![]() |
Filtre Sport K&N
2 Attachment(s)
Aceste filtre de aer iti ofeta putere marita
Filtrele indeplinesc toate normele de calitate , vezi pagia ofociala http://www.knfilters.com/default.htm Gama de filtre care inlocuiesc filtrele standard, fara a fi nevoie de modificari la masina ta iti ofera urmatoarele avantaje: [B]-debit mare de aer cu o filtrare excelenta -proiectate pentru a mari puterea si acceleratia -va fi ultimul filtru de aer care il vei schimba pe masina ta! -filtrele se pot curata si refolosi -nu va afecteaza garantia masinii -perioada pina la curatare pote fi pina la 80.000 km ! -K&N Million Mile Limited Warranty®[/B]Gama de filtre K&N acopera o mare parte din vehiculele existente. Nu ezitati sa ma intrebati legat de disponibilitatea pt masina dvs. |
Re: Filtre Sport K&N
pentru renault twingo 1,2i ccm 1238,injectie monopunct ai ceva cu tot cu furtunul de adaptare?
|
Quote:
tks |
anul nu sunt sigur dar tipul de motor este C3GD7/02 si are 40 kW
|
1 Attachment(s)
Quote:
salut pt tine e filtrul din imagine. pret 211 ron tva inclus. merci |
Pentru Corsa D z1.4xep ce ai si la ce pret ?
Bafta |
Quote:
http://www.knfilters.com/search/prod...x?Prod=33-2935 dar inca nu este livrabil.... mai asteptam citeva saptamini merci andrei |
1 Attachment(s)
Filtru K&N Stock Ptr Dacia LOGAN 1.6 16V
Pret 190 ron |
1 Attachment(s)
|
salut.
Am un OPEL CORSA 1.6 16v an 1998. pentru modelu acesta este filtru k&n si la ce pret ? merci mult. |
Quote:
ptr modelul tau este acest filtru http://www.knfilters.com/search/prod...x?Prod=33-2098 220 ron / 4-6 zile sau kit admisie http://www.knfilters.com/search/prod...Prod=57-0090-2 435 ron / 3-6 sapt cu stima Andrei |
2 Attachment(s)
sunt angelo vezi ce pret este pt un 300zxTT la acest filtru ca cel din imagine
|
Quote:
eu nu pot decit K&N sa iti dau .... si asa la prima vedere , fara datele masinii(an fabricatie, tip motor) se pare ca cei de la K&N fac doar filtru ptr cutia originala vezi link http://www.knfilters.com/search/prod...x?Prod=33-2036 Andrei |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
l-am gasit uite asta e. Attachment 552756 il pot aduce in 4-5 sapt si pretul e destul de mare, dar l-am redus cit de mult am putut ptr tine 890 ron |
Pentru Saab 1.9 tid 2004 ceva dedicat sau ceva conic cu diamentru la conducta de 70 mm?urgent pret si timp de livrare.Multumesc
|
Sal Andrei...imi spui si mie daca te rog frumos un pret informativ la un filtru sport pentru o Alfa Romeo 147 1.6 16v...
Masina a fost lovita frontal si a fost distrusa carcasa si conductele de plastic...si de aceea am optat pt. acest filtru...;) http://www.knfilters.com/search/prod...rod=69-0500TWR Astept un pret...multumesc...;););) |
Quote:
salut, kitul typhoon , nu este livrabil momentan. daca e alfa 147 1.6 este livrabil kitul 57i http://www.knfilters.com/search/prod...x?Prod=57-0492 il poti avea in 6-7 zile la pret special , de 456 ron. si la acest kit nu e nevoie de tubulatura decit de la debitmetru , pina la motor. Andrei |
Quote:
da-mi te rog toate datele masinii an fabricatie marca model tip motor putere. cu stima, Andrei (daca doresti un filtru universal conic,am nevoie de mai multe cote , sa il poti si monta. diamentru interior flansa montare,diametru la baza conului, lungime totala.) |
salut
pentru un seat ibiza de 1.4 ce filtru ar merge? si la ce pret? mersi |
salut , te rog sa-mi dai si anul de fabricatie si tipul motor.
mersi Andrei |
Pai anul e 2008 si e motor de 1.4 benzina de 85 de cai
|
Quote:
din pacate la modelul tau este necesar urmatoarele date ptr identificare din talon , - marca (seat) - model ? ibiza 6L1 ? tip motor Probabil BXW putere KW ? Andrei |
Salutare,
ma pueteti gasi la magazinul AUTOZR1 din piata salajanca, linga DHL. Filtre sport K&N , Tobe sport , Bari stabilizatoare , etc .... Vrei sa faci revizia ? Avem placute frina , filtre , curele si alte consumabile , la pret f bun. In general orice piese auto , daca aveti nevoie , intrebati-ma aici pe forum sau va astept la magazin. Andrei - 0732-745191 |
salut, ma intereseaza filtru k&n pt un saab 93 turbo, model din 2004, serie sasiu ys3ff45s541015435. tip motor b207l. mersi andrei
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 650471 filtru ptr cutia originala 227 ron + tva / 6 -7 zile kit admisie K&N Attachment 650472 455 ron + tva / 3-5 sapt Andrei |
4 Attachment(s)
TOBE SPORT universale INOX SI CARBON
Marca ASSO racing , made in italy Toba inox Attachment 652199 Toba sport universala Material : INOX Producator : ASSO racing - made in italy Dimensiuni : Diametru intrare -> 58 mm Dimensiune corp toba(fara capete) -> 130x360 mm Lungime totala -> 490 mm Iesire -> 100mm Pret 406 ron tva inclus Toba carbon Attachment 652202 Material : CARBON FIBER Producator : ASSO racing - made in italy Dimensiuni : Diametru intrare -> 58 mm Dimensiune corp toba(fara capete) -> 130x310 mm Lungime totala -> 420 mm Iesire -> 100mm Sistem ptr atenuarea sunetului demontabil. pret 519 ron tva inclus Toba inox Attachment 652200 Material : INOX Producator : ASSO racing - made in italy Dimensiuni : Diametru intrare -> 58 mm Dimensiune corp toba(fara capete) -> 130x360 mm Lungime totala -> 490 mm Iesire -> 100mm Sistem ptr atenuarea sunetului demontabil. pret 426 ron tva inclus Toba carbon Attachment 652201 Material : CARBON FIBER Producator : ASSO racing - made in italy Dimensiuni : Diametru intrare -> 58 mm Dimensiune corp toba(fara capete) -> 130x310 mm Lungime totala -> 420 mm Iesire -> 100mm Sistem ptr atenuarea sunetului demontabil. pret 524 ron tva inclus |
am fost acuma 2 saptamani la tine la magazin si am comandat un set de pleoape de far pentru un e36 nu sti ce este cu ele?
|
Quote:
horotan adrian ? nu ? ok, pleoapele tale vor fi gata sapt viitoare. Te sun cind ajung. Este ok ? Andrei |
mersi mult ne auzim sapt viitoare
|
sal pt un audi a3 1.9 TDI 90ps an 2000,ce poti sa-mi oferi?ms
|
1 Attachment(s)
Quote:
salut filtru K&N ptr cutia originala Attachment 662155 245 ron + tva / 2-4 zile mesi Andrei |
filtre powah ;)
|
pentru nissan pathfinde SE
motor 4000 cm V6 an 2005 ma intereseaza filtru de aer |
2 Attachment(s)
Quote:
salut prima varinta kit admisie K&N - testat pe dyno un plus de 14.27 cp Attachment 670278 pret 1537 ron tva inclus - livrare in 3-4 sapt. a doua varianta Attachment 670279 filtru ptr cutia originala , fara nici o modificare pret 245 ron tva inclus - livrare in 2-4 sapt mersi Andrei |
pt un seat altea 2007 1.6 motor BSE ce imi poti oferii? multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
filtru ptr cutia originala Attachment 671003 pret 309 ron tva inclus. livrare in aprox 5-7 zile Kit admisie K&N Attachment 671008 pret 762 ron tva inclus , livrare in aprox 2-4 sapt Andrei |
Vw Passat 1.9 TDI 4motion 131 CP
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning