Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] Dacia Nova (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5998-ext-dacia-nova.html)

Al3xius 15-06-05 23:35

[EXT] Dacia Nova

4 Attachment(s)
O Nova din Craiova dupa care intorci ochii pe strada :shock:

Prea multe amanunte nu am ....decat ca a castigat de 2 ori locul 1 la grupa sa la indemanarile organizate in Craiova , triplele sunt facute chiar de propietar iar suspensia o are rigida si cred ca asta l-a ajutat la cursele de indemanare la care a participat si ce mai imi aduc aminte : are cauciucuri TOYO la fel ca alea de le aveam eu inainte si s-au dus :( :( !

daflyer_oradea 16-06-05 00:09

uite ca exista si dacii facute ca lumea....

SFW 16-06-05 00:20

Se pare ca nu sunt singurul care a votat frumoasa intradevar, nu e extraordinara pentru o masina modificata, dar pentru o dacie...
Cea mai frumoasa pana acum.... foarte bine finisata si cu foarte mult bun gust.
FELICITARI PROPRIETARULUI
Aceasta masina este o adevarata lectie pentru cei ce cred ca o Dacia nu poate fi modificata.
Imi imaginez numai cata munca si cati bani a bagat proprietarul in aceasta masina.
Felicitari din nou.
:tenisclap

Al3xius 16-06-05 09:19

Intr`adevar in Craiova se gasesc multe masini in care s-a investit multa munca, pasiune si nu in ultimul rand bani....o sa pun in curand(daca gasesc) niste poze cu o alta Super Nova (ALP-u pentru cei din Craiova) care are destule modificari la motor incat sa bata masini cu pretentii ! ...sper sa mai gasesc pozele ! :wink:

mike20 16-06-05 10:20

un tuning chiar reusit..spoilere frumoase, stopurile de pe spate foarte misto facute :lol: ...imi place ca nu e incarcata cu tot felul de prize de aer si eleroane 8) BV !

Alex NOS 16-06-05 16:43

Masina este o Nova nu Supernova...Este facuta f frmuos..Interiorul este pur si simplu :shock: .Cu volan Momo ,pedale,schimbata tapiteria,toate cadranele...Este lucrata cu mare grija masina...
Si proprietarul are f multa grija de ea :lol:
Are amortizoare Koni parca...Jos palaria,arta criminal avind in vedere ca s-a plecat de la o NOVA

GolfuletzS 16-06-05 16:51

este super draguta dacia .... fara kichuri pe ea ca le multe dacii din toata Romania

respect propietarului :D Bafta

DaciaMustang 17-06-05 02:26

masina are (toate) spoilerele facute dupa bmw m3...si jantele sunt total nepotrivite - astea-s singurele minusuri dupa parerea mea; in rest, arata excelent, fara sa mentionez \"pentru o dacie\", masina arata foarte bine in comparatie cu multe masini straine modificate; cel mai mare + >> simplitatea...de la proprietarul ei ar avea ce invata majoritatea manelistilor de pe la noi; per total: schimba jantele => jos palaria!!!

pimp_lex 17-06-05 17:21

votat reusita

si chiar este, mai ales tinand cont de la ce s-a plecat

+ kitu;l caroserie care e destul de original (aduce cu M3 fatza, dar nu e)

+ stopuri - nu-s fan Altezza, dar astea sunt inedite (ma intreb cum le-a facut) si n-arata rau

+ finisare - totul pare bine inchegat

+ simplitate: n-are neone(sper), stickere, prize false si alte minuni

+ nivelul la care e coborata suspensia si marimea rotilor

- culoarea care nu merge nici cu kitul de caroserie(e o culoare mai sobra), nici cu rotzile si nici cu stopurile

- rotile: niste jante ar merge mult mai bine si nu albe, cel putin nu in combinatie cu acest bej

alexutzu 17-06-05 18:18

este foarte foarte frumoasa aceasta dacie, imi place
dar parca asa da jos chestiile alea cromate
oricum este superba

ffocus 17-06-05 18:21

arata excelent pentru o dacie...felicitari proprietarului

MMihai 17-06-05 21:24

cand am fost la ghost chalange indemanare in craiova, nova asta mi-a sarit in ochi la modul placut. pe langa asta pot sa va spun ca se intorcea excelent cu frana de mana si cred ca a scos dintre timpii cei mai buni

orlando 17-06-05 21:33

am votat intradevar frumoasa
este facuta cu gust nu este...cu zeci de stikere care sa nu le aiba sub capota...
este frumoasa...
culoarea parca mergea ceva mai sport si jantele negre sau sport cu spitze rare si subtziri!

Al3xius 18-06-05 13:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
cand am fost la ghost chalange indemanare in craiova, nova asta mi-a sarit in ochi la modul placut. pe langa asta pot sa va spun ca se intorcea excelent cu frana de mana si cred ca a scos dintre timpii cei mai buni

A scos cel mai bun timp la categoria \"peste 4 m\" :lol:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
+ stopuri - nu-s fan Altezza, dar astea sunt inedite (ma intreb cum le-a facut) si n-arata rau

stopurile sunt facute chiar de propietar ! :shock: :D

shadow 18-06-05 18:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

Imi pare rau de off-topic:
Face stopuri si pt alte masini, in special pt Cielo???

cristi_ubs 18-06-05 20:27

intr-adevar e frumoasa masina.mi-ar face placere sa ma sui la volanu'ei

golf II 19-06-05 14:40

e frumoasa intradevar

kos_STN 19-06-05 17:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

Imi pare rau de off-topic:
Face stopuri si pt alte masini, in special pt Cielo???

:) salutare eu sunt proprietarul acestei nove si intr-adevar eu am facut aceste stopuri. Am vazut ca te-ar intersa unele pt cielo. Cam in 2 saptamani o sa termin unele pt cielo, am sa revin cu poze daca, chiar te intereseaza!

Al3xius 19-06-05 17:37

Bine ai venit Cosmine ! :wink:

Vezi ca m-au invadat oamenii pe messenger sa-mi ceara nr tau de telefon ! :lol:

kos_STN 19-06-05 18:13

completare poze DACIA NOVA

6 Attachment(s)
Iata si interiorul, dar care este inca in lucru, bineinteles mai am de schimbat si tapitzat scaunele :wink:

:( IMI CER SCUZE PT CALITATEA MAI PROASTA A FOTOGRAFIILOR, DAR SUNT FACUTE CU UN TEL MOBIL! :P

daflyer_oradea 19-06-05 18:47

Omule esti de-a dreptul meserias...atat pot spune. Respect pentru tine si pentru masina ta care arata superb...
FELICITARI!!! :bunch: :peace:

daflyer_oradea 19-06-05 18:48

Am uitat sa intreb: sub capota ce herghelie ai?? :?:

Al3xius 19-06-05 23:02

1 Attachment(s)
:arrow:

scuze ca intervin din nou ! :oops: :lol: de data asta un filmulet cu ce se afla in portbagaj ! :D

alexutzu 20-06-05 09:07

VREAU SI EU NUMELE MELODIEI din filmuletz va rog MUUUUUUUUUUULT

DVDValy 20-06-05 11:02

frumos frumos
-am si eu o intrebare am vazut ca faci stopuri i-a zi te bagi la niste stopuri de berlina :D

A_D_U 18-07-05 10:41

Sunt interesat si eu de niste stopuri de Logan. Zi-mi cand, cum si cat? Trimite un e-mail sau pe messenger. Mersi.

tre 18-07-05 12:29

bravo! spoileru fata e faoarte fain, aduce un pic a saab asa. :D
orcum, masina cu totu e faina tare.

Morro 18-07-05 14:03

e bellea

bellea am zis

felicitari proprietarului

kos_STN 19-07-05 22:05

Ce ascund sub capota ?!

... pt ca ati intrebat ce am sub capota, afirm ca am turbo (in jur de 120cp) o mare parte din motor este de Renault 5 GTT :) ...cred ca am sa revin cu ceva poze.

alexutzu 19-07-05 22:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
VREAU SI EU NUMELE MELODIEI din filmuletz va rog MUUUUUUUUUUULT

daca tot ai intrat spune-mi si mie numele melodiei respective

alexutzu 19-07-05 22:18

Re: Ce ascund sub capota ?!

Quote:

Originally Posted by \"kos_STN\"
... pt ca ati intrebat ce am sub capota, afirm ca am turbo (in jur de 120cp) o mare parte din motor este de Renault 5 GTT :) ...cred ca am sa revin cu ceva poze.

poate faci rost si de un ap foto k sa nu ne mai 'chiombom' la poze 8)

kos_STN 19-07-05 22:29

Ce ascund sub capota ?!

Lucian 20-07-05 08:58

Super frumoasa masina si mai are si motor !!!!

Morro 20-07-05 09:20

mult prea bellea 8) GTT

ar merge parca alta culoare ... dar oricum e marfa

TND--TEAM 20-07-05 11:25

no comment respekt pe proprietar 8)

GABBY_ 20-07-05 15:39

masina asta arata prea bine.de comentari toti suntem buni dar daca e sa ne bagam mainile ,sigur ni le prindem pe acolo

alexutzu 20-07-05 21:47

bai nene va rog eu mult de tot

SPUNETI-MI CUM SE NUMESTE MELODIA AIA DIN FILMULETUL ALA CU WOOFERul din portbagaj

ZanDer 20-07-05 21:57

hehe :D nice job nene, un tuning total, adica ce a afectat toate partile masjinii, felicitari! o intrebare totusi ... cum ii facut interiou? bordu si alea alea ca as vrea si io :D

Urban_Racing 07-03-06 13:24

Re: Dacia Nova

Asha da! asta imi place! am mai vazut cateva Nova sau SNova pe forum care nu au nici o shansa sa se apropie de asta! felicitari! stopurile arat extraordinar mai ales ca sunt home made kiar iau reushit! shi kitul e very nice

SirNenea 13-04-06 01:31

Re: Dacia Nova

felicitari pt masina te-as ruga daca poti sa imi zici si mie cum ai facut stopurile si bordul ca ma intereseaza si pe mine
cat despre masina jos palaria fara drept de apel cea mai frumoasa dacia astept un pm

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning