![]() |
Dacia RFG
4 Attachment(s)
sal sunt nou pe forum.am si eu o dacie de 1982 dati-ca cu parerea dspr ea accept orice sfat.:D (precizez ca am schimbat portbagajul ,am vopsito.iam scos prelungirea)o sa micsorez garda la sol dupa revelion si in primavara cu putin noroc o sa ii schimb motoru.
|
Re: masina meaaaa
aoleo drace si aici dau de tine :lol:
|
pai se poate.da-ti si tu o parere dspr "harbu"meu
|
poze cu dacia in starea actuala nu ai?
|
mai bine o tii cateva luni si o vinzi ca o sa bagi bani in ea la greu fara niciun rezultat
|
Quote:
UN SFAT PT TINE FRATE CU DACIA NU ASCULTA DE GURILE RELE si fa-o cum crezi tu dar fa-o cu cap :D parerea mea bafta |
Robert, dak vrei sa faci ceva cu masina, adik ceva cu gust, fii sigur pe tine si fa-o din pasiune, din placere. si fii sigur k dak incepi, banii nu ii mai recuperezi. asa l gandestete bn la ceea ce ai de gand sa faci!
mai vb...bft |
Frate ...fara suparare...scapa frate de colantele alea refrectorizante de la portbagaj si renunta si la benzilea alea 3(sau mai multe) lucioase de pe bara spate, sunt URATE... si daca ai posibilitatea schimba-i culoarea ca orice i-ai face o trage culoarea inapoi....
Bafta! |
ptr ciponce poze cu ea in starea actuala nu am dar o sa ii fac.
ptr daman de vandut nu o sa o vand ptr nici o suma si bani o sa bag in ea dar prin primvara o sa fie o mare transformare. ptr luci bv 89 wrc multumesc de sfat si o sa incerc sa o fac cat mai frumoasa ptr sirius stiu ca banii nu o sa ii mai recuprez dar nu ma intereseaza ptr ca imi iubesc masina si vrea sa fac ceva frumos din ea(ps superba masina ta poate o sa ne int sa mi-o arati ca esti din br) ptr ciprianeduard portbagajul acela nu il mai am acum il altu fara eleronu acela din cauciuc si nici benzile nu le mai am si de vopsit am vopsito dar nu arata deloc bine o sa trebuiasca revopsita |
a da o sa incerc zilele astea sa ii fac poze si as vrea si eu o parere sa dau plasa de la masca jos sau sa o las sau poate sa o vopsesc neagra.
|
Quote:
|
Quote:
|
zilele astea o sa vin cu poze.
|
in locul tau ma apucam serios de tablarie ca are nevoie.. la urma de motoare si alte chestii...
|
deci masina nu are pic de rugina.paraguri noi,pedalier nou etc.pozele sunt mai vechi si nu era vopsita acum am vopsito dar nu a iesit cum a trebuit de aceea o sa intre iar la vopsit in primavara si desigur o sa se faca si partea tehnica(motor suspensii etc.)
|
Hai baga poze sa vedem ce toba tiai facut, k team vz acum cateva zile!
|
Mah...dece postezi aici?:)ce ne arati la masina ta ca ti-ai pus?:))plasa de tantari?la radiator?arata m ace ai facut nu ca ai cumparat o prelungire din piata si o pui pe masina...oricum e bataie de joc plasa aia de tantari...dao la tigani
|
Quote:
asa cum a spus baiatul, pozele sunt mai vechi. masina ma vazuto personal, si vreau sa zic k arata f bn. baiatul este un adevarat pasionat si eu cred k o sa faca ceva frumos din aceasta masina!!! |
4 Attachment(s)
ms iulian masina o sa sufere o schimbare destul de mare dar in primavara.
|
am gasit iulian la un mos niste bari nichelate dar nu prea vrea sa le dea da oricum zilele astea ma duc iar la el sa vad poate il conving sa mi le dea.(am uitat sa dau plasa aia jos ca sa nu se mai ia lumea de ea)
ps pozele sunt din seara asta |
Quote:
|
A mea e mai MARE!! (toba)
cum se aude? poate ne mai intalnim in weekendul asta toti! |
da e mai mare am vrut sa bag tot asa de mare dar nu mia incaput si am ales o varianta mai mica da oricum se aude bine.se aude mai gros decat se aude la tn dar nu se aude atat de tare daca e sa ne int in weekend o sa auzi dar trebuie sa -mi fac si masina ca merge intrerupt tare.mai vb la tel oricum si daca e ne intalnim
|
apropo iam scoc plasa in sfarsit.s
|
da ce e cu plasa aia de prins muste de pe radiator ? vopseste pe negru daca nu vrei sa renunti la ea ca asa arata :zombie: si incearca sa dai jos autocolantul ala
de langa portbagaj ca da tare urat :shock: iar prelungirea la spoilerul fata ...no coment :lemon: is curios cum e interiorul :???: |
deci plasa am dato jos citeste si u mai sus.portabajul ala nu mai il am citeste la inceputul tpoicului si nici prelungirea.
|
Quote:
|
ms oricum masina vreau sa o aduc la aspectul ei clasic adica cu barile ei originale cele de metal.in seara asta poate reusesc sa bag poze fara plasa.
|
Quote:
|
Quote:
|
spor la treaba fao cum vrei da fao bine si vei fi multumit de rezultat bafta in continuare
|
Quote:
|
felicitari pt masina..arata super...incet ,incet o faci asa cum doresti...spor la munca si sa te bucuri de ea ;)
|
ms ms cum tiam zis si a ta arata ff bine si tu sa te bucuri de ea si sa ia mare griga de ea ca si ea la randul ei o sa aibe grija de tine.bafta si numai bine sarbatori fericite tie si tuturor pasionatilor dacia si un an nou cu multe impliniri
|
7 Attachment(s)
si sa pun si niste poze noi cu masinuta mea fara plasa(astept sa va dati cu parerea daca e mai bn fara plasa)
|
este cam murdara dar asta e nu am avut timp sa o spal
|
salut!!!:D
frumoasa masina!!!sincer ii sta mult mai bine cu masca originala dekt ce plasa.... parerea mea:nu ar da mai bn dak ai vopsii jantele cu grii???:rolleyes2 :?: bafta in continuare!!!!:-o |
ms pentru aprecieri.jantele o sa le fac ori gri ori albe sau si mai bn leas schimba cu unele canada extrabalon ptr ca zic eu ca ar da destul de bine.multa bafta si tie cu masiinuta ta(arata f bine si a ta si ai facut bine ca iai schimbat capacele)
|
oricum mai am de lucru la ea pana o sa iasa asa cum vreau dar toate la timpul lor cu rabdare si pasiune le rezolv pe toate.
|
ms robert!!!
ai dreptate,incet incet,cu multa rabdare si pasiune le faci pe toate.... am si o promisiune de niste jante de canada intoarse....da vad k omu' m-a uitat:cry: o sa-i mai dau un apel sa vad ce zice:D .....dak nu,incep sa iau desmembrarile la rand....sa vad ce gasesc... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning