![]() |
Special Meeting
Am observat ca toata lumea s'a strans pe acasa, a venit vacanta si zapada o data cu ea... Avand in vedere ca sunt useri noi pe aici si nu ne'am intalnit de ceva timp , cred ca acu e timpu' sa ne cunoastem. Am facut acest poll sa nu fie totul de capul meu. Vineri, ora 19:00 sau sambata, ora 14:00. Sper sa fim mai multi ca anul trecut si sa aruncati mai multa zapada :twisted: :twisted: :twisted: .
|
Re: Special Meeting
Imi e indiferent....oricum am fost si duminica seara ca nush de ce era deschis poligonul :)) si am mutat zapada din 2 masini cate eram s-au mai adunat vreo 10 a fost super tare ;)
|
Totusi zic ca e mai bine seara e mai frumos...nu vezi bordura si dai in ea (asa ca mine) :)) mai palpitant deci vineri seara clar :))
|
eu am votat pt sambata,,, nush daca ajung de vineri..
|
mie mi-e indiferent...numa duminica sa nu fie :)
|
nush...as prefera sambata...datr dat fiind k o sa fie prima data knd particip la o astfel de intalnire oricand e bine :P
|
Salut baieti....am si eu loc sambata ?:).....
|
Toata lumea e binevenita
|
salut ESPinoza,deci ma pot alatura si eu a?:) Mergeam acum 2 zile in spatele tau si ti-am vazut bleeturile tale pe spate......de la alfa....imi plac....:) cat costa?:)
|
Quote:
|
OK!Am sa fac tot posibilul sa ajung!:) Omologate sau .....?
|
eu as fi de parere ca duminica :) nu as vrea sa fiu Gica Contra ...dar incerc sa ajung sambata poate
|
Ia incearca sa nu fii deloc si sa ajungi vineri seara ca e mai frumos...e gata facultatea ce mai faci la Is ??? :)))
|
Quote:
|
Si a mele is tot de iarna...abia le-am pus da vad ca mere...da-o mie putzin si iti arat ca mere....ai CASCO ?? :))
|
Quote:
|
Cine Voteaza sper sa si vina nu-i asa ??? Deci nu votati aiurea...
|
Am votat din greseala vineri:D Sunt de-acord cu sambata ora 14. Hai baaaietziii :D
|
Eu sunt prezent si vineri si sambata...ca de fiecare data spectator... Eh vine si vremea mea...
|
Quote:
|
Poate vine si Dorohoiul ?? nu ne-am mai intalnit de mult cu ei
|
Pai daca poate vine si Dorohoiul nu credeti ca e mai bine pe duminica? Oricum atunci cam toata lumea e libera. Sambata mai sunt care lucreaza si s-ar putea sa fim iar 3. :)) Sper ca macar de data asta sa fim mai multisori. Bfta multa la toata lumea
|
Am o intrebare... Cum facem pana la urma?!
|
:))) nu ii da lu' nebunu de baloo...ca asta ti-o atarna de un copac:))
|
Sa revenim la on-topic va rog....Eu zic sa ramana pe sambata intalnirea. Oare sa schimbam si ora?:-)
|
eh eu am votat pentru sambata :D vin cu fracmiu , nu e cel mai bine sambata mah ?
|
Quote:
|
S-a hotarat...care...cum...unde...cand ?? :))
|
Mda... Eu cu claude o sa fim acolo. Cine vrea sa vina e binevenit...:D
|
me too :)....chiar si in seara asta dak totuasi se hotarasc vreo 2 :)
|
Ne vedem la 19:00 la poligon... s'a mai anuntat newmedia si alti amatori care nu au user !!!
|
ne vedem azi la 14:00 la poligon..sper sa fiti cat mai multi :)
|
Intradevar au fost ......multi :)))
|
dak intrai si tu erau mai multi :P ...trebuia makr sa intri sa vbim un pic
|
Trebuia sa intri si tu, nu pateai nimic:)))
|
Era ditamai...lacatu cu ditamai lantul:)) si na...........next time.....:)
|
da frate..si un mos kre venea in ditamai viteza daca claxonai si iti cerea un ditamai pretu ( 2 lei ) ..si erai intrat :D
|
:) :p .........:) .....:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning