![]() |
Alfa 164 TD
Vand ALFA 164 TD( motor 2500cmc)
-inchidere centrala cu telecomanda -geamuri si oglinzi electrice -scaune electrice -jante Al 15 -clima(nefunctionala) Masina este din 89, pret 3600E negociabil sau accept ceva combinatii -in pret intra si un motor de rezerva |
4 Attachment(s)
Si aici pozele :arrow:
|
sal
Hai sa facem o combinatie.Iti dau un opel vectra din 93,cu motor de 2000 cmc benzina,abs,oglinzi electrice,scaune incalzite etc.Ce zici?
|
Re: sal
Quote:
Salutare, Baga te rog niste poze sa vad si eu masina. Poate facem ceva afaceri :D O zi buna |
Am uitat sa spun ca in pretul asta mai intra o Alfa 164 turbo pe benzina 8) dar cu motorul desfacut :roll:
|
sal
Pozele o sa le pun in weekend-ul asta.Ca sa i-au si eu de la cineva o camera.k?
|
pune si tu te rog frumos o poza cu bordul ei.Si vruiam sa te mai intreb ceva:e inmatriculata pe numele tau?
|
Re:
Quote:
Masina nu este pe numele meu, dar il sunam pe proprietar si rezolvam treaba intr-o zi. O zi buna |
ma cam chinui sa gasesc pozele,dar degeaba.Da-mi adresa exact,unde exact in forum
|
Re:
Quote:
|
up 3500E
|
o combinatie ceva.... 8)
|
up :!:
|
up :paper:
|
O combinatie cu ceva benzinare :?: 8)
|
|
3300 E nu-i mult pt 2 masini si 3 motoare :!:
|
|
Up :!:
|
3200E |
Care mai doreste, care mai pofteste :?: :)
|
UP :!:
|
3000 euro :!:
|
up :idea:
|
|
up :!: :twisted:
|
Up :!:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
:idea: up :!:
|
Re: Alfa 164 TD
up !.........
|
2900 euro ii pret bun...
accept si variante... |
ca sa poti scapa de ea tre sa injumatatesti pretul care il ceri acuma pe ea ...te chinui de prea mult timp ....masina este cu adevarat frumoasa si merita banii ceruti ...dar are motorul mare ....si anul .....:( ...succes ...;)
|
2750 oiro....
|
2500 oiro !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning