![]() |
Grecu is back... with a GT-R
Grecu Evo ???ps Whant To Race
Anyone Available?????????????????:!: |
Re: Grecu Evo Is Back
poate vine evo-ul de la braila sa ii numere caii grecului :)
|
Quote:
|
Quote:
se da cu placere dar fara miza si doar daca permite vremea binenteles ps - asta cu miza e direct din nfs |
DOMNUL SEBASTIAN CU AL SAU SUBARU AR TREBUI SA SE PREZINTE LA START CA DOAR SUSTINE CA E CEL MAI BUN:lol: :lol: SAU POATE NU:lol: ASTA NU PUTEM VEDEA DECAT DUPA LINIA DE 400M
PS : POATE ITI ESTE FRICA SA NU PIERZI DOMNULE SEBASTIAN:!: DE ACCCEA REFUZI ACEASTA PROVOCARE???????????????????????? CAND VA FI VREMEA BUNA BINENTELES:lol: :lol: |
Am Uitat Sa Precizez Pt Cine Nu Stie :evo8 ---650 Hp
Atati Erau In Vara .....acum........cine Mai Stie .... |
wow..nu cred ca ai cu cine sa te dai
|
ba eu cred ca are,daca are si evo asta cai cum are si subaru din seara asta e grav rau,daca mai e disponibila provocarea il astept pe strazi,DGH-e30 M5 turbo
|
E vorba de Subaru care a fost vandut, dar a ramas tot in "familie", ca de alte Subaru mai puternice de care se vorbea pe aici nu stiam sa fie functionale momentan....??
|
nu este vb de subaru din ,,familie''...
|
Multumesc. Bafta cu masina. Motor mai mic, tractiunea mai buna.
|
care e treaba cu motoru mai mic si tractiunea mai buna???
|
MPA zicea de trecerea mea de la un motor 2.8 tractiune fata ...la 2.5 4x4..
|
re:Grecu Evo ???ps Whant To Race
nu mai zice nimeni nimic,nht-u sau altcineva,au disparut?ca-l provocau pe Sebi,au amutit
|
Re: Grecu Evo ???ps Whant To Race
Quote:
DAR CU PRIMA OCAZIE O SA SE PREZINTE LA START .............. |
ok,asteptam:D
|
Am auzit si eu despre acest Evo cu ''foarte multi'' cai ..ti'am dat mesaj inainte de cursa care am organizat'o la Baia Mare , a fost WPP , txa , un evo de 450 cai ... dar nu mi'ai raspuns ..Am auzit de vreun pariu cu maftei ,oare il tine pe grec cu maftei?? daca da ...sa vina cu ceva competitiv sa nu'l faca pe maff sa'si piarda timpul
|
tu esti purtator de cuvant al lui maftei sau doar instigator?
|
Grecu a facut vreo liniuta pana acum cu cineva? Tot aud de el pe acest forum dar nu vad nici o liniuta sa se fi facut pana acum
|
a lansat niste provocari dar din pacate orgoliile au fost prea mari
|
Quote:
|
si mie mi-e prieten bun si totusi nu vorbesc in numele lui
te rog frumos sa nu mai postezi in numele altora ... citeste regulile |
A mai venit unu cu un subaru care a zis, ca are 650 hp si la omorat dgh.
si la omorat c-am rau din cate am vazut |
:)
dgh is the shit :) |
Quote:
|
cand zici ca ai 650 hp, nu mai pui conditi ,cum si ce ,te dai si gata.
cred ca daca stia ca o ia ,nu se mai dadea. |
Quote:
|
Quote:
MOMENTAN AM BMW [ 3 BUC ]CARE MERG SI CHIAR FOARTE BINE! VREI SA VEZI ACTELE?!!!!!!!!!!!!!????????? EU AM AVUT<<< IX TURBO>>>>CAND ALTII NICI NU STIAU CE MOTOARE SA MAI PUNA PE MASINA:lol::lol::lol::lol: SI O SA MAI AM SI ALTELE!!!! PS : SUBARU MERGE SI MERGE FOARTE BINE!!!!!!!! IN COMPARATIE CU ALTE MASINI |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: ITI MERGE MASINA??????? POATE NE VEDEM LA LEGALE |
poate apare evo ala la legale ar fi si mai frumos
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
SI CUM SPUNEAM GRECU E PE DRUM SPRE BUCURESTI .......DAR CU NOUA LUI MASINA DEJA MODIFICATA ......NISSAN SKYLINE GTR-R35 BLACK....JDM....
PT CINE DORESTE SA VADA MASINA ......VINEREA VIITOARE IN PIATA VICTORIEI......IN THE NIGHT......:lol::lol::lol::lol: |
Ma insel eu? sau a gresit partea pe care se pune volanul?
|
Quote:
|
eu zic sa nu vorbim porcarii inainte sa se intample ceva
de unde stii tu cine o sa castige? |
Are dreptate NHT. E o diferenta intre cele de Japonia si cele de State. Cele de State au un limitator in ECU . Dar cum era de asteptat sunt destui care au scos acest limitator. In rest e fix aceeasi masina. Limitatorul ala e direct legat la un gps si daca ecu simte ca esti pe circuit (gen parcurgi acelasi traseu 2-3 ori) se decupleaza automat. Oricum va fi ceva ce merita vazut !
|
Masina asta e foarte frumoasa si cred ca e si tare asa cum iese din fabrica (stock) Daca mai bagi si ceva bani in motor sunt sigur ca iese un mic monstrulet.
Felicitari proprietarului! |
Thank you everybody for your good words about the car
The most important thing is that i will registrate the car in bucharest where my love for the cars and tuning make me to built a new tuning company. The profile of this company is high performance tuning on dynotest the only one 4X4 in romania with 2000ps availability for real fast cars. At the moment our new high quality performance center is under constrution in the area of PIPERA. The building will be ready in december as we hope and we wait for the delivery of the dyno. This is only half of the activities that this company will provide We also have performance car service ,showroom with the highest quality and dyno prooved quality parts and our knowledge through all these years. The special department for software with experts in the car electronics will be based on the same building and available to tune any type and class of car with real time emulation. Thank you for your time, hope to see you soon. Kindly yours, Theodor Perimenis |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning