![]() |
VOLKSPARTS - piese auto import
Salut si bine v-am gasit posesori de VAG-uri. Magazinul VOLKSPARTS v-a ofera la preturi foarte bune orice piesa pentru autoturismele dumneavoastra si nu numai.
Magazinul se afla in Bucuresti iar pentru mai multe informatii si detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 021-434.85.15 fax: 021-769.21.99 sau pe E-mail: volksparts@zappmobile.ro |
Re: VOLKSPARTS - piese auto import
Buna m-ar interesa si pe mine un parbriz si o prelungire pentru spoiler fata(cea din plastic) la ce pret sunt si cum se procedeaza cu livratul?
Merci anticipat si astept raspuns |
Quote:
|
Quote:
De trimis il putem trimite prin curier dar fiind suma prea mica v-a trebui sa platesti curierul ... |
Quote:
|
Quote:
|
Am si asa ceva ... este la 270 RON comanda pe original .. se aduce in 4 - 5 zile ...
|
Quote:
|
m-ar interesa 2 capete de bara cu bielete pt un passat din 2002....
|
un alternator vw golf 3 an 1993 motor 1.4 ABd 44 kw
|
un tambur pt golf3 din 92 1.9 gtd cat face? praguri si bara fata aveti?
|
barile de gti de golf2 cat mar costa si bara de fata cu tot cu prelungire de gti ms
|
M-ar interesa o grila fara sigla de polo 9n3 din 2008 sau de gti . in ce bani se afla???
|
buna m-ar interesa piese pentru un vw t2a din 1976 model 23, in special sistem franare complect ( tambur St.-Dr., discuri frane, etriere,) si barile de directie, poti sa imi faci un pret daca le ai
|
Scuzati dar nu prea am mai intrat pe forum datorita unor mici probleme ..
@ Johny vip - capetele de bara pt passat sunt pe stoc iar pretul incepe de la 80 RON .. deinde de marca @ B-70-FBY - se gaseste si alternator dar pt detalii exacte trebuie o serie de caroserie .. ce am gasit pt tine e pe Valeo iar pretul incepe de la 1000 RON @ janu - tamburul se gaseste incepand cu 170 RON .. depinde de firma .. @ Razvan Golf2 - am vorbit despre acele bari .. @ bebe mic - grile tuning nu detinem ... sunt firme specializate pt asa ceva, iti pot oferi doar o grila de Polo stock .. Va multumesc. |
Quote:
Imi pare rau dar piese pt masina ta nu gasesc pe producatori din cauza anului de fabricatie ... Le pot comanda pe original dar sunt foarte foarte scumpe ... ex: 1500 RON un etrier original pt asa ceva ... etc |
Salut,scut motor pentru vw 4 14 16 valve din 2001???Si daca ai la ce pret????
|
Am si scut motor la 150 RON de plastic si 650 RON de metal ...
|
Nu merge vwforum si apelez la tine:
Ma intereseaza pt VW Vento an 1993 1,8 benzina cod motor ABS urmatoarele: - discuri fata neventilate ATE, 4 prezoane 4X100 - cabluri frana de mana - pompa frana - bucsi bara stabilizatoare si bieletele de la aceasta - flansa superioara amortizor cu rulment Multumesc |
salut. o caseta de directie de golf 4 1,8 : 92 kw din 1999? multumesc
|
Salut.Suspensie fata spate stock pentru un golf2 1.6 diesel din 1986.As vrea sa stiu cat ma costa.Mersi. (Telescoape+arcuri , fata+spate.)
|
Rebel_Boy Am primit cotatiile de la Alex.
|
salut.ma intereseaza pretul la un motoras de stergatoare fata golf 4 hatchback din 2001.
astept raspuns si multumesc anticipat. |
Eu am ceva asa de banal nevoie... :(
Acum 2 seri, mi s-a rupt capacul de la spalatorul de faruri, adica, m=am trezit dimineata cu el rupt pe masina... spalatorul nu are nimic, capacul insa... e facut praf... :( crezi ca poti sa imi faci rost? mi-e groaza sa ma duc la porsche .... capacul stanga - far stanga (pe pozitia masinii), sau dreapta cum te-ai uita direct la ea... :( |
Quote:
amortizoare fata stock g4 1.9TDI???? pret???? ms |
Mda... Las CASCO ul sa se ocupe :) Merci mult oricum
|
M-ar interesa si pe mine niste preturi si disponibilitatea urmatoarelor piese pt passat 3bg 2001 : Curea distributie , pompa de apa , intinzator , curea ventilator , filtru ulei , filtru motorina , filtru de aer .
Multumesc :!: |
discuri frana fata-spate VW Golf 4 1.9 TDI - 90 CP ?
|
valabil si entru aircooled? as fi interesat de o toba de 1600 pentru vw transporter2.gogosar... este?
|
vreau sa cumpar pompa benzina (cea de sub masina)ptr motor 1,8 16 v,model kr,din 1987,102 kw. am inteles ca ar trebui sa bage vreo 7 bari. cat costa?
|
salut, am un golf 4 2002 si m-ar interesa un set de faruri xenon original. Cit m-ar costa?
|
sal. bara fata, aripa stanga si semnalul ala mare de langa far ce preturi ar avea pt polo 6n2 2 usi model 2011. ms mult
|
2001 scuze
|
Quote:
|
Quote:
spate - 150 ron buc Arc fata - 165 ron buc spate - 140 ron buc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
@trackopen - imi trebuie serie de caroserie pt piesele pe care mi leai cerut tu .. @b82bog - discuri fata 220 ron buc - discuri spate 130 ron buc ... preturile sunt la discurile de cea mai buna calitate, daca doresti ceva mai ieftin se gaseste si mai ieftin.. @retro - toba se aduce numai pe original si pe langa faptul k costa foarte mult imi trebuiesc si mai multe detalii despre masina.. |
Quote:
Quote:
@raul_scirocco - pompa de benzina pt KR e in jur de 800 ron ... @bogdancmb - far pt xenon - 2500 ron buc bec xenon - 390 ron buc (astea sunt preturile componentelor principale, dar mai sunt multe chitibusuri pe langa ele) |
All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2025 4Tuning