![]() |
Opel Corsa 2002
Masina este adusa in tara astazi de mine, are nr valabile DE pana pe 12.01.'08
Motor 1200 CM3 75 CP ECOTEC, geamuri electrice fatza, cutie 5 +1, oglinzi electrice heliomate si incalzite, A/C, radio casetofon din fabrica, 4/5 usi, stergator spate luneta, culoarea este SILVER, ABS, EPS, 4 airbaguri, un singur proprietar, 2 chei cipuite, inchidere centralizata, SCAUNE REGLABILE PE INALTIME, EURO 4 (taxa cea mai mica posibila 257 E), servo directie, servo frana, interiorul este ca nou, masina de nefumatori, ambele parasolare au oglinzi, :D ..etc.. Masina se prezinta intr-o stare mai mult decat perfecta, nu a fost lovita niciodata, KM REALI 123.000 dovediti cu carnet service (ultimii 1500 facuti de mine - accept test) are un consum de 5,5 la drum intins cu reprize 110 - 140 km/h (calculat de mine in Austria la plin) si se da cu inca 4 jante de tabla cu cauciucuri de iarna si capace originala OPEL Pentru cine este interesat de masina, sunati la nr 0731740685 si cereti cu Alex pentru poze mai asteptati putin ca este foarte murdara.Prezul este 7o99 E va rog insa fara discutii ce nu isi au rostul..cine cunoaste aceasta masina va stii ca ceea ce am, eu este de fapt ceea ce si-a dorit de foarte mult timp revin... |
Re: Opel Corsa 2002
3 Attachment(s)
3 poze calde
|
senzor de temperatura exterioara, reglaj faruri electric, suport ochelari special din fabrica, computer bord...
|
hai ca scadem in limita ofertei
7000 E |
astazi fac poze..UP
|
8 Attachment(s)
masina nu are nici cea mai mica zgarietura si merita fiecare banut.este IMPECABILA, accept orice test la service autorizat OPEL
|
6900 Euro.....
|
inca de vanzare
|
merg si unele variante auto minim 2002
|
6850 Neg..la banii astia o masina IMPECABILA si fara nici un fel de probleme mecanice.Merge ceas, dreapta din bara in bara
|
7 Attachment(s)
poze noi........6800 E
|
hai sus cu fata :D
|
6750 iepuri
|
a dat rusini pe zapada multor masini smechere..facem test :D
|
ieri a trecut pe la RAR si a trecut fara probleme.ITP valabil pana in 2010
up cu o masina impecabila dpdv tehnic |
6700 e si sus
|
S-au platit taxa de talon, inmatriculare (CEC) si taxele RAR pentru CERTIFICAT AUTENCITITATE si cartea masinii in original.Pretzul ramane neschimbat, cel ce vrea sa o cumpere mai plateste doar taxa de prima inmatriculare de 257 E
Masina circula cu nr provizorii up |
6600 euro, anunt valabil in continuare
|
6500 E .Impecabila
|
6400 sau combinatii.Masina nu are nici o problema
|
acelasi pretz, masina este inmatriculata.UP
combinatii auto masina este impecabila |
Combinatii cu un Cielo ? Astept PM !
|
ms man, insa caut variante auto minim 2002
bafta si tie la vanzare |
variante cu clio ? 2003 ? motorina ?
|
pune cateva poze (int, ext) si ce optiuni are
ms |
pai uitete la anunturile mele ...
|
am vazut anuntul cu Clio, insa masina ta este in 2/3 usi..nu sunt interesat de varianta asta
ms oricum |
am mers si eu cu masina astazi. foarte misto. merge foarte bine. nu bate nimic, nu troncane nimic. si arata chiar tipla.
iar ce obsesie am eu, e curat in masina si miroase frumos :P sper sa o dai cat mai rpd ! |
ms man pentru "reclama"..masina este de vanzare in continuare si asa cum spune si radu "merge bine".Pentru cine nu stie, este in tara din luna Dec (15.12) anul trecut si inmatriculata definitiv in luna februarie acest an
Detalii mai amanuntite legate de masina Opel Corsa C 2002 adusa anul trecut in tara de mine mai precis pe data de 15.12 -EURO 4 -motor 1199 CM3, 75 CP ( 55 KW) ECOTEC -injectie electronica -cutie 5+1 -oglinzi electrice heliomate si incalzite -geamuri electrice fatza cu impuls -CLIMA -ABS -EPS (servodirectie asistata electronic) -4 airbaguri (2 frontale si 2 laterale in scaune) -radio casetofon din fabric (4 difuzoare fa si 2 pe spate cu posibilitate reglaj) -4/5 ui -tergtor spate -luneta incalzita -culoarea SILVER (ARGINTIU) original -un singur proprietar -2 chei cu cip -inchidere centralizat din cheie cu dublu reglaj -scaun sofer reglabil pe inlime -bancheta spate rabatabila fractionara -senzor temperatur exterioar -TID -reglaj faruri electric -full servo -interiorul este ca nou -masina de nefumtori -viteza maxima atinsa 175 km/h -consumul urban 7 litri/100 Km -consumul extraurban 4.6 litri/100 Km -consum mixt 5.5 litri/100 Km -ITP valabil pana pe data de 12.01.2010 trecut pe bune la RAR- KM REALI 123.000 dovediti cu carnet service. tetiere active fata 2 tetiere spate centuri de siguranta automate in 3 puncte spate si fatza intinzator pentru centurile de siguranta fatza turometru indicator service sistem de recirculare a aerului ventilator cu 4 trepte buzunare pe usile din fata si spate sertar/buzunar sub scaun pasager suporturi pentru pahare siguranta la usile din spate pentru copii 3 stopuri frana spate lumini aditionale semnalizare parasolare cu oglinda bricheta avertizor pentru faruri aprinse sistem de curatare si spalare a lunetei temporizator stergatoare compartiment de bagaje iluminat far ceata spate aparatori laterale imobilizator motor geamuri termoizolante fumurii insertii din aluminiu in interior cadrane de bord negre vopsea metalizata. |
am uitat sa specific : geamuri heliomate
|
se poate inchide, vanduta acum 5 luni /multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning