![]() |
BMW series 5 vs. Audi A6
1 Attachment(s)
mirror,mirror on the wall,who's the nicest of 'em all?
DnI: pt. a se putea vota pe viitor, am facut un poll |
1 Attachment(s)
parerea mea-
|
pe ce criterii vrei sa faci comparatia asta???
...daca ar fi sa o luam asa imi place mai mult designul de la A6 8) |
Quote:
|
B M W
|
daca nu impui criterii nu cred ca poti sa supui lumea la un vot obiectiv...fiecare va spune ce marca ii place nu ce masina (in mare vb).
eu merg pe A6 desi inclin spre BMW ca brand. :P |
A6,quattro,design, oricum alt topic in plus,putem face topicuri vs. 10 pagini..merge OLCIT vs DACIA 1300 :wink:
|
535 rulessss !
|
As alege A6, dar nici cu seria 5 nu mi-ar fi rusine. :)
|
Ce criterii va mai trebuie oameni buni?!?Sa zicem ca aveti 40 de mii de eu si gasiti la un parc auto un a6 si un seria5 cu motorizari apropiate si cu acelasi pret(40 mii eu).Pe care ati alege-o?Desigur ca nu trebuie sa va ganditi deloc la marca,va uitati la design si la tot ce credeti voi ca conteaza la o masina la acest pret.
|
A6 este un pic lipsit de personalitate ducand cu A8-ul,iar la performante dinamice e ca de obicei sub BMW! cu ce este deasupra BMW-ului este doar pretul! IN CONCLUZIE BMW SERIE 5.
ps. trebuia facut un poll! |
noul a6:
detaliile sunt ale unui Audi A6 3.0 TDI Quattro SE 4dr, asta pentru ca se incadreaza in suma specificata ( in jur de 40 k second ) si pt ca se potriveste pietei noastre ( masina premium cu transmisie integrala, motor mare 3000 cmc si diesel ) Standard Euro Emissions EURO 4 Engine and Drive Train Camshaft DOHC Catalytic Convertor True CC 2967 Compression Ratio 17.0:1 Cylinder Layout V6 Cylinders 6 Cylinders - Bore (mm) 83 Cylinders - Stroke (mm) 91.4 Fuel Delivery COMMON RAIL Gears 6 SPEED Number of Valves 24 Transmission SEMI-AUTO Performance 0 to 60 mph (secs) False 0 to 62 mph (secs) 7.3 Engine Power - BHP 225 Engine Power - KW 165 Engine Power - PS True Engine Power - RPM 4000 Engine Torque - LBS.FT 332 Engine Torque - MKG 46 Engine Torque - NM 450 Engine Torque - RPM 1400 Top Speed 150 Vehicle Dimensions Height 1459 Height (including roof rails) N Length 4916 Wheelbase 2843 Width 1855 Width (including mirrors) 2012 Weight and Capacities Fuel Tank Capacity (Litres) 80 Gross Vehicle Weight 2345 Luggage Capacity (Seats Down) N Luggage Capacity (Seats Up) 546 Max. Loading Weight 580 Max. Roof Load 100 Max. Towing Weight - Braked 2100 Max. Towing Weight - Unbraked 750 Minimum Kerbweight 1765 No. of Seats 5 |
BMW 5 Series 530d SE 4dr
am ales drept comparatie aceeasi motorizare ( 3000 cmc ) si pt bmw, cu acelasi tip de cumparator Engine and Drive Train Camshaft DOHC Catalytic Convertor True CC 2993 Compression Ratio 17.0:1 Cylinder Layout IN-LINE Cylinders 6 Cylinders - Bore (mm) 84 Cylinders - Stroke (mm) 90 Engine Layout NORTH SOUTH Fuel Delivery COMMON RAIL Gears 6 SPEED Number of Valves 24 Transmission AUTO 0 to 62 mph (secs) 7.3 Engine Power - BHP 218 Engine Power - KW 160 Engine Power - PS True Engine Power - RPM 4000 Engine Torque - LBS.FT 368.8 Engine Torque - MKG 51 Engine Torque - NM 500 Engine Torque - RPM 2000 Top Speed 151 Vehicle Dimensions Height 1468 Height (including roof rails) N Length 4841 Wheelbase 2888 Width 1846 Width (including mirrors) N Weight and Capacities Fuel Tank Capacity (Litres) 70 Gross Vehicle Weight 2170 Luggage Capacity (Seats Down) 560 Luggage Capacity (Seats Up) 520 Max. Loading Weight 560 Max. Roof Load 100 Max. Towing Weight - Braked 2000 Max. Towing Weight - Unbraked 750 Minimum Kerbweight 1610 No. of Seats 5 Turning Circle - Kerb to Kerb 11.4 |
Mersi pt specificatii.Ur ok!
|
cat de fan ash fi BMW nu ma lasa inima sa zic ca nu imi palce seria 5
imi palce de o mie de ori mai mult seria 5 anterioara...asta nush e asa parca nu are personalitate... celelalte sunt impunatoare... daca l-au adus pe design-eru ala care daca am auzit bine l-a dat si afara... in skimb imi palce seria 3 si faceliftu la sheptar... |
ambele imi plac ca si exterior
Seria 5 imi place pt ca are parca influente nipone in design iar A6 e in stilul caracteristic german dar f reusit. La interior insa prefer de departe A6. Seria 5 nu mi-a placut de nici o culoare, plasticul striga 'ieftin\", asamblarea nu-i la nivelul pretului cerut, scaunele deloc confortabile (dar cu suport bun lateral) si pielea care-mi aminte de pielea de 2 lei din pick-upurile GM. Ca performante sunt asemanatoare, aici depinde de gust - RWD sau AWD. Ca si senzatii de condus probabil ca BMW-ul e superior. Overall, as merge pe A6 (4.2 V8) pt ca pun destul de mult accent pe interior, si e mult mai ieftin. |
Am mers azi cu un A6.
Ce bine ma simteam io in el.... :P |
BMW din toate punctele de vedere! Mult superior audiului: performante, look...
|
Eu as alege BMW 535d (e tot de 3000 motoru, biturbo in cascada..parca) super performante, super diesel, 6.5 sec 0-100kmh...
Poate o sa puna si pe A6 dieselul nou, 4.0 TDi? sper sa nu gresesc...care e cel mai puternic diesel de serie... Oricum, optez, pt orice Seria5, mai ales daca are pachetu M.. A6, mi se pare o masina care e trista :( |
Seria 5
|
Seria 5 pt k are: antena mica, spate sexi, i-Drive, iti vorbeste si in romana...lasand gluma la o parte...asta e o comparatie prea usor de rezolvat. B<W :D :D
PS am vazut pe Explorer TV comparatie BMW..Audi..Mercedes Rezultate: BMW,Mercedes,Audi....la dist de 0-1000m 535 le-a rupt: cu 12 sec inaintea Mertzanului :D :shock: |
BMW as alege
|
Re:
Quote:
|
3 cuvinte : SHEER DRIVING PLEASURE
|
1 Attachment(s)
Eu eram fan BMW pe deplin, pana ce am mers cu un Audi... no comment!
|
A6 mai ales dak e 3.0TDI :?
nu degeaba a fost aleasa WorldCar. :D |
audiurile is masini dragutze, bune...da au designu ala care pur si simplu nu atrage nici o privire. E asa de plictisitor. Nu simuleaza nici o expresie. Si toate Audiurile is la fel. Comunismul asta ar trebui sa cam dispara la ei.
BMW pe langa faptul ca au masini mult mai bune, fac designuri care au mult mai multa personalitate decat Audi. BMW-urile sunt variate. Seria 5 arata furios, pe cand Audi A6 reprezinta exact smileyu asta :| |
Quote:
|
Re:
Quote:
Ce-i cu toti fanii bmw care sunt atat de patimasi? Nu ai decat sa-ti spui ca-ti place bmw-ul si gata, da tre sa faci tu misto. Mai asteapta 2 ani. |
imi pare rau daca tu nu ai aceleasi opinii. De fapt ai dreptate. Fiecare cu opinia lui, nu zic...
Mie asa mi se par Audiurile. Acuma la fel poate sa vina un tip si sa zica:\"Bmw e de naspa! astea noi arata ca naiba!!!Mori Bangle!\". Oricum, ca sa raman la subiect: Aleg BMW seria 5. |
Eu nu aleg neaparat unul, imi plac ambele, si ca tanar poate as inclina spre bmw pt ca e mai agresiv, mai sportiv, dar nici a6 nu e de aruncat. Inauntru e de vis masina asta, iar pe afara este ceva intre sportivitate si sobrietate.
M-a deranjat ca, una e sa-ti exprimi opinia, si sa zici ce ai alege, dar alta e ... si am zis ca observ asta la multi fani bmw ... sa vada bmw ca superior din toate pct de vedere, ca si cum nici nu ar trebui sa se faca o comparatie. |
Asta chiar asa e...aproape toti \"fanii\" BMW incep o propozitie cu:
\"Chiar daca sunt fan BMW\" Lasati-ne oameni buni!Votati ce va place cu adevarat,nu ce credeti ca ar trebui sa va placa! |
eu pun pariu ca tu ai vota un Audi in fata unui BMW indiferent de model.
|
Re:
Quote:
Nu e deloc asa! Eu votez ce imi place! Ex:M3-ul mi se pare prea super! X5-ul la fel...ce sa mai zic :?: |
sal
Nu inteleg ce va doare atat de mult daca sunt multi fani BMW, de ce nu ne respectati parerea? asa cum v-o respectam si noi pe a voastra...sunt si printre randurile fanilor \"Audi\" exact fani de genul celor spre care aratati cu degetul de la BMW...hai sa...
Ce va ofticati voi ca ridicam noi BMW in slavi...Condu unul si welcome to the club :D |
S-ar putea sa mai fi zis chestia asta.
Exista 3 tipuri de fani BMW. Cei care au vazut poze cu BMWuri si le-au placut, dar nu se baga in afirmatii impotriva altor producatori, pentru ca nu au condus unul. Cei carora la fel le plac BMWurile, nu au condus unul, nu stiu mai nimica despre ele numai seria 6 si seria 7 sau seria 3 sub nume de animale, dar se baga in afirmatii tampite. Cei care au condus cel putin un BMW si au motive sa afirme ca BMW este superior altor marci. Eu chit ca am 16 ani, am condus un BMW 518i E34 si sincer mi s-a parut o experienta superba. Dar recunosc ca nu am condus un AUDI sau un Mercedes si de aceea nu zic ca Mercedes si Audi is nu stiu cum...probabil ca mi-ar placea mai mult sa conduc un Audi A6 decat un BMW seria 5, dar din cat am condus eu acel seria 5 mi s-a parut o masina excelenta. Aaa da si cei cu pozele cu BMWuri tunate...aia probabil ca se includ in categoria: \"mama da ce tare arata jantele alea si capota aia!\" cu cat ii mai mic cauciucu cu atat ii mai tare si cu cat ii mai mare eleronu pe spate cu atata ii mai frumoasa |
Re:
Quote:
Am condus si audi a6 si bmw serie3 si 5 (sincer pt masina sport as alege un M3 imi place ff mult designul).... |
Dar tu ai auzit de BMW 530 xd ( x-drive) , vezi ultimul numar din Auto Motor si Sport unde e o comparatie intre BMW 530 xd ; AUDI A 6 3,0 tdi quatro ; MERCEDES 320 cdi 4 matic . Castiga clar BMW 530 xd .
P.S. Iar daca mai are si pachet de M . :lol: |
clar seria 5 :wink:
|
am avut ocazia sa merg in amandoua si aleg a6 pentru design, confort si plansa de bord :)... a6 3.0 tdi quattro e cea mai buna combinatie de pe piata la ora actuala parerea mea, iar despre bmw ce pot sa spun.... de la seria 5 doar m5 are designu frumos....si costa 105 mii de euro ddp :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning