![]() |
E60 - 520d ///M-pack
Salut....
Tocmai ce mi-am luat un BMW E60. Anul de fabricatie este 2006 (iunie), Motor 2000 d f multe optiuni, Jante 19', Pachet M. maine dim pun poze ...abia in seara asta ii fac. |
Re: E60 - ///M-pack
de ce lai luat 2000d ? :D
are un prieten 3000d si consuma 8 ...si cand se da la el zici ca e M |
Re: E60 - ///M-pack
Quote:
M ramane M.Niciodata nu poti simti cu 530 D ceea ce simti cu un M,oricare ar fi el! Bafta cu masina. |
Re: E60 - 520d ///M-pack
am vrut doar sa zic ca FUGE rau .... nam comparat si nam zis ca se aseamana...a fost doar o exagerare ca sa ti dai tu seama ca fuge..
repet..de ce 2000 d ? :D |
Quote:
Am cautat fiabilitate, design, km cat mai putini si un pret relativ accesibil. Un bun prieten are 530d,consuma cam 13 iar de fugit...rupe. Si m-am gandit ca 224 cai ar fi cam mult pt mine avnd in vedere ca am permis de un an jumate si asta e prima masina... |
eu nu cred ca era mare deranj sa mai ai 50 de cai in plus pentru (DEPASIRI) :D
oricum masina e...MASINA :) ce culaore e? pune poze |
Quote:
Intentionez sa ii pun un cip.....asta dupa ce masina va iesi din garantie. Cand ajung acasa ii fac poze si le pun. |
si poze....
|
9 Attachment(s)
................
|
Frumosa masina sa o folosesti fara evenimente dedorite ,dar dai semnul ala cu M jos .
|
Frumoasa.. Sa o stapanesti sanatos!!
Sfat: Scoate sigla de ///M si fa`i narile negre.. bafta |
9 Attachment(s)
multumesc!
Si p mine ma enerveaza semul ala...cum l-as putea da jos fara sa afectez vopseaua? |
unde pot gasi niste nari negre?
|
Quote:
|
Quote:
AICI grile negre 120e si carbon 135e pt E60 |
de ce sa ma complic cu vopseaua...cred ca se pot inlocui cu unele negre...sper.
De vopsit nu vreau sa le vopsesc pe astea...nu cred ca va tine. |
Quote:
Quote:
AICI grile negre 120e si carbon 135e pt E60 am postat mai sus un pic... asta inseamna ca se pot inlocui. si =>>AICI<<= scris cu albastru si subliniat e un link pe care se poate da clikc cu mouseul. |
ms.....ma uit acum
|
daca mai aveti vreo sugestie pt modificari....eu unul habar nu am ce i-as mai putea face...din punctul meu de vedere este destul de ok.
|
superbe jantele ai idee ce model sunt ( am mai vazut in oras pe E60 jantele astea si dau foarte bine !! ), sa o stapanesti sanatos este foarte frumoasa masina !!
|
Quote:
Ms Mult! Nu stiu ce model sunt... Masina este m-Packet din fabrica cu tot cu jantele astea . |
2 Attachment(s)
Pai.. atunci.. alt sfat:
-stopuri b/w.. sau ca cele de pe masina cu leduri -oglinzi de ///M -eleron de ///M +o poza sa`ti faci idee de ce stopuri vb +o poza sa`ti faci idee cum arata cu nari negre.. |
2 Attachment(s)
Am editat o poza si ti-am facut o semnatura..
Daca doresti sa pui semnatura si nu sti cum da`mi un pm sa te ajut ;) |
uau superb 5aru ... sa il stapanesti sanatos... e incredibil
|
felicitari f frumoasa masina.cat tea ajuns cu totul?o poza cu interiorul mai amanuntzita ai?
|
Quote:
Ms! O sa fac o poza detaliata cu interiorul. Cu totul m-a costat aproape 33.000 Eu. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si o poza cu interiorul.
|
scaunele sunt super jmekere..arata superb la exterior..
|
mama cum arata.. e tzipla interioru.. :)
|
stie cineva unde ii pot mari puterea cu cip sau cu modificare de soft?...habar nu am cum se face asta!
Si daca ii afecteaza in mod negativ motorul? |
eu iti pot recomanda rbn tuning fara nici o problema sau vreun risc.daca vrei nr de tel sau ceva imi poti spune in privat
|
ai grija unde faci !!! eu zic sa faci undeva unde ai o garantie !!
SKN ... |
;)) da asa e fiecare face unde vrea dar nu neaparat ce e mai scump e si mai bun
|
Afecteaza asta in vreun fel garantia masinii? Pt ca este inca in garantie.
|
Firmele astea doua pun efectiv un cip sau doar umbla pe la soft?.....suna penibil intrebarea dar sunt total pe dinafara la capitolul asta.
|
suna la SKN si vei afla mai multe detalii, vezi ca este sponsor pe site ( are reclama )
|
Multumesc!
|
Eu zic ca sar putea sa pierzi garantia fiinca a mai venit la BMW Baneasa un X3 si ia gasit un cip pe la motor si receptionerul sa dus repede sa o scoata din garantie asa ca mare grija cu cipul.
|
Quote:
Stiu ca daca ii fac asa ceva acum o sa pierd garantia. Poate fac la Auto bavaria vreo modificare de soft. Am inteles de la niste baieti ca se poate face asa ceva si o sa aiba vreo 25-30 de cai in plus. Nu stiu cat e de adevarat. O sa aflu in curand. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning