Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Corsa (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/61416-masina-mea-opel-corsa.html)

mrkane 30-12-07 10:40

Masina mea : Opel Corsa

7 Attachment(s)
opel corsa c din 2001, motor 1.4 16v (66kw) admisie, evacuare, ceva muzica si ceva schimbari optice, suficient pentru o fata zic eu.......

georges14 30-12-07 11:26

Re: corsa nevestei :))

frumoasa, ar mai trebui schimbata grila din fata cu una fara sigla, o folie pe geamuri si toate plasticele alea negre vopsite la culoarea masinii, in rest e OK

georges14 30-12-07 11:29

ai vreun video cu sunetul de toba?

mrkane 30-12-07 11:58

nu am din pacate

CT 76 LEV 30-12-07 21:44

si zici ca asta-i o corsa frumoasa ?
te fac curios........am sa postez si eu cateva cu a mea !

mrkane 31-12-07 08:40

pentru o fata este ok zic eu......

CT 76 LEV 01-01-08 23:34

Am glumit stai linistit ! Acum pun si eu cateva poze cu masina dar nu sunt de actualitate ! sa se termine cu noroaiele si am sa fac altele !

CT 76 LEV 01-01-08 23:37

6 Attachment(s)
cam atat am momentan ! toate cele bune !

B_70_RMC 02-01-08 00:30

salut! belea corsa ta...eu am o astra ....poti sa imi zici cat ai dat pe jante?multumesc

B_70_RMC 02-01-08 00:32

si corsa care e prezentata aici e dragutza....pt o fata eu zic ca este f bine

CT 76 LEV 02-01-08 11:27

Pot sa-ti spun cat am dat pe ele ! 700 ron bucata fara montaj plus anvelopele 220 ron bucata fara montaj ! Jantele sunt pe 15 iar anvelopele 195/50/15 !

rhadu 02-01-08 15:51

in afara de jante, corsa ta nu are nimic spectaculos, ca sa zic asa

Adytzu_JerrY 05-01-08 12:24

Quote:

Originally Posted by CT 76 LEV (Post 1270757)
cam atat am momentan ! toate cele bune !

mie eleronu ala nu mi se pare deloc frumos pt o corsa, ....parerea mea
scz de off
btw: pt o fata e destul de bine cum arata corsa...8)

ag89dfa 05-01-08 12:34

off topic : :rolleyes2 corsa neagra .. nu da bine deloc .. cu eleronu ala .. iar .. ce o aranjeaza sunt jantele .. si ca e neagra :P ... e draguta nimic de zis .. iar On Topic : :D Corsa nevestei :P e destul de super pt o fata ... cum zicea cineva mai sus .. o grila fara sigla .. Bafta in continuare la tunarit :P

mrkane 08-01-08 08:12

eu vreau sa o las mai jos, dar ea si asa se plange ca e joasa masina :))

recBeat 11-01-08 12:52

Re: Masina mea : Opel Corsa

Ce marca sunt farurile? cat te-au costat? sunt cu lupa pe faza scurta? inafara de inelele angel-eyes, pe pozitie se mai aprind si alte becuri?
ms.

mrkane 14-01-08 07:22

sunt cu lupa pe faza scurta,pe pozitie se aprinde si un bec mic de pozitie amplasat in farud de faza scurta si un fel de fascicol lumino aflat sus intre faza scurta si cea lunga,farurile sunt luate din franta, au costat cam 350 euro, nu mai stiu ce marca sunt, cu siguranta nu fk
am pus numai motorasele de reglaj electric de pe farurile stock in astea si le-am montat pe masina, au venit complet echipate inclusiv cu becuri

recBeat 15-01-08 16:44

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 1291498)
sunt cu lupa pe faza scurta,pe pozitie se aprinde si un bec mic de pozitie amplasat in farud de faza scurta si un fel de fascicol lumino aflat sus intre faza scurta si cea lunga,farurile sunt luate din franta, au costat cam 350 euro, nu mai stiu ce marca sunt, cu siguranta nu fk
am pus numai motorasele de reglaj electric de pe farurile stock in astea si le-am montat pe masina, au venit complet echipate inclusiv cu becuri

ca un feedback asa.. este vre-o diferenta intre cele originale si astea cu lupa?adica se vede mai bine sau mai prost? pe faza scurta fol. tot soclu pe h7? ai si xenon pe faza scurta?
Ce parere ai despre farurile fk?nu sunt bune?
merci frumos!

mrkane 15-01-08 20:26

sincer eu zic ca se vad lafel ca cele de fabrica la drum, fk nu am vrut pt ca l anoi toata lumea are fk, nu ca ar fi bune sau proaste, nu am xenon pe faza scurta dar se poate pune

artur47 07-02-08 15:28

sal..am si eu o intrebare am tot corsa b sport din '96 mai exact si consuma 9-10% in oras...si nu o calc prea tare. E normal asa? ms

Byba 08-02-08 04:29

ar trebui umpik lasata ca sa se vada mai frumos,o sa imi postez eu niste poze ca am lasat-o pe a mea si i-am pus si jantele de vara si se vede frumos rau,si aprope mai GZA-ule te ast la o liniutza !!! :))

mrkane 08-02-08 15:41

deci, corsa asta este a sotiei mele acuma, si nu vrea s ao lase mai jos ca zice ea ca si asa e prea joasa si rigida, iar despre liniutza, nu cred ca exista sanse, ca ea este fata pasnica, nu face asa ceva iar eu cu ascona te mananc , bafta!

PS. artur47, asta este corsa c, nu corsa b si consuma tot cam 9-10% in oras

Byba 10-02-08 20:22

am intele,credeam ca o "imprumuti" si tu intr-o seara sa vedem daca e diferentza intre ele:)
oki,atunci ne mai vedem si vb pe la stadion,bafta!

mrkane 15-02-08 17:50

ne vedem ;)

Teroarea 21-02-08 21:11

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 1291498)

am si eu pe alta marca faruri cu angel cu reglaj manual nu stiu daca merge sa pun motorasul de la cele stock tu cum ai facut ai dat gauri ceva? sau a intrat normal avea locasul oricum eu in mufa nu am papucul pt reglaj ..

mrkane 22-02-08 07:13

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 1374652)
am si eu pe alta marca faruri cu angel cu reglaj manual nu stiu daca merge sa pun motorasul de la cele stock tu cum ai facut ai dat gauri ceva? sau a intrat normal avea locasul oricum eu in mufa nu am papucul pt reglaj ..

eu nu am facut decat sa scot motorasele din farurile stock si sa le pun in farurile astea, totul s-a potrivit perfect, nici vorba de gauri sau inprovizatii, daca-mi aduc bine aminte, nu exista mufa separata pt reglaje, nu mai tin minte exact, in orice caz nu am dat gauri sau alte inprovizatii

madutz2006 22-02-08 09:26

sal... am un filtru de aer K&N pt opel corsa... am suport, tot la el.... l-am avut p opelu' meu, dar l-am dat acum 2 saptamani... filtru a fost luat si montat la pilot tuning... cu totul ma dus 260 ron, iar eu neavand ce face cu el il dau cu 80.... ce zici te intereseaza?

mrkane 22-02-08 19:13

am deja unul, multumesc!

mrkane 26-04-08 22:10

deocamdata nu mai umblu la ea .......

mrkane 20-07-09 23:03

...........................................

mrkane 29-07-09 22:06

se paote inchide ca masina s-a vandut de mai bine de un an, cine stie la cine a ajuns.....

mrkane 22-09-09 14:45

ROG INCA ODATA UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL, NU MAI ESTE DE 2 ANI MASINA MEA.
MULTUMESC!

All times are GMT +2. The time now is 14:34.

- Copyright 2026 4Tuning