![]() |
Powerful cars
Care sunt cele mai puternice masini de care ati citit/vazut/auzit. ?
|
Aerotech
Pe primul loc s-ar afla un prototip care seamana mai mult a motocicleta cu peste 300 Mph locul doi e un Oldsmobil Aerotech cu ceva mai putin. Va exista un top al masinilor din data de 2 MAi
|
Toyota supra veilside LTD edition ate 1280 cp. Lotec sirius are cam 1300, insa recent5 am vazut nishte Supre modificate pana peste 1500-1600 cp. Motoare V8 twin turbo cu sau fara nos.
|
pai uite primele masini in topul puterilor
Lotec Sirius Concept 2001 ---1334 hp 2 Bugatti 16/4 Veyron 2003-- 1001.4 hp 3 Ferrari Koenig competion Evo 1985 --1000 hp despre Supra aceea nu stiu nimic, dar sunt sigur ca pot sa scoata o Supra la peste 2000 hp. |
sorry nu 2000 Hp ; peste 1600hp ... 2000 era deja prea mult
|
Nu prea am auzit despre masini de 2000 hp, insa pe www.suprastore.com la sectiunea http://www.suprastore.com/top2514miles.html
adica top 40 la sfert de mila, veti gasi si supre de peste 1000 cp, printre care eu am vazut una de 1500. U gotta love it. |
V8-uri pe Supra ???
eu stiam ca Supra are V6 twin-turbo |
eu shtiam ca supra are 6 in linie standard shi ca 2JZ e V6... :?
|
|
skyline
1 Attachment(s)
eap... e o mashina tare... shi are shi avenatju' tractziunii integrale...
cica asha va arata noul skyline... |
:D
Am vazut pe n site de la japonezoi :D un skyline modificat in dragsterr si avea 1000 si ceva de CP !
|
Pe site-uri respectabile cu masini, Nissan Skyline Gt r 35 cum ar trebuie sa fie numita masina din poza pe care a uploadat-o tekno, este o rusine pt renumele Nissan si Skyline. Desi performantele sunt cica ceva mai bune. Criticii si cunoscatorii au zis k \" The mighty Skyline is dead \", \" this car is a disgrace to the Nissan name...\". Si cam asta e, masina e nereusita si s-e pare k se renunta la producerea ei. Speram sa nu se intample la fel cu Supra Mk V.
|
cred ca topicul ar trebui schimbat la Masini de strada puternice!
am avut ocazia la un show sa vad un Dodge Ram cu motor de jet , avea cam 3500 HP si bineinteles ca facea curse de drag.....da ma rog, astea nu mai sunt masini, parerea mea..... mai sunt Firebirdu-ri, Camaro, Mustanguri , \"funny cars\" de 1500, 2000, 2500 hp......dar cu astea nu poti sa faci altceva decat curse de drag..... asa masini de strada Supra MKIV Skyline Buick Grand National Mustang sunt singurele care am vazut/auzit sa treaca de 1100 hp...... sub 1100, sunt mai multe masini.... |
am avzt pe net mai demult nishte poze cu supra mk5 shi din punct de vedere al designului m-a dezamagit... ori erau nashpa facute pozele :)
arata mai bine MK4 |
1 Attachment(s)
Am si eu poze cu desene despre Mk5. Sunt doar art workuri si nu vor fi finale. Sunt artisti care-si dau cu presupusul. Este insa o Imagine ceva mai reusita...
|
Supra MK5
aia inca arata bine...c e am vazut yo erau oribile... sa vad daca le mai gasesc sa le postez ca nu le-am salvat
|
lol mashina din poza aia parca are spate de mclaren :))
|
va puteti uita aici www.exvitermini.com sa vedeti niste skyline tari de tot este unul care are peste 1000 de cp 100 in 2,76 sec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si 13 sec 300 km/h sunt su cateva filmulete foarte interesante :D :D :D |
mi`e cam greu sa cred :roll:
|
stiu cai greu de crezut nici eu nu am crezut pana nu am vazut uitate si ai sa te convingi :D :D :D
|
moama m`am uitat sio pe filemele alea.. merg prin tunele cu peste 300 km/h
|
ma bucur ca tiau placut filmele espinoza :D :D :D pt mine este cea mai tare masina nisann skyline numai in europa nu prea se gasesc decat in japonia si state :D :D :D
|
si cam cat te`ar costa sa`tzi aduci una aici in romania.. cu tot cu taxe si toate alea ??
|
nu stiu exact cat dar in orice caz mult,foarte mult :D minim 150.000 de euro :D :D :shock: nici in germania nu exista asa ceva si toate au volanu pe dreapta :D :D :D
|
nu vad de ce ar costa asa de mult, masina costa in Japonia aproximativ 45-50 000 USD.......in state e o firma care le aduce la comanda(Nissan nu le importa) si costa 90 000 USD.......dar un Skyline de baza nu e nimic extra-special.....280hp, inteior destul de saracutz.......sigur ca are un potential foarte mare de tuning.....dar si costa!
|
espinoza se referea cat costa un skyline gata facut adica preparat deci unu pe la 900 1000 de cp costa peste 100.000 de euro :D :D :D
|
ah,ok, da da, unul de 900-1100 de cai, in state e 90 000 de baza si apoi pana la 900 cai, inca un 50 000 plus dac avrei si alte chestii (kit caroserie, jenti tari, suspensii frane, sistem de sunet) te ajunci pe la 75 000 cu modificarile.....
|
:D 8) :D masina nu este asa de scumpa dar tuning-ul este scumpa daca vrei de toate pe ea :D :D :D
|
Hai mah RS4'ule ce dreaq crezi ca toti au bani la japonezi sa isi faca masina ca in 2F 2F mai laso dreaq ca nu as investi 150. de mii de dolari intr-o masina nici daca mai omora la ce dreaq imi trebuiesc mie 900 1000 CP
Si apropo Skyline de pe extermini are in jur a 800 de CP ala negru facut pt Drag racing ! Dar oricum nu vad hazul Pana la urma dece nebunia asta atat de mare dupa mii de CP ! Ce mama masi faci cu masini vrei sa decolezi sa iesi in spatiu ! |
ar fi o idee si asta :lol:
|
lol pai normal ca nu toti au 100.000 de mi sau mau mult ca sa bage in masini dar credema ca sunt care baga foarte multi in masini cunosc prieteni care conduc golfuri vr6 turbo aici si au bagat asa de multi in masini nu vreau sa zic cat ca nu o sa ma credeti :shock: dar toti care isi cumpara o supra sau un skyline au cel putin peste 400 de cp :D :D :D
|
Asta asa este dar totusi 1000 de CP mi se pare exagerat de mult si repet nu le vad folosul !
|
da ai dreptate este foarte mult si nu poti cu asa o sa circuli pe strada de obicei asa masini au numai firmele de tuning scopul care este ??vor sa arate ce se poate face dintro asa masina asa un tuning exclusiv tot ce se poate are si pretul lui de exmplu la audi rs4 ca sa il aduci la 602 cp te costa pe undeva pe la vreo 50.000 :D :) :D
|
50.000 si cu inca 40.000 de pe masina :D :D !
Cred ca iti poti lua un Ferrari ! Deci nu renteaza :D :D ! Glumeam fiecare este liber sa faca ce vrea cu bani lui :D ! |
da poti sati cumperi un ferarri dar in comparatie cu un skyline cu 700 sau 800 de cp nare nici un ferarri vreo sansa nici enzo :D :D :D ferarr nu este chiar asa de tare mai mult numele :D :shock: :D
|
Quote:
Cineva zicea ce faci cu 1000 de cp. Pai exista Supre de 1500 cp si skyline-uri de 1300 ( vezi Suprastore sau Hich Octane ) Oamenii asta au masini exclusiv pt curse si din asta traiesc. Cu asa o masina nici nu poti circula.. |
Mdeah mane la curse merge dar eu spuneam pt uz zilnic pe sosele !
|
lol ce`am citit :)) mashinile ferrari nu au performantze bune?? am vazut niste filmuletze cu cateva f50 .. chiar este si pe pagina unul ai face bine sa te uitzi la el si dupa aia sa zici
|
nu e nici o problema ca cu bani, se poate face si Ferrari de peste 1000 cp.....
si chiar daca un Ferrai ne-modificat nu e mai tare ca performate decat un Skyline de 800 cp....la Ferrari platesti si altele inafar de nume.... Iar Enzo.....un Skyline de 1000 hp il ia la demaraj, dar la viteza maxima si anduranta pe circuit, viteza pe circuit, n-ar avea nici o sansa un Skyline.... |
uitate aici pe site la japonezi www.exvitermini.com si sami spui dupa aia
daca este enzo mai tare decat skyline 100 in 2,76 si in 13 sec 300 la ora!!!! vmax 380 km/h nare nici cea mai mica sansa nu ca as avea ceva contra ferarri este o masina de lux si foarte scumpa mie personal imi place f50 cel mai mult. dar de tuning cele mai tari masini sunt supra si skyline :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning