![]() |
SPEEDRACING ARAD - ETAPA IV - 25.06.2005
CAMPIONATUL CONTINUA !
cine se baga ? 8) ceva concurenta serioasa :?: fiind pe nocturna, cred ca o sa fie cea mai spectaculoasa etapa de pana acum :D |
i`m in! p.s vali cu fiatu vine? :lol:
|
Si eu,cine mai vine? 8)
|
vin si eu...sa filmez :D
|
vin si eu hai sa conbinam si pe sorin si sa fim 4 masini de la adr
|
Re:
Quote:
|
I-am vazut ieri mashina acolo la el la lucru....era in curte la firma :lol:
|
din pacate nu particip tura asta..... o bag la tuning show
|
Revin cu noutati: deoarece presedintele continua sa ne saboteze pe Curse Oficiale, anunturile vor continua aici.
La etapa din 25 iunie, vor fi premii substantiale, pe langa cele in bani deja anuntate. Este vorba de accesorii de tuning (si nu vorbesc de beculete albastre sau inele pe capota - chiar merita!) care se vor acorda primilor clasati in fiecare grupa. Va fi un premiu special pentru concurentul cu cel mai bun timp din concurs, de asemenea o tombola cu multe premii si premiul cel mare (insemnand ca nu trebuie sa ai masina tare pentru a castiga - oricine are sanse). De la ora 18 la 20 se va desfasura un show pe care cred ca multi il vor savura - nu cred ca partenerele voastre vor fi incantate... Mai multe, la fatza locului! :twisted: |
deci din arad vin EU-CRISS-CALIN daca nu schimba parera pana atunci :lol: sanatate
|
deci :) cine mai mere la aeroport sambata si are bunavointa sa ma duca si pe mine ?:D :oops:
|
daca vrei sa vii cu mine te costa mult mult prea scump :lol:
|
:shock: :roll: $$$$$$$ :D $$$$$$$$ cat de scump ? :shock: :twisted:
|
Ce misto a fost!
Felicitari Tekin!! Felicitari Calin!!! data viitoare o sa mearga si Criss bine, nu o sal mai lasa masina :D |
O FOST BETON....FELICITARI LA TOATA LUMEA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
FELICITARI CALIN SI TEKIN !!! :hug: ati adus \"cupile\" la Arad :wink:
Criss.......discutam acasa...... :poke: :wink: |
Re:
Quote:
|
ma bag si eu :) cred ca lui nimeni nui pare rau... mi-e etapa asta, mi'a placut cel mai mult de pana acum.. :) a fost super :)
|
Re:
Quote:
|
poze filme????cand poimaine? :lol:
|
super nice...is ceva poze la sectiunea Timisoara ;)
|
9 Attachment(s)
poze de la cursa
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
baga bga :lol:
|
cateva filme aici:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=206232#206232 |
9 Attachment(s)
|
9 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
FELICITARI FELICITARI :lol:
|
:peace: :peace: :peace: :peace:
|
a fost frumos de tot...felicitari participantilor, castigatorilor...organizatorilor...sa speram ca editia viitoare va fi si mai si :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning