![]() |
Craciun Fericit !!!!!
-Precum si titlul.....Va doresc un Craciun Fericit!!!!!! ..... masinutze frumoase si puternice , banuti multi , fete multe si.....bune, sa aveti langa voi....si nu in ultimil rand Sanatate......
-Craciun Fericit No speed Limit!!!! Craciun Fericit 4 Tuning !!!!!! |
Re: Craciun Fericit !!!!!
Craciun fericit evribadi :P
va pregatim un mic cadou :D sper s ajunga pana in craciun daca nu il primiti putin mai incolo |
multumim...si yo va urez Craciun Fericit si Sarbatori Fericite
|
Multumim la fel, Florica!! Sarbatori fericite la toata lumea!
PS: ...eu n-am nevoie de noroc la fete... :lol: |
Sarbatori Fericite la toata lumea :-P
|
Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul! Craciun Fericit NSL.
|
Craciun Fericit, sanatate cat cuprinde, cauciucuri la greu si va mai doresc multe, multe Craciunitze!!!!
|
Craciun Fericit Tuturor!!!!
|
craciun fericit NSL... craciun fericit toata lumea, sanatate sa fie ca pe restul... le rezolvam noi.
|
in spirit de gluma : "Va informez ca începând de mâine sunt dispus sa va primesc cadourile de Craciun. În felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si a evita sa stati la coada pentru a mi le înmâna ! Multumesc Pentru intelegere ! " ;)
si trecand on topic : Va transmit cele mai alese urari de sanatate, fericire si bogate impliniri alaturi de cei dragi. Sarbatori feicite si un an nou plin de impliniri . Cu stima, DeZaXaT <B60EKO> |
Happy Birthday all !!!
|
Craciun fericit si un an nou fericit si plin de impliniri , multa sanatate si dragoste va urez si eu ! Sa ne auzim cu bine ! Si aveti grija cat beti si cat mancati ! :D DON'T DRINK AND DRIVE !!!
|
Craciun fericit la toata lumea!sa ne auzim cu bine!
|
Sarbatori fericite tuturor !
|
Sarbatori fericite !
|
Craciun fericit tuturor membrilor NSL si la anul mai multi si mai uniti !:twisted:
|
Craciun fericit NSSSLLLLLL,La multi ani NSSSSLLLL.....,Sarbatori fericite NSSSLLLL.... si nu in ultimul rand 4Tuning...
Un an mult mai bun in 2008 si hai sa ne ridicam mai mult ca niciodata... |
La Multi Ani si la multi bani, multa sanatate si sa aveti tot ce va doriti...Multumim Florica, you are the best leader in the world. La multi ani NO SPEED LIMIT, la multi ani tuturor de pe forum. Aveti grija si fara incidente :*
|
Sarbatori fericite baieti si un an nou mai bun si mai plin de bucurii!
|
Quote:
|
Sarbatori fericite! Sa va aduca mosu numai eleroane, jante, praguri, spoilere si lista poate continua :)) Un an nou plin de bucurii si impliniri!
|
Sarbatori fericite!! & La multi ani 2008!!!:drunk: :bunch:
|
Sarbatori fericite!!!!1
|
La multi ani si sarbatori fericite tuturor si in special NSL!!!
P.S Vineri pe 28 am si eu examenu,sper sa il iau si sa ma primiti printre voi :) LA MULTI ANI !!! |
-Succes la maxim!!!! si eu am luat permisul tot pe data de 28 Decembrie.....bafta multa !!!!!
|
Sarbatori Fericite!!!;)Si un an nou plin de bucurii;)Sa ne auzim cu bine in 2008;)
|
---Odata Cu Apropierea Sarbatorii De Craciun,Tin Sa Va Urez Un Calduros SARBATORI FERICITE ,Si Un AN NOU FERICIT Alaturi De Cei Dragi.Fie Ca Domnul Sa Va Lumineze Mintea Si Sufletul! CRACIUN FERICIT
|
Sarbatori fericite ...si la multi ani !!!!!! :D......
|
Multzam fain Florica !!! Abia astept....Cu putin ajutor de la Dumnezeu pe 31 l-am eliberat !!! Daca faceti revelionu la munte sa ma anuntati si p mine ca dau si eu o fuguta la munte :d
|
Din creierul muntilor, LMX va ureaza sarbatori fericite si tot ceea ce va doriti mai mult!
|
Acum 5 Min Am Facut Si 18 Ani :d Si Sper In 4 Zile Sa Iau Si Cartonasu Roz :) La Multi Ani La Toata Lumea Si Sarbatori Fericite!!!
|
Quote:
|
La multi ani si bafta cu cartonasu! ;)
|
Multumesc multumesc :D In prima vinere cand l-am luat ne vedem la bilutza :) daca veniti...si nu oti fii cu sarbatorile
|
pai nui nici o sarbatoare pe 28 :twisted: :D
|
Pai nu ca pe 28 am examenu...si daca ma inteleg cu nenea cu cashcheta sa duca dosarele mai repede la udrsite il iau sambata pe 29 ,daca nu luni pe 31..... :D si ma refeream la urmatoarea vinere adica din 2008
|
Craciun Fericit, va ureaza B-11-AYG la totii membrii NSL
|
Quote:
|
Craciun fericit tuturor, sa fiti fericiti si iubiti.
|
Craciun fericit tuturor membrilor NSL si 4tunning!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning