred ca amatori ar fi destui.Ce spui domnule Doctor. Lasati si voi o parere poate cine stie

DR.ZOZO 18-02-08 08:46

vedem dupa 4tuning day care va fi pe 15 martie.

I5@k 18-02-08 14:16

sustin ideea lu cipi! :D....

Bassu_SIV 18-02-08 18:12

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 1366389)
sustin ideea lu cipi! :D....

bv isak.......:D

I5@k 18-02-08 18:54

mai ales cu ideea de liniute si cu circuit.. :X:X:X....

Bassu_SIV 19-02-08 00:17

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 1367044)
mai ales cu ideea de liniute si cu circuit.. :X:X:X....

numa sa te tina cielo:D

I5@k 19-02-08 16:58

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1367989)
numa sa te tina cielo:D

garantat ma tine...:D>:P>:P....bassu u tot timpu repede tre sa ma dai de gol cu cieloashu meu nebun....lasal k tine el....sa ma invart pe acolo sau sai dau cateva carje ma tine sigur!!

20 XUX 19-02-08 19:31

atata vrajala cu TUNING&SOUND SHOW!!! oricum stie toata lumea ca nu o se tina nimic si pot face pariu (vorbesc serios) cu oricare dintre voi ca e numai vrajala ieftina si de imagine

I5@k 19-02-08 20:26

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 1369562)
atata vrajala cu TUNING&SOUND SHOW!!! oricum stie toata lumea ca nu o se tina nimic si pot face pariu (vorbesc serios) cu oricare dintre voi ca e numai vrajala ieftina si de imagine

hopa.....so suparat domnu....bah sincer sa zic...io am auzit ideea cu tuning show si plm dar de la altcineva...vedem dak iese ceva si cinel organizeaza ...

PaulMIG 19-02-08 22:21

O fi suparat ca nu are masina de expus:)) Fratica daca vrei ia-ti niste table si ma jur ca iti fac cadou niste capace cu spinere cromate foarte pimp si stikere cu nike si gigolo italiano si o sa fi idolu nostru...

cipig60 20-02-08 12:31

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1370059)
O fi suparat ca nu are masina de expus:)) Fratica daca vrei ia-ti niste table si ma jur ca iti fac cadou niste capace cu spinere cromate foarte pimp si stikere cu nike si gigolo italiano si o sa fi idolu nostru...

cel mai tare raspuns Bravo domnule.Fac si eu o donatie pt om

I5@k 20-02-08 13:48

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1370059)

pot sa intreb si io cu cine te certi??

lupalb 20-02-08 15:03

se cearta cu 20 XUX...:)

PaulMIG 20-02-08 18:56

nu ne certam mai, ca doar ne cunoastem de vreo 5-6 ani. noi glumim

20 XUX 20-02-08 20:32

mersi mersi, dar daca ma chinui gasesc in curte vreo 2 masini cu care sa nu ma fac de rusine, fara spinere, MIG-ul stie mai bine, dar lasati ma prostiile ca nu da nimeni bani ca sa va faca voua spectacole...hai sa fim seriosi, cipi, nu trebuie sa faci donatii mersi mult, cu greu dar ma descurc..;-)

20 XUX 20-02-08 20:34

niste gume de iarna cine imi face cadou?

cipig60 20-02-08 23:17

cam uzate dar moca sant bune

Bughilas 27-01-09 10:02

Paul se pare ac poti inchide Thread-l asta...ca nu mai sunt dicutii:))

PaulMIG 27-01-09 10:06

Intr-adevar, topic inchis! Dar sunt sperante sa il redeschidem prin vara;)

All times are GMT +2. The time now is 13:29.

- Copyright 2026 4Tuning