![]() |
Alfa GTV Ts j10 vs....
Salut! Ma bag si eu aiurea pe aici cand a venit iarna da cine stie poate se mai usuca pe jos.Daca e cineva cu ceva asemanator cu ce am eu as vrea sa vad cum stam.As prefera Un Fiat coupe sau orice in genu...
|
Re: Alfa GTV Ts j10 vs....
prezinta si u masina .. CAi ? tractiune..... si poate ma bag eu .,. peugeot 205 t 147 cai
|
daca este cea cu tractiune fata 160 de cai ma bag eu
|
Mai masina este cea de 160 de cai la baza dar e aia autodelta j 10.Tractiunea e fata si mai are evacuarea completa Remus.Per total masina scoate un 190 cp.Da momentan nu am variatoru de faza in regula deci am o plecare mai de diesel:lol: Daca vrei vdm cum stam da sa se mai usuce pe jos:rolleyes2
|
daca ai plecare de diesel inseamna ca pleci bomba...sau n-ai idee cum pleaca un tdi?
|
Quote:
Sau poate nu am inteles eu ce vrei sa spui...... |
eu sunt din constanta .. daca ai drum pe aici i-mi zici si iti dau nr de tel si ne vedem la o cursa
|
Gta nu ai inteles!din alea nu scoti atat.Am zis ca motorul are upgrade-ul autodelta j10 ccare il duce in 180= cu certificat si foaie de dyno!evacuarea Remus mai da max 10 cai pt ca e completa!:D Cam asta am zis! ca daca era sa zic ceva aiurea ziceam ca are mai putini cai...daca intelegi :evil:
|
Quote:
Tare si eu sunt contantean!Cred ca week-endul viitor vin in Constanta!daca e uscat poate facem ceva:twisted: |
Quote:
|
treaba cu Volkswagen-u de la semnatura e chiar jenanta; nu are nimeni un R-TDI sa il aranjeze putin pe italian ?????
sorry de offtopic........... |
Lasa mah ca Opelul e mai "Volkswagen" decat Volkswagen si ii da fum de nu se vede......
Asta e ,fiecare cu apucaturile lui. |
ce motor are italianu?
|
Quote:
Multa bafta! |
Mai baieti eu nu am avut de gand sa supar pe nhimeni cu semnatura mea!E parerea mea personala...cam atat am de zis.Si peste vreo saptamana asa astept ce Opel vreti voi sa vad cu sta cu italianca mea..Nu prea ma intereseaza pe mine daca mi-o fur sau nu.Asa ca o sa astept.Si inca odata nu inteleg care e probvlema cu semnatura mea???nu sunt atatia care afirma ca Italiencele sunt super praf si asta fara sa conduca una?ce asta inseamna ca trebue sa sar cu gura pe ei?e parerea lor asa ca va rog sa imi ignorati parerea depsre VW.Cu respect.
|
Quote:
|
dar e nasol sa ai o masina cu pretentii sportive si sa ti-o furi GRAV de la un diesel, nu? chiar si cel mai tare model facut vreodata de alfa romeo...si-a furat-o de la diesel
LE ps: cand spun diesel...da...ma refer la VW! |
Ok man e cum zici tu...da nu inteleg un lucru...voi nu prs intelegeti care e scopul acetei sectuiuyni din 4 tuning nu?e vb de provocari.eu nu vreau sa ma dau cu tedeiuri ca mi-o fur grav.vreau italience obosite sa ma distrez cu masina mea cu pretentii sportive si motor de olticit.Asa ca va rog eu sa ma ignorati voi ceilalti.mersi mult si nu vreau sa jignesc pe nimeni
|
Nu mai zic decat atat...cei care nu stiti care e treaba cu Alfa mai bine nu vb...Eu nu stiu nimic de VW pt ca nu ma pasioneaza catusi de puutin si drept urmare nu comentez.Dar atat am dreptul sa zic:decat sa zbor cu 300 la ora intr-un cotet marca VW mai bine merg cu 30 la ora in Italianca mea obosita.Si ca sa mai zic pt a o mia oara chestia cu semnatura e strict parerea mea/.Vw poate sa faca dupa mine si masini care sa ia suta in 1 sec ca nu mi-as lua.si ma gandeam ca ar fi frumos sa nu mai comenteati ce zic si ce imi place sa ramanem la subiect...in speta eu care vreau ma dau doar din pur amuzament cu alte masini de preferinta italiene(ca doar cu asta fac fata) :-)) Din nou sper ca nu deranjez pe nimeni.ce am zis mai sus nu ar trebui sa supere pe nimeni ca nu e spus cu rautate.Sincer
|
acum am vazut si eu semnatura ta :)) interesant :))
|
eddie : sincer...cam pari frustrat
|
hahaha.hai ca esit tare!Nu sunt sati linistit catusi de putin1Oricum de tine am impresia ca am auzit asa vag.asta ca o paranteza.Gata domne nu mai zic de Vw nu mai Zic ncici de alfa am sters si semnatura ca sa nu mai fie stres.ca vad ca lumea e stresata pe aici.Vin si eu ca omu si intru dupa o mie de ani si vad ca imi sare 4 tuning in cap.Scuz e domne:-))))
|
nu era nevoie sa stergi :) pe mine cel putin ma amuza :)
|
Oricum era pus in spirit de gluma!Da ce sa inteleaga lumea de pe aici.Fiecare isi ia ce maraca doreste sau poate si reastul nu conteaza...Am sters ca sa nu mai fie nici un motiv de scandal,ca vad ca pe aici asta se poarta si mie nu prwa imi place.da am observat ca romanilor asta le place...
|
am inteles semnatura...dar daca si VW a ajuns cotetz...e clar...
|
Quote:
|
Asta ultima e tare! Dar sper ca nu e cu adresa pt ca nu ar fi frumos.Cum am mai zis eu ce am scris am scris mai mult in spirit de gluma.ca nu am ajuns sa ma cert cu lumea aiurea pe net.
|
Stai linistit ca nu e cu nici o adresa .....e la modul general,adik cine se simte e problema lui...:):)
|
ma bag si eu daca vrei,cu bmw 525d e39.masina are 163 cai si 1675 kg.daca vrei,da-mi un pm cu nr tau de tel,si te sun cand ajung in bucuresti.
|
te astept cu placere!
|
Quote:
Leonu ala negru al prietenului nostru iese si el sa mai invete lumea ce inseamna TDI modificat? ps: sorry de interventie. |
Quote:
|
Quote:
|
Pt moment pot sa zic ca threadul asta nu mai are ce sa caute.asta daca se mai tine cont ca e pt a provoca pe cineva.Dupa ziua de azi masina mea e in piuneze(printre altele ABS-u e mort si ingropat) si o sa dureze ceva pana v-a fi la parametrii optimi.Sper sa iasa ceva frumos.asta am avut de spus.daca cineva vrea sa ma mai urecheze pt ce am tot zis nu are sa o faca in continuare.Le voi lua ca pe niste glume!!:-P:lol::lol:
|
pai vezi daca n-ai VAG...ti se strica masina... :)
cand ziceam de alfe puternice ma refeream la 147/156 GTA nu la alte nebuneli fantastice scuze :) |
8c ala bate un R8 TDI? daca tot vorbim de din astea?
|
Mai din cate stiu eu zic ca da il cam bate.adica nu am vazut eu live dar 8c are 0-100 in 4.2 iar r8 tdi in 4.4 cel putin asa am vazut eu pe net si in vreo 3 reviste.deci nu stiu ce sa zic.adica eu am vazut comparatie intre Ferrari scuderia si 8C deci masina zic eu ca este destul de valabila.:D
|
Quote:
|
eddie c,greseala recunoscuta e pe jumatate iertata :)
|
ce faci ma eddie, de ce nu ma chemi pe topicul asta? :D :P poate facem si noi una mica cand iti faci masina; oricum sper sa ne intalnim weekendul asta sa mai vb si noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning