![]() |
Discutii intre membrii Crazy Drivers din Ploiesti
Salutare Ploiesti! :shock: :D
|
salut alex
salutari din Ploiesti , sper sa organizam cat de curand si aici o cursa, va invitam din toata tara , oricum este binestiut faptul ca orasul nostru explodeaza de masini tunate si modificate. have fun
|
Salu`!
Incet incet fenomenu` ya usor amploare si la noi in PL .. asta-i bine AKA = NET adica tigra`u gri ? :? |
Re:
Quote:
|
Ce tare este drumul ala Republici - Centru (prin fata la omnia) - Bulevardul cu castani (spre gara de Sud) pentru Street Racing. Eu sunt ploiestean la origine dar nu sunt in zona la ora actuala. Dar poate facem ceva la un moment. La iesirea din ploiesti (spre Paulesti) este o zona interesanta. Prietenii stiu de ce :)
Silver |
salza crazy drivers ploiesti!!!
legat de locuri... la sala sporturilor ies niste cerculetze si liniutze de clasa mare. TNG STIE :lol: ! cat despre bulevard... multa politie... pe republicii... doua benzi cu gropi iar cele din mijloc au pus chestii d-alea ca sa te incetineasca... :evil: |
DO IT LEGAL!!!
|
Re:
Quote:
|
pai nu prea e legal.. din moment ce e pe drum public care in acel moment este deschis traficului :roll:
|
Decat sa cautati locuri ascunse de politie , drumuri fara gropi, la ore din noapte sau din zi.. eu zic : MAI BINE VA MISCATI FUNDUL IN SUCEAVA LA CURSELE DE PE AEROPORT DE DUMINICA ! :) ;)
Va asteptam! |
Normal aici ii distractie :) masini motoare ....
|
Comunitatea PLOIESTI https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8940
Hai sa avem locul nostru unde sa vb deschis,indiferent din ce cluburi facem parte. |
<Silver Tongue
Supapa> ce masina ai????? |
salut fratzilor!!
care e treaba??? sunt si eu noi!! ma primiti si pe mine?? care este organizatorul clubului asta??? vreau sa intru si eu!!! sper sa ne auzim curand !!!! si la cat mai multe curse!! legale ilegale nu conteaza!!!! |
aaaa si inca ceva dak vreti locuri de liniute pe langa ploiesti sa ma cautati si pe mine!!!
va roggggggg!!!!!! eu am mai fost cu 2 baieti spre stancesti!!!! care stie sa raspunda!!! de la cartier vest spre bucuresti (drumul camioanelor) acolo e soseaua facuta de cateva luni si garda nu trece deloc!! si sunt mai multe iesiri in caz de ceva!!! ne mai auzim si sper sa iasa ceva!!! |
sper sa ma primiti si pe mine la voi in club
chiar dak am o dacie!! mai tinem legatura pe forum!! |
Quote:
ok? ;) |
nu a mai intrat nimeni de mult pe aici se vede ca sunteti la (munca) redesenati asfaltul sau mai stiu eu ce nebunii faceti
|
Pai dc nu incerci si tu sa pui umarul la treaba si sa faci o filiala acolo?
Ar iesi ceva frumos ;) |
Auzi mei se prezinta cineva la Plopeni din Partea Crazy Drivers?? :wink:
|
Din pacate, n-a putut nimeni ajunge acolo.. am fost cativa la Galati.
|
anunt
toti membrii Crazy Drivers ne intalnim toti online pe server irc.sidenet.org pe canalul #crazydrivers ( am ales un server pe care sa nu fie lume pt a fii numai noi) deci IRC.SIDENET.ORG . majoritatea sunt deja acolo:) va asteptam! inzaghi (suceava)
|
salut ploiesti
ce faceti si eu sunt membru da in bucuresti |
POSTEZI TOTAL ERONAT !!! :evil:
|
sal
haide frate ce e aici... toti pustii de 16 ani se baga in club. nu au masina nu au habar despre asa ceva si stau sa posteze pe aici aiurea...
poate nu ar trebui sa zic eu asta dar ! mie mi se pare aiurea alte cluburi nu primesc nici daka ai masina si carnet.. eu am vrut sa ma bag in alt club inainte si cika nu am carnet nu se poate. si am masina de investesc 6000 de euro in ea. nu mai bagati pe toti pustii in club. cerinte minime sa fie macar masina si carnet ! o sa ajungem un club cu 200 de insi dintre care 180 de 16 ani care nu au masini. |
asta cam asa e! are dreptate omu!
sa-si faca un club nu stiu ceva....! ca ei sunt numai cu numele! si atat! VIRTUAL DRIVERS idee de club..... lolz |
parerea ta.. mai discutam peste 3 luni ;)
|
Inainte de a discuta aceasta problema vreau sa iti spun un singur lucru.
Copii asta de care spui tu da, nu au inca permis. Asta este, nimeni nu este perfect, mai fac greseli, poasteaza aiurea sau scriu aiurea. Dar asta este, suntem aici ca sa ii ajutam. Si ce daca in club o sa fie o perioada mai multi fara carnet decat cu carnet. Nu ne afecteaza cu nimic. Crezi ca nu ai sa ai cu cine concura? Sa stii ca pasiunea nu tine cont de varsta. Desi cu timpul se vor tria, este posibil ca din cei care sunt acuma multi sa dispara, dar este psibil ca din cei care sunt acuma, peste 3-4 ani sa avem o echipa de participanti la curse de mai mare dragul. Sau putem face si noi ca altii si sa spunem ca nu avem nevoie de copii in club si sa ii dam afara, dar cu asta nu sunt de acord, si avand in vedere ca acest club a inceput cu 3 persoane, dintre care 1 fara carnet (stie el cine este), una dintre ele fiind eu, cred ca imi pot permite sa iau aceasta decizie singu si fara sa ma consult in prealabil cu ceilalti 2 membrii fondatori. Deci cei care vor sa intre in club, atat timp cat sunt pasionati de fenomenul auto, pot intra si daca au 15 ani, fara nici o restrictie. Sa stii ca pentru ei este mult mai greu sa se uite la altii cum se dau si cum conduc decat ne este noua (cei cu carnet) sa ii avem prin preajma si sa corectam greselile specifice varstei. Nu mai stau inca o data sa citesc tot ce am scris dar sper sa imi scuzati greselile (daca sunt). Sunt la servici si nu am mult timp la dispozitie. RESPECT PENTRU TOTI CRAZY DRVER-i |
sal
ai dreptate.. imi cer scuze .. nush dc eram nervos atunci cand am scris. posibil sa ma fi stresat vreunu pe mess
|
si eu primesc chestii de astea. Asta este. Unii mai au inca de crescut. Dar si noi am crescut la randul nostru. Si noi am facut greseli pe care altii le-au suportat si ni le-au corectat. :D :D :D
|
.................................................. .................................................. .....
R35p3kt! sa ramanem ON TOPIC (Stefan) |
.................................................. .............................................
R3SP3KT! Sa ramanem ON Topic (Stefan) |
aici incercati sa fiti on topic. Fara suparare am sa sterg ultimele doua posturi. Am sa le pastrez la mine si in caz de ceva al sa le postez din nou.
Daca este ceva de discutat vom discuta sambata iar daca este vorba de ceva care are legatura cu toti cei din club redeschid postul principal de pe forum. |
de ce nu exista o mica istorioara a acestui club ca sa stie lume
|
Va fi si o istorie a acestui club. Momentan este doar printre randur pe diversele posturi de pe forum. Sa am mai mult timp si fac si ceva l;egat.
|
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Ploiesti
salutare si respect mult,stiti voi de ce :D
deci,sunt cam mic,stiu dar in 2 ani de zile maxim imi iau carnet si cand termin liceul(acum am terminat a 10-a)imi ia si mie tata o masina ceva,daca nu o primesc pe a matusii mele din Italia(un elantra parca,nu-i cine stie ce dar e un inceput).eu as vrea un golf ceva,oricum ceva micutz si rapid cat de cat anyway,daca mai existati in 2 ani(si sunt sigur ca da,dar am trebuit sa formulez asa),ma primiti si pe mine???normal ca vb atunci dar asa,ca idee.... sunt din ploiesti si aud mereu(de vazut mai putin)liniutze noaptea ptr ca stau in centru,pe langa republicii unde mai fac unii intreceri(si cu motociclete daca nu ma insel)si e chiar mijto,pana te prinde politia(DACA te prinde)...asa ca pot sa spun ca sunt fan tuning si street-racing :twisted: ,prietenii stiu,ca vb numai despre masini si tuning si ii zapacesc :-P stiu ca sunt mic dar am vise mari 8) |
care mai e treaba pe la ploiesti? vad ca nu prea e miscare si nu este bine :( :cry: :cry:
|
muaa cata panza de paianjen e pe aici... ploiestiu cre`ca hiberneaza
|
atentie mare, anunt foarte important:
intalnire genrala a tuturor membrilor crazy drivers, din toate filialele, la iasi, pe 22 octombrie, cu ocazia intalnirii membrilor 4tuning va astept acolo, va pupa tata :lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning