![]() |
Wallpaper MR
1 Attachment(s)
by Littleptc
|
Chiar consider ca pot scoate ceva mai BUN decat ce a scos respectivul mai sus
imi datzi si mie ceva material ? nu-mi trebuie decat vreo 10-15 poze : / plz !! |
Chiar te rog ! Pai ... cat despre material ... ai galeriile 4tuning la dispozitie ! 8)
|
ummmm , ok , stati pe fir
|
8)
|
Frumos ! Gasca din CT cred ca e foarte fericita ! Un frumos tablou de familie ! 8)
|
si cand ma gandesc ca cei care apar in poza nu reprezinta decat ... 10% din familie sa zicem ... :d :D ma apuca .... :d :D
|
poza aia trezeste amintiri :tears: .. ce frumos a fost la Bukle atunci ..
|
Re:
Quote:
|
Santose... daca ai timp faci si un wallpaper cu gashka din craiova ?
ai poze AICI dau un cico cand ne vedem. ;) |
data viitoare cand se vrea a se folosi imaginea masinii mele ca si promo pentru club as dori sa fiu contactat in vederea aprobarii faptului in sine avand in vedere ca eu nu mai fac de mult parte din MR
CLAR? |
1 Attachment(s)
clar
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
WallPaper MR Cta ...
|
acum la rand , craiova
so care mai doreste care mai pofteste ? puneti aici material iar eu .. la fel si cu partea video , aveti 6-7 etc. filme care n-au legatura unu cu altu si totusi credeti ca ar da bine intr-un mixaj ? puneti-le aici si se rezolva ah,era sa uit , ca sa evitam problemele de genu \"cereti persmisiunea ... clar?\" nu ca n-ar avea dreptate insa a fost o intamplare ,so ... imi cer scuze blazey chiar n-a fost cu intetie : / , asa ... spuneti ce pot sa pun ce NU pot sa pun plz , danke ... |
Re:
Quote:
n-am absolut nici o poza cu voi hai s-o luam usor , pune material , poze etc , fac un wall numai cu voi , fac cu craiova , fac NUMAI cu cta , fac NUMAI cu buc , iar la final fac un mare wall cu toti , ce ziceti ? |
7 Attachment(s)
SANTOS : la fel si cu partea video , aveti 6-7 etc. filme care n-au legatura unu cu altu si totusi credeti ca ar da bine intr-un mixaj ? puneti-le aici si se rezolva
daca merge si cu 5 filmuletze ete-le, daca nu, mai astepti cateva zile si mai fac vreo 2-3 filmuletze. later edit : inca 2 filmuletze. |
1 Attachment(s)
tot de la piticu ...
|
Wallpapers M.R.
:D
|
Salut familia M.R. Tin a anunta daca mi se pot oferi poze cu masinile voastre sau aveti poze preferate va pot face wallpapers cu voi masinile voastre sau cu ce at dori sa aveti amintiri,momente vesele,masini ,petreceri etc. :D astept pozele foastre :wink:
|
pentru Bubu_021
Daca imi poti spune toate pozele puse de tine sunt doar de la voi masinile de acolo sau mai sunt si alti care nu fac parte dim M.R.?Cu cat de repede imi poti raspunde,ma pot apuca mai repede de el :wink: 10x
PENTRU Bubu_021 |
Wallpapers Midnight Racers
1 Attachment(s)
:lol: Marfa noua sa vaeti din ce alege :wink:
|
Re: pentru Bubu_021
Quote:
|
tnx Bubu_021 pe luni veti avea un rezultat din partea mea daca mai ai poze cu tine sau voi separate mar ajuta la un rezultat mai bun:D
astept :wink: |
Wollpapers M.R. Craiova
1 Attachment(s)
Cadou pentru baeti din Craiova si multa bafata in continoare.Ramaineti M.R. :D :wink:
|
1 Attachment(s)
PTC multumesc. cat despre ramas mr... se stie.
|
1 Attachment(s)
Nu aveam ce face...si am vazut o fotografie cu noii membrii...
Mi-a trecut prin cap sa fac un wallpaper cu masinile noilor membrii ... |
1 Attachment(s)
alta ceva mai clara :D
|
1 Attachment(s)
Pe aici nu a mai aparut de mult ceva nou :( rezolvata problema 8) .
Ami cer scuze daca exista persoane ce nu apar promit ca in urmatorul apar :wink: .An rest sper sa va placa :oops:[b/] |
Re: Wallpaper MR
bagati si voi cea mai puternica masina de la mr s'o vada lumea
|
Re: Wallpaper MR
Daca la asta te referi, am facut eu o modificare la poza cu ea, ca sa arete un pic mai "dinamica" :)
https://img50.imageshack.us/img50/975/mrcopy5002vi.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning