![]() |
\"Care o are mai lunga?!\" X-Ray-Eyes VS Edy V12 :
1 Attachment(s)
Ia sa vedem :D
care o are mai lunga downloadatzi filmul , vizionatzi-l ... si .. votati :D care o are mai lunga :D |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :P :wink:
belea amandoua.... :P :wink: |
clar edy :)) doar ca a lui X-Rays arata mult mai misto...zici ca`i flama de sudura.. :)
|
ca durata se vede clar ca la XRAY tine mai mult, dar ca marime de flacara V12 isi spune foarte clar cuvantul
|
frumos......fara prea multe cuvinte....e clar k in lungime e mia lunga a lui edy....k durata klar Xray-Eyes
|
Sa inteleg ca ... o combinatie intre ... cele 2 .. si anume :
Lungimea \" a lui Edy \" + Durata \" lui X-Ray-Eyes\" ... ar rezulta \"o combinatie perfecta\" nu ?! :P :lol: |
am raspuns exact la poll a lui edy e mai lunga dar nu se compara cu a lui x-ray-eyes dureaza mai mult si pe la sfarsit e mijto amandoua instantaneu \"BIG FLAME\" nu a avut nimeni tupeu sa aprinda o tigara ar fi fost prea tare :lol: :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
:lol: |
=)))))))))) continuarea a fost aiurea :))
nush cum de am scapat cu gene/sprancene =)) |
ca lungime... Edy, dar mai mult imi place a lui X-Ray
|
that sounded ............. GAY ! :lol: :P
|
e mai lunga a lu Edy :D da e mai frumoasa a luX ray
|
lol la toate aveti replica mha :lol: :lol: :lol: cine era tipul?? :lol: :lol: :lol: ca mi-a furat ideea :cry: :roll: :twisted: :twisted: :P oricum bv celui care a reushit :lol: :lol: :lol:
|
a lu x-ray cand se face mare e mai fleshcaita :lol:
sau era racoare :lol: ...pardon...vant |
deci daca ar fi una cu lungimea lui edy ,si cu durata / frumusetea celei lui x ray ar fi perfect , am inteles ... =))
u ppl sound gay =)) |
analizand filmarea am ajuns la o concluzie .. cu parere de rau .. a lu` andrei e mai mica .. a lu edy e mai mare ... si bleaga ... pe cand a lu andrei e mica si jucausha ... :P
:wink: |
Re:
Quote:
|
vroiam sa zic aseara ... dar am uitat .. cea mai lunga zic eu k e a lu` Ceres
|
mai da puneti fetele sa se pronuntze ..... :)
|
Eu zic ca a lui Edy e mai \"lunga\", dar X-ray are mai multa \"rezistenta\"!!! :lol:
|
dupa asemenea discutii fetele s-au inmuiat , ca sa nu zic :P udat ..
deci .. asa se explica lipsa parerii unei fete .. pe topicul asta :lol: |
:D
PERSONAL IMI PLACE MAI MULT A LUI XRAY
|
Re: :D
Quote:
|
Cea mai lunga, groasa si stufoasa este a lui...................CeReS
|
a lui ceres imi place mai mult.lungimea si rezistenta sa o probeze fetele :lol: :lol: :lol:
|
a lui x^RAY^EYES e super :lol:
|
La lungime Edy, iar la durata X`Ray`Eyes... oricum mai faina este a lu` X`Ray`Eyes.(flacara).
|
Asa e, a mea moare din cauza calculatoarelor, eu am niste senzori pe fise care daca detecteaza ca nu mai am scanteie imi taie automat si benzina, deaia dureaza asa scurt dar sper sa rezolv curind problema asta.
|
prea belea a lu x ray sunt super cele de la siera sunt mai lungi da nu asa de sukare
|
sunt super ambele.. :wink:
|
A lui X-Ray e mai tare din punct de vedere estetic si face mai multa impresie.
|
Re:
Quote:
aruncati-ai argumentele la gunoi sa tzi le arunci ... :roll: era strict vba despre care o are mai lunga (flacara) :P unii n-au prins ideea |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning