Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Tricou Tuning (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/6036-tricou-tuning.html)

d3rutat 17-06-05 13:00

Tricou Tuning

Am sters pozele pt k ajunsesem la o discutie ce nu avea legatura cu subiectul.TOPIC CLOSED

Michael 17-06-05 13:06

:shock: :shock:

la varsta ta nu ma mira ce ai facut acolo. e foarte incarcat, n-ai avut pe ce arunca banii 8)

Øvi 17-06-05 13:08

Chiar ca esti derutat omule :lol: :lol: :lol:
O ciorbă totala , din NFS Most Wanted prin Renault , Borla si ORANGE COUNTY CHOPPERS ..
fereasca-ne bunul Dumnezeu :lol: :lol: :lol: :lol:

madfish 17-06-05 13:11

lipsesc foarte multe

blowwind 17-06-05 13:53

te costa mai putin daca te duceai la metro si cumparai 10 coli termoblablabla...nu stiu exact cum se numesc :)

Mr.Nice 17-06-05 13:55

Tu chiar ai dat bani pe asa ceva??????
Stai k acum vad, ai dat 1 milion lei???????????

BAI TU TE-AI NASCUT LA CERNOBAL?

PEACE
:peace:

luca 17-06-05 14:25

Quote:

BAI TU TE-AI NASCUT LA CERNOBAL?
LOL :lol: :lol: :lol:

Bravo mane foarte frumos.

P.S. Trebuie incurajati tinerii din ziua de azi, ei sunt viitorul tarii.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orlando 17-06-05 15:26

pom de craciun sa mor...
pai daca mergi cu taote firmele alea pe tine...ce esti iti mai pui o instalatzie te vopseshti verde in cap...
oricum e mishto da parca prea multe logouri
sa ne zici cand o sa ti se shtearga :)) :wink:

GolfuletzS 17-06-05 15:51

1 Attachment(s)
=)) 1 mil de lei :D haha eu mi`am facut cu 200 de mii ma rog nu e aceashi calitata banuiesc :D oricum e akolo o varza:D

tricou :D

ZerO_CooL 17-06-05 15:58

Al tau chiar imi place, Cipi, dar al lui d3rutat e un kitsch.

200SX 17-06-05 16:05

Re: Tricou Tuning

Quote:

Originally Posted by \"d3rutat\"
Am stat vreo 2 ore pe net sa gasesc logourile,apoi juma d ora sa le aranjez.a fost marfa.apoi m-am dus la unirea la parter si mi le-am imprimat pe un tricou.A fost ieftin, 1 mil lei.sper sa va placa

sa-l porti sanatos, si nu-i mai baga pe altii in seama in fond sunt banii tai (sau ai parintilor tai)

ffocus 17-06-05 17:21

o singura obiectie am...sigla ford mult mai mare si pe centru!

restu nu conteaza...BESTIAL!!

pantaloni si sapca pe cand?...iti dau eu logo-uri..am vreo 300

lowrider 18-06-05 05:35

Lipseste logo-ul de la laptele Dorna si biscuitii eugenia ca sa fie complet :lol: acum serios vorbind fa o poza cu tricoul ca sa ma mir si eu :wink:

Gabi 18-06-05 05:43

Sigla Dacia unde e ? :roll:

alex_maxx 18-06-05 20:19

....ati speriat dracu omu !!

daca lui ii place asta e...parca a dat din banii vostri .....din cauza voastra poate nici nu o sa il poarte!! :evil:

doamne ce oameni !!

acum si parerea mea e k e foarte incarcat!!...daia costa si atat!!

BIZ 19-06-05 20:14

din moment ce \" s`a dat mare\" cu el acum ar trebuii sa suporte consecintele ridiculizarii :)))) ....... prea incarcat omu, desi ideea suna nu`i rea .. aaa si inca un lucru de luat in calcul cand pui anumite logo`uri ai grija sa nu se ia de tine respectvii :roll: ( nu ma refer la firme, ci la cluburi ....... niciodata nu se stie cand se supara cineva ca ia aparut logo`ul acolo fara aprobarea lui ) .... deci aveti grija si la ce puneti ;)

d3rutat 27-06-05 10:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
din moment ce \" s`a dat mare\" cu el acum ar trebuii sa suporte consecintele ridiculizarii :))))

Nu stiu unde ai vazut tu ca m-am dat mare cu el.Eu doar am postat 2 poze sperand \"sa va placa\" si sa apreciati initiativa.Insa m-am convins ca acest forum e plin de tarani ignoranti ce nu au ce face la pc decat mishtouri de proasta calitate.Exista doar o mana de oameni pe acest forum care pun pasiune in ceea ce fac, restul sunt pustani cu mucii in gura care n-au viata personala.Multumesc celor 3 care au gandit un pic inainte de a posta.

Skillzu 27-06-05 11:20

bai asta...tu te uitzi la tine mah....pustani,ignorantzi...joaca-te ma in nisip..tuh catzi ani ai frate???tranani???tuh esti taran pt k tu esti alah cu marele prost gust....stii??pasiuanea are shi ea niste limite....nu inseamna k tot ce itzi place shi faci cu placere e legat de pasiunea noastra fata de masini.shi aicea pot sa pun un citat pe care sper sa il poti analiza in esentza shi sa-l intelegi:: \"\"Nu vom inceta niciodata sa iubim masinile.MASINILE BUNE!\"\"

sil4tuning 27-06-05 12:07

ti-ai ales si un nick pe masura derutat iti zice derutat esti :lol:
P.S. bey asta mic a facut o varza acolo , da e varza lui , asa ca scutiti-l :wink:

SpeedeR 27-06-05 16:13

niciodata nu poti sa zici k leai vazut pe toate :lol: :lol: :lol: :lol:

ce om :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce alte nevoi speciale mai ai? :blink: :blink: :giggle:

EvLSant0S 27-06-05 19:15

Re:

Quote:

Quote:

din moment ce \" s`a dat mare\" cu el acum ar trebuii sa suporte consecintele ridiculizarii :))))

Nu stiu unde ai vazut tu ca m-am dat mare cu el.Eu doar am postat 2 poze sperand \"sa va placa\" si sa apreciati initiativa.Insa m-am convins ca acest forum e plin de tarani ignoranti ce nu au ce face la pc decat mishtouri de proasta calitate.Exista doar o mana de oameni pe acest forum care pun pasiune in ceea ce fac, restul sunt pustani cu mucii in gura care n-au viata personala.Multumesc celor 3 care au gandit un pic inainte de a posta.

Auzi , cand vezi pe strada, o dacie , plina de \"M-uri\" pe ea , semne cu NIKE , si etc, ce zici ? ca e misto ? sau ca e nasoala ?
eh , atata timp cat tu incarci un tricou , cu semne de la ... TOYO , pana la grupari de motociclisti sau ce-o fi acolo ... plm , ai facut o mare varza .. ;)
atata tot, si vezi cu jignirile alea ca ... pari cam derutat ..

razak 27-06-05 22:30

pei :) s-a chinuit si el destul :)

cine vrea marfa de calitate de la producatorul OMP ( cine stie foarte bine ... daca nu www.ompracing.it )

eu vand tricouri & adidasi

www.razak.go.ro si www.razak.home.ro tricouri & adidasi , pe unu am adidasi pe celalalt tricouri .... aveti acolo ... ca si aici metode de contact .

orlando 27-06-05 22:58

ce sa zic frate...
daca omu e iritat...
da pana la urma si la coada e investitzia lui dar nu cred ca are dreptu sa jigneasca pe nimeni de pe acest forum...!
nush daca nu iti iese ceva tre sa injuri mai ales pe un forum care are in componentza oameni care stiu ce zic si stiu ce fac...
eu zic intai sa iti controlezi limbaju si dupa aia sa postezi...
eu nu fac acum pe moderatorul dar ne-a facut pe mai multzi in mai multe feluri si m-a deranjat...!
imi pare rau de off-topic dar m-am simtzit sa postez

BIZ 27-07-05 20:47

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Quote:

ba copilu ai grija cum vorbesti ..... io te`am luat cu frumosu ... de`aia am pus si \" ........ acum am vazut ca esti tare in gura ..... nu am kef de scandal cu toti d3rutatzi ....... si ca sa vezi si tu ce inseamna tricou tuning ia de aici :evil: :evil: :evil:

All times are GMT +2. The time now is 04:07.

- Copyright 2026 4Tuning