![]() |
Breaking news!Noul M5 nu s-a lasat asteptat.
3 Attachment(s)
Cum era de asteptat,a aparut si M5 :twisted: Informatiile sunt putzine deocamdata,dar edificative: V10, 5.0L, 500cp(ce frumoase sunt cifrele astea rotunde!).Reusheshte cineva sa ghiceasca celelalte performantze? :lol: :lol:
|
am citit acum pe un site ca cica motorul ar avea vreo 530cp si poate fi turat pana la 8400rpm :shock: :shock: :shock: si ca va fi prezentat la Salonul de la Geneva
binenteles ca astea sunt informatii neoficiale :D :D |
Re: Breaking news!Noul M5 nu s-a lasat asteptat.
Quote:
|
Re: Breaking news!Noul M5 nu s-a lasat asteptat.
Quote:
|
Da pai io zic peste 4,5
Vit max reala 312 si limitat la 250!!! |
4.5 nu ar scoate nici M5 cel vechi cu motorul ala ... dar cu siguranta M5-ul nou va fi mai greu ... hai 4.8s, mai jos nu are cum. Nu uitati ca are tractiune spate si motor fata, si ca sa urnesti 2 tone asa de repede trebuie aderenta imensa.
|
am si eu o intrebare.. limitarea asta electronica la 250 nu se poate scoate in nici un fel? ca e mare pacat de atatzia cai
|
Ma gandeam eu ca cei de la Bayerisch Motoren Werke nu vor ramane in urma eu cred ca are 4.3-4.4 dupa cum ai zis! Asta asa un M5 in serie dar un M5 tuning de la ALPINE sau Ac ScHNITZEr sau HAMAN ceilalti nici nu vreau sa ma gandesc!
|
Uite m-am uitat putin pe net si se pare ca M5-ul nou are aproximativ aceeasi greutate cu cel vechi ... asta e, atunci mai castiga vreo 0.2s la estimarea mea ... om trai si om vedea.
|
super-adevarat! ce hamman..ce alpinA...??? imi ajunge ala de serie...oricum cu ala in RO rup tot ! asa ca ce sa mai vreai mai mult ???
|
...
Poi cum 4.8 fratilor?? Daca E55AMG scoate 4.7 cum M5 sa scoata mai mult? Intotdeauna la aceeasi putere BMW scoate acceleratii mult mai bune. Gsi, ziceai ca a ramas la aceeasi greutate. Si faptul ca are cu 100cp in plus ii aduce numai 0.2s (adica 5.1s)? Esti pesimist, sincer. Personal toate datele ma indeamna sa cred ca acceleratia e pe la 4.3-4.4. Si nu vb fanul BMW din mine, ci partea obiectiva. La Vmax, totusi, as spune ca 320 e cam mult. Deocamdata estimez in jur de 310, dar date mai exacte voi posta cand ajung acasa, unde am un program care calculeaza chestia asta (vedeti cearta mea cu Tnos pt. formula:))
|
mey alooo stati asa... e55amg are 5,5 s nu 4,7 ... iar din cate am citit bmw a anuntat undeva pe la 5s pana la 100km/h
|
...
O, inca ceva... m-am uitat si eu pe net si astia spun ca 0-200km/h se face in 13s. De retinut ca SLR-ul o face in 10.6s. Asta zice ceva de noul M5, nu?
|
Re: ...
Quote:
|
Surpriza! cu aproximari zic eu fine, mi-a iesit ca Vmax ar trebui sa fie cu putin peste 320km/h, bineinteles daca transmisia e asortata (7 viteze SMG) Dar oricum bordul e pana la 300, deci e limitat la viteza aia, cum sint limitate mai nou masinile de 500+cp. Greutatea noii caroserii e mai mica ~65kg, asta bate spre 1700kg, dar poate noul motor e mai greu deci putem doar specula. Asta e insa un concept, varianta de serie ar putea diferi. Mai ales daca mercedes anunta e60amg, astia de la BMW ar fi prosti sa mentina la 500. As zice sa va asteptati la niste surprize...
|
Surpriza! cu aproximari zic eu fine, mi-a iesit ca Vmax ar trebui sa fie cu putin peste 320km/h, bineinteles daca transmisia e asortata (7 viteze SMG) Dar oricum bordul e pana la 300, deci e limitat la viteza aia, cum sint limitate mai nou masinile de 500+cp. Greutatea noii caroserii e mai mica ~65kg, asta bate spre 1700kg, dar poate noul motor e mai greu deci putem doar specula. Asta e insa un concept, varianta de serie ar putea diferi. Mai ales daca mercedes anunta e60amg, astia de la BMW ar fi prosti sa mentina la 500. As zice sa va asteptati la niste surprize...
|
Quote:
Espinoza,limitarea se poate scoate,bineinteles,din calculator,dar itzi pierzi automat garantia,se prind aia de la service.Asha ca punetzi mana shi luatzi-va brevete de pilotzi :) |
ce nasol :( si in romania de unde faci rost de un brevet de pilot?
|
ummm ... hai ma ... dupa ce ne luam toti M5 hai sa mergem doar cu 250 ... va rog eu ...
|
deci stiu ca sunt multi fani bmw..pe aici.. :lol: :lol: dar deocamdata nu este nimca oficial se aude ca este un v10...100 intre...4,8si 4,5...cum am spus asa se vb si aici in germania pe forum...nimic oficial..marian ..noul e 55 amg ..face suta in 4,7 sec..in test a scos si 4,4 sec!!!! sa nu uitam ..ca e 55 amg....au 476 cp ..dar in realitate..au toate peste sau cel putin ..500 cp..de la o-200 au scos in test 13,6 sec!!! secretul..este ca v8 kompressor..este o bijuterie ..mercedes face aproape modelele noi amg sunt supra alimentate..kompressor..,,nu inteleg de ce nu face si bmw..motoare turbo probabil nu vor sa strie traditia.. :twisted: oricum noul m5..va fi ceva adevarat..(sper) :lol: daca am gresit undeva sa ma corectati..
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: ah..limitatorul de viteza se poate scoate ...si atunci alearga ..300 :lol: :lol: :lol:
|
eu am citit de teste unde cu tot cu limitare au dat unui M3 din 2000 280 km/h....cum nu stiu,dar daca ei zic
|
chiar sunt curios si eu cat costa scoaterea limitatorului(din chip se face,nu?) :?:
p.s.:super masina doar k(ma doare inima k trebuie sa \"critic\" un M) dar nu prea au ce cauta oglinzile alea pe el!(in legatura cu asta am o nelamurire si pe modelul anterior am vazut unele exemplare cu oglinzi M si unele cu oglinzi normale-erau m nu doar pachetul optik- cum o veni asta??? |
sa scoti limitatorul..nu trebuie neaparat cip..merge si fara..si la oglinizi la ce te referi ..la modele vechi..toate au oglinizile la fel..m3 si m5..
|
:D
O parere care sa-r putea sa va supere !
Mie unul mi se pare mult mai frumos M vechi decat asta ! |
turbo pe mine nu ma supra.. :lol: mie numi place 5 nou in general de loc..ala vechi este mult mai frumos..dar asai mereu cand apare ceva nou..trebuie ceva timp pana te obisnuiesti si cu modelel astia noi.. :lol:
|
:D
Iar o parere .
Sunt fan BMW ........recunosc ca era nevoie de o schimbare dar bangle asta parca prea a schimbato ! |
Chris bangle :evil: or :D hmmmmm cred k mai degraba primul caz
in ceea ce privste oglinzile Catalin :ma refer la faptul ca pe m5(E39) am vazut si oglinzi de M si oglinzi de 5 normale si oglinzile din pozele cu noul m5 pareau tot d 5 normale si ma intrebam care-i faza :?: |
hm..poi m5 ..vechi au toate okglinizile de serie din cate stiu eu..nu exista m5 cu oglinizi normale adica cel putin nam vazut eu...
dar sunt multe seria 5 facute optic m5..poate ca ai vazut unu asa dar fara oglinizi.. |
stiu d optik pack -am scris mai sus:credeam k ai alta explicatzie dar nu.inseamna k asta o fi! ??
|
:lol: mane din cate stiu eu..toate m5..au oglinizi de m..de serie ..nu ziceam..de d optik..ziceam ca sunt aici multi..care isi fac masinile..optika totala..ca si un m5 si 4 tobe pe spate... :lol: :lol:
|
Ati scris atata pana sa apara si acum ca a aparut gata???
http://www.bmwm5.com/articles/m5e60/...ssrelease.html |
si mie mi se pare mai frumos m5-u dinainte ...dar cum a spus si catalin asa e tot timpu ...de exemplu cand a aparut golf IV mie imi placea III-u de 100 de mii de ori mai mult si ziceam ca IV e super naspa...iar acum e printre preferatele mele :lol: dureaza pana ne obisnuim cu noua conceptie ... in fine in legatura cu motorizarea ...eu zic ca asta-i monstru si cine se tine la el ala se numeste sofer ! :twisted: :twisted:
|
In sfarshit un BMW agresiv de la inceputul erii Bangle incoace...Superba bijuteria, absolut superba... :tenisclap V10...interior super simplu si stilat, bot agresiv, ce sa mai...reushita.
|
1 Attachment(s)
sa mareasca totusi grila fatza... si e si mai agresiv...
ceva de genu: (nu radeti de cum a iesit... ca e facut in paint...) |
:?: :?: :?: Eu nu vad diferentza!?
|
Ce ochi ageri de marmota ai Ady! :P :P :P :P :D Aia de sus are \"rinichii\" de la grila mai pronuntati ca aia de jos...intr-adevar, e mai agresiva asha...RoSonic, acest Bangle mioritic :P :lol: :lol:
|
Lol.. .eu mah uitam k prostu la spoiler :lol: :lol:
Ms k mi-ai :shock: deschis ochii! :wink: |
330 pe bord :shock:
o fi bine fara limitator :D bijuterie si mie imi place mai mult seria veche ca design cum o fii ala cu motorisca lu asta :shock: :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning