![]() |
Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
Ce ati face daca ati mai avea numai 60 MIN de trait ? Ce ati face in situatia asta ? Ati astepta ? Ati citi ? Ati face sex ? Ati merge la biseria ? V-ati plimba cu masina ? Nu vreau poll , ca nu poti concentra nici in 100 de obtiuni macar 2% din ideile comune(cred)... Incep eu : Pe loc , m-am gandit ca as putea scurta perioada de asteptare , ca sunt foarte grabit ... dar am zis ca nu are rost , as incerca sa incalc cat pot de multe regulile ( de orice natura ) , sa fur o tona de bani , sa conduc o masina furata , dar rapida , sa incerc sa ii aflu viteza maxima , sa fur niste arme , sa rezolv niste probleme cu vechii "amici" (incep cu vecinul de la parter) ... pe urma mi-as vizita prietena , sa o vad pentru ultima data ... si aici intervine si un plan a si un plan b a ) sa pastrez un golt pentru mine si in ultima secunda sa apas pe tragaci b ) sa astept , sa vad daca nu cumva e o pacaleala si pe urma sa fug cat mai repede din tara impreuna cu fata , altfel as putrezi in puscarie :D(vedeti ce face femeia din om ?:mrgreen:) |
Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
A mai fost un topic de genul ! ;)
|
scuzele mele atunci.... multumesc pentru intelegere :)
(moderatorii sa faca ce cred de cuviinta) |
:shock: OMG....chiar nu stiu.... ceva iesit din comun...oricum ceva ce n`as avea curajul sa fac deobicei...i don't know..... :rolleyes2
|
Getaway in Bucharest
|
Quote:
|
As fura ceva rapid de tot si as pleca la Tulcea!!!!!!
|
as lua o basculanta si as distruge toate masinile scumpe din Bucuresti.daca-mi mai ramane timp ii dau o mama de bataie si lu videanu
|
Quote:
|
Exista ultima varianta ... suicidul. :lol:
|
macar sa apuc sa-l bat pe ala,mai vedem dupa.a parca as lua la fuga si niste umflati cu passat-uri cu girofar,asa pentru...senzatii tari
|
Greu de raspuns:inyourfac Mi-as trai ultimele minute intens din toate punctele de vedere:totul dus la extrem...:drdodgy: As face lucruri care acum nu le-as face,de care mi-ar fii teama acum:lol: nu cred ca m-as mai gandi la nimeni sau aproape nimeni:blink:
|
si eu cred ca la fel as face ... totul dus la extrem ... aaa si as fugari si vreo 2 cap de creta :)) ... sa ii chinui putin :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Un supersonic? :D
|
as incerca sa petrec timpul cu persoanele apropiate..... si sa imi iau la revedere...
|
probabil dupa ce m-as trezi din socul ala.
nu as stii cu ce sa incep. probabil as incepe sa-mi sun prietenii si prietenele sa mai vb cu ei .. sa-mi iau ramas bun. preferabil sa-i si vad pe cati mai multzi. si as incerca sa fac chestii care pana acum sau nu am avut posibilitaea sa le fac sau nu am avut tupeul. nu prea cred ca mi-ar mai pasa. :) si sa petrec ultimele clipe intr-un mod cat mai placut posibil si sa fac rost de mashina benga sa conduc cum am eu chef. viteza si alte chestii :D |
Hm... chiar interesant de zis..... probabil mi-ash suna prietenii sa le povstesc cum alerg prin Bucureshti cu juma' de politzie rutiera dupa mine.... :twisted: ... go out in a blaze of glory....
shi daca a fost farsa..... eh.... makar m-am distrat bineeee de tot.... :-P |
30 de minute mi-as lua la revedere de la persoanele apropiate si iubite ..
si 30 de minute m-as sui in urs .. sper ca astea 60 de minute sa vina mai tarziu. .. sa am timp s-o fac turbo ca visul sa fie implinit .. m-as juca la maxim ... as fugi de ... ninonino ... dupa care ... in ultimul minut .. m-as infige cu 240 intr-un stalp murind doar eu , fara sa mai iau pe altcineva cu mine . |
Cred ca o parte din timp il petrec cu persoanele apropiate .. ( familie,prieteni ) si in cealalta parte .. normal.. ca toti ceilalti.. as conduce.. si probabil as lua si eu la fuga .. politia.. si dupaia m`as ruga sa nu fie farsa :lol:
|
frate, dar toti aveti ceva cu nino nino...
eu daca as avea 60 minute, mi'as analiza viata, as verifica ce am facut pana acum, de ce sunt mandru si de ce nu sunt mandru, mi'as lua ramas bun de la cei apropiati, as lua aparatul foto in mana si as merge prin oras, simtind pulsul orasului pentru ultima oara si facand poze cu "ultimul meu drum". nu in ultimul rand, daca as avea un copil, as face si eu o caseta pe care sa imi inregistrez ultimele dorinte pentru el si regretele ca nu am putut fi aproape de el mai mult:) |
sau daca nu ai avea copil .... ai concepe unu repede ;)
sa stii ca ai lasat ceva pe lumea asta |
Quote:
:sadblinky:blink: ce cuvinte frumoase ai spus:tenisclap |
sunt putin , mai mult, beat la ora asta..
si simt nevoia sa ma scriu odata pe topicul asta.. parerea mea ,e ca singurul mod .. in care poti sa mori .. impacat.. e cum a murit un frate de-al nostru ... mai mare asa.. cu lacrimi in ochi .. va spun parerea mea ... cum a murit el .. e cel mai .. " bun " mod ... :???: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
as sta si m'as uita la desene animate ..
|
m-am trezit din betie, aproape , si nu as schimba nici un cuvant din tot ce am scris mai devreme ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sex.love.drogs and a lot of vodka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:
|
Prea putin timp ramas ptr prea multe lucruri de facut :|
Finalul probabil ar fi intr-o masina tare, gonind pe o strada cu viteza foarte mare.. asteptand momentul |
probabil ca as fura golf 5 gti`u vecinului meu.. m-as duce repede la iubita.. as sta cu ea 55 de minute.. apoi as pleca repede.. sa savurez inca 5 minute de mers in forta cu gti`u :))
|
Greu de zis. Timp prea scurt. Mi-as lua la revedere de la cei dragi , as vrea sa-l bat un pic pe Videanu pt. taxa aia inbecila , sa o bat si pe profa de mate ca din 3 si 4 nu ma scoate si din ce a mai ramas , chiar nu stiu , probabil as fii intr-un parc pe o banca cu privirea spre lac asteptand momentul.
Daca ar fi o gluma , vai de capul meu.........:twisted: |
pffff.... lunga... foarte lunga lista persoanelor pe care le-as lua cu mine pe lumea cealalta... incepand cu niste profi... vecina care ne spargea mingile cand eram mici... vecinu care ne alerga cu cutitul de curatat peste.. deasemenea cand eram mici... (acum se uita de 2 ori inainte sa traverseze strada:))) ... sau probabil mi-as salutat prietenii si rudere... in 5 min.. apoi 50 de min as fugi la iubita... iar restul de 5... hmmm un final glorios... :-? as alerga dezbracat prin piatza rahova:))
partea naspa e daca e gluma... nu de alta.. dar sectia 19 e la 300m de piatza=)) |
intai mi`as lua ramas bun de la cei dragi ...dupa aia as face ceva iesit din comun ...as fura o masina si as trece prin fata radarului cu 240km/h ..radaru` dupa mine si cand sa ma prinda ..GAME OVER :))
|
As fura un Leon Cupra....Mi-as lua iubita si i-as da goarna pana in min 58 si dupa aia plec in continuare.....si ma duc pana ma duc...
|
daca as mai avea 60 de minunte... hmmmmmm nu stiu ce sa zic. decat ca au zis astia la stirii marti spre miercuri seara putem sa avem surpriza sa ne loveasca un meteorit cu diametrul de 300m.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning