![]() |
Desenele mele: darius
1 Attachment(s)
salutare la toti...aici voi posta desenele mele...
un caddilac facut de un unchi:D:D |
10 Attachment(s)
uite .desene
a doua nu prea mia iesit bn altele. a treialea desen e subaru.am mai lucrat fata de prima.sper sa va placa comentatimi desenele.pls Iti repet : NU MAI POSTA DE O MIE DE ORI LA RAND! Ace Axel |
Re: darius.desene.sper cas bune
cadilacu e fain...si in rest nam adobe reader....srry
|
bine ace.tu esti artistul.dar....sunt bune intr-un fel sau altu?
la ultimul desen voi mai lucra si promit sa iasa bine.lucrez la un muncielago si la peugeot fffoarte mult. si dacia aia e o caricatura.mai incerc.dar incurajati-ma.plss |
1 la mana ! Nimeni nu e obligat sa iti comenteze tie lucrarile! Le pui p forum, daca vrea cineva sa zica ceva, zice. NU mai insista atat, devii iritant!
2. Cand postezi pe forum, posteaza imagini, nu PDF-uri! Invata sa scanezi in jpg! Iarasi, nu e nimeni o bligat sa stea sa downloadeze fisierele si sa se uite la ele. 3. Si lucru care ma enerveaza cel mai tare! Daca mai postezi de nust cate ori la rand intrun interval de 2 minute, scriind numai aberatii ... ne suparam rau de tot! e a treia oara cand iti explic asta si este al doilea avertisment care til dau! INVATA SA FOLOSESTI BUTONUL DE EDIT, sau pur si simplu concentreazati toate ideiile intrun singur POST! 4. legat de desene : n-ai mana formata, zici k desenezi cu fierastraul. gresesti proportiile, dar perspectiva arata ok pt inceput. Esti la fel de grabit si de aiurit ca si pe forum. Nu esti atent la detalii si nici nu vrei sa fii. Exerseaza in primul rand sa tragi linii drepte. Umple cateva foi GOALE cu linii drepte. Dupa aia incearca sa hasurezi! Hai spor la treaba si incearca sa tii cont de tot c tiam scris aici si asteptam desene cu progrese! Bafta! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
dupa c ai dat post...timp d 5 minute in dreapta jos a postului tau ...unde scrie quote este edit...iti pun si o poza...
lamurit???? |
tu ai merita un mare WARN!
in primul rand .. habar nu ai sa scrii.. in al 2 lea rand .. habar nu ai sa folosesti un forum in al 3 lea rand .. posteaza JPGURI (ai vazut pe undeva ca posteaza lumea PDF?) |
Quote:
sunt nou venit pe forum si nu stiu.de aia mai intreb si eu |
sal.am venit cu una buna.hummer h2.sper sa va placa.:mrgreen:
|
da interesant hummer!!!! dk ai fi pus si poze....
si e mare bascalie ce faci aici pe bune...1.invata sa scrii 2. sa legi propozitiile ,k nu intelege nimeni ce vrei de fapt. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
hummer h2,lincoln navigator si cadillac escalade.pareri.:D
|
4 Attachment(s)
:mrgreen: :D :D look.sper sa va placa
|
ai mari probleme cu liniile .....urmeaza sfatul lui ace si traseaza pe o foaie goala linii drepte pana te obisnuiesti....in rest ar fi bine daca ai si colora desenele;)....si mai lucreaza la elipse ca sunt varza cum le faci...oricum parerea mea e ca mai ai mult de lucru
|
ai unele lucarai chiar faine!ar fi fain sa incerci sa le hashurezi ca sa iasa in evidentza formele mashinii...:D
|
Quote:
explica-mi te rog.:D |
Quote:
|
Darius, nu-s eu mare desenator, dar la eleron ai probleme...pui eleron la aproape toate masinile, dar la unele aiurea(vezi hot-rod-ul)..., iar escalade-ul mi se pare copie dupa a lui ace axel daca nu ma insel...copii am si eu, dar nu le postez...hai sa fim doi incepatori buni care progreseaza...SPOR LA DESENAT ;)
|
Quote:
escalade-ul nu e facut de mine :) |
upsss, greseala mea...acceotati-mi scuzele de rigoare :oops:
|
15 Attachment(s)
Quote:
promit ca voi face masinile pe foaia goala trasata cu linii pana ma obisnuiesc;) sal baieeti,hai ca mai pun 2 desene.sper sa va placa:mrgreen: :mrgreen: mustang-ul l am facut in clasa 1 la ora de desen:D iar supra tot in clasa 1 la ora de mate.e rapida facuta sal.am revenit.... ace....am luat in serios sfatul tau cu trasatul liniilor pe foaia alba.am inceput sa fak masini din minte.numa ca n-am timp sa le postez.dar in curand vor sosi acuma voi mai postat niste desene scanate mai de mult.sa va placa sa va spun:bmw -ul am incercat sa semene cu cel de la nfs most wanted.astonul si chevy impala hydra cea cu motor ridicat |
si acuma zi care sunt alea facute pe geam/monitor....
este diferenta prea mare intre bmw ..si restu ... sper sa nu t superi...da asa e |
Quote:
ce anume vroiai sa-mi spui?:?: |
Darius, scrisul de deasupra masinilor, cu numele lor se vrea a fi graffity??? daca da ori fa-l graffity ca lumea ori renunta la el :|
|
:Dam inteles.ok....voi scrie grafity.am doua lucrari scrise dar cum am spus mai sus..le voi posta in curand.i promis;) :peace:
|
adica copiate ... chiar arata mult prea bine fata de bmw sau mustang ...
enzo-ul si chevy-ul sunt aproape "perfecte" ,daca pot spune asa, la perspectiva si linia e foarte tremurata... eu zic ca sunt copiate :d ...nu te supara pe mine |
Quote:
recunosc le fac in graba si de aia e asa linia ca fierestraul.am doar o masina:cadillacu ma ajutat si varul meu sa l fac. |
1 Attachment(s)
omule daca alea nus copiate...eu ma las de meserie!ala e ori indigo ori tot e ceva...mi se pare extrem de ciudat ca un om ce vede asa de bine in spatiu si controleaza destul de usor perspectiva sa traseze niste linii asa aiurea!!!iar daca stii atat de multa perspectiva nu inteleg acele elipse care sunt deadreptu cartofi...mba fii atent la enzo e copie perfecta pininfarina...in schimb tie darius rusine mare sa copiezi asa ceva
|
Ala e facut la indigo 100%..ori a pus foaia pe monitor si a copiat :lol:
|
pe mine nu m-a crezut...:-??
darius...mai bine pune desene facute d tine ..chiar si mai slabe si iti dam sfaturi decat asa.... |
desen facut de el mi se pare mustangu din ultima serie(acel hippy mustang)se vede diferenta mare la linii ca sunt mult mai drepte si fara valuri
|
h3h3, ti-o cam dat peste nas cu dovada aia...nenica, asa stiu desena si eu...:)) am vreo 100 reviste cu masini acasa, indigo pe fiecare si puse pe forum...simplu, nu??? :lol:
|
12 Attachment(s)
gata m-ati prins,dardintre desenele alea vi le pun cele cu mana libera.
le-am postat. uitati le. inclusiv jeep-ipurile,hot rodu,audi r8,shelby,ford focus. |
Tu tot nu vrei sa intelegi sa nu mai postezi de nspe mii de ori! Daca continui asa iti garantez k o sa iasa urat! La fel si daca mai incerci sa ne duci de nas cu desene copiate! Am vorbit si p privat despre asta si ai zis k nu sunt copiate, si te-am crezut p cuvant. Ce ar fi sa arati putin bun simt!
|
bine bine.acum ascultama putin....am desene copiate bn recunosc...dar posturile alea le fac odata pe zi,un singur post.si imi pare rau ca v-am mintit...promit sa nu mai fac asa...jur.si voi posta desene freehand imaginare cu toturialul facut.cum mi-ai zs...lnii trase pe foaia alba.
|
degeaba, ca si daca le faci pe geam sau pe monitor tot cu mana libera sunt...acum nu mai zic nimic, pentru ca e posibil, si eu la inceput asa faceam...copiam ce desene gaseam pe aici, si incet-incet mi-am facut un tipar...care daca te uiti atent la majoritatea desenelor mele se observa :)
|
omule si astea postate mai sus sunt tot indigo!si bagi o ambitie in mine sa caut masinile de sus si sati arat dovada cas copiate sa pun fiecare poza in acea pozitie cum sunt facute de tine!!!si app la nume ai 11 ani sau desenezi de 11 ani ca varsta se intelege dar daca desenezi de 11 ani...tias sugera o reprofilare
|
da sa iti explic....eu am 11ani.acolo am spus desenator de 11ani adica ma refer la faptul ca am 11ani.oricum cum vam promis...voi posta masini cu linii pe foaie alba si imaginare.sunt najpa dar sper sa va placa sunt din minte
|
Stii vorba aia "ulciorul nu merge de multe ori la apa". Amice, lasa aburelile si nu incerca sa ne duci de nas. I-a mai bine si munceste cu mintea si manuta ta fara sa xeroxezi nimic, si creeaza desene FREE HAND si apoi posteaza-le. Nu mai aduna posturi inutil ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning