![]() |
Dacia Sport Turbo PIL
4 Attachment(s)
Cred ca multi au vazut poze cu masina sau au avut ocazia sa o vada castigand la Legala de la Craiova in fata lui Zetemte :lol:
+ pentru ca e masina home made + pentru turbina si celelalte modificari + pentru eleron care cade foarte bine pe masina (live se vede cel mai bine..in poza nu da chiar atat de bine.cel putin in cea pe care am pus-o aici :D :roll: ) + pentru spoilere, praguri si jante + interior & sound :arrow: |
nu cunosc masina personal doar ce am citit un pic mai sus
am votat: \"e reusita\" ptr ca chiar este, are si parti rele + pentru spoilere + nu este impopotanata + tobe + pentru ca a schimbat puntile (a pus cu 4 prezoane) - pentru masa aia de calcat din spate......a pardon, eleron - vinil |
este o masina deosebita dar nu poate fi numita frumoasa sau extraordinara.
deosebita cred ca este adjectivul care o caracterizeaza cel mai bine |
binisor
|
merge..dar eleronul e prea mare si la spate pare neterminata 8)
pt. ce are la motor merita felicitari :wink: |
apreciez munca si banii depusi pentru masina, dar se putea si mai bine ! :P
|
nu arata rau .....ar arata mult mai bine.....daca i-ar da jos eleronu....folii negree pe toate geamurile si jos actibildele.... :lol:
|
MIE IMI PLACE SUPER NOVA AIA DIN SPATE...:) CEA BEJ METALIZAT...
cat despre cea sport turbo...vrem detalii tehnice :) ca asa..poze...gasim dar turbo pe o dacie sport mai rar... ps:mai exista una,cu nr de buc :) noi \"stie\" :) |
creca merge cu 200 in curbe si-i trebe eleron sa-i apese spatele ca la Formula 1 sa-l faca pe Schumacher .. alta explicatie n-am gasit .. daca de aia i-ai pus eleronul atunci E SUPER ! :)
Ai bagat-o in tunel aerodinamic sa vezi exact cu cat iti creste frecarea cu aerul si cu cat iti stabilizeaza sau destabilizeaza masina eleronu ala ? |
Re:
Quote:
bagi mana in foc k nu prinde 200 ? :roll: |
Re:
Quote:
|
el vorbeste aiurea sa se afle-n treaba...oricum sunt curios cine ar castiga dintre dacie si vectra lui ! :lol:
|
hmm...........
Sincer......... la exterior nu ma impresioneaza cu nimik. daca la motor e facuta bine, tot respectul......... altfel pt mine este o alta dacie de kk. Fara suparare dar orice taran poate sa isi puna eleron si spoiler pe dacie. Respect de ex. pt KWX care face ff multe masini de 100 -120 CP si la exterior este o mare caruta. Aia e masina facuta cu CAP. |
Re:
Quote:
|
arata binisor pentru o dacie sport, nu mi-ar fi rusinica daca are turbo...si Super nova aia sau ce e e betstiala, asa , la prima impresie
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
jante de fiat coupe turbo ? :shock:
|
+ pt jante
- pt ca nu a gasit un eleron mai mare |
turbina e pusa pe motor de dacie?... sau e motor turbo de renault?
|
pacat de fata aia si eleron.in rest merge.
|
Masina asta pe linga aspect fuge de rupe pamintul!!
Nu stiu cite Dacii Sport modificate ati vazut dar asta arata chiar bine de tot...A avut la un moment dat jent pe 17\" :shock: |
e marfa nova aia ..
despre dacie sport .. am votat merge .. nu e f f reushita .. mie unu nu`mi p[lace spoleru de fatza ... e o incercare zic eu nereushita .. in fine nu conteaza ..e simpla nu e impopotzonata ... asa ... e bine k a incercat sa faca ceva din o ragalie de mashina ... merge ... important e ca intoarce priviri cand trece cu ea .. nu asta vrem totzi ??? ! |
merge...
cam catzi calutzi are ca nu am vaz ca scrie... |
2 Attachment(s)
Am eu cateva poze cu Dacia bej din spate si zic ca e frumusik :D
|
vezi ca e topic separat cu ea .... :roll:
mai multa atentie ! :wink: |
arata bine dacia. si in plus eleronul acela imens poate fi util, cei care au condu dacii stiu f bine cat de instabile sunt la viteza mare, probabil il ajuta sa ia virajele largi cu viteza mare. fiind atat de mare banuiesc ca apasa cam cu 290 N pe rotile din spate oferindui aderenta necesara.
|
e reusita, imi place eleronul si tobele
|
Eu zic ca daca mai suprapune inca 2 eleroane ca alea, poate sa se suie linistit sa culeaga nuci :)))))))))
|
ar fi si asta o chestie...
|
arata bine dacia e reusita dar eleronu ala e prea mare trebuia unu mai select in rest e ok (parerea mea)
si super nova e reusita e mai selecta mai pe gustul meu.respect |
Din pacate va anunt ca aceasta dacie DJ-55-PIL nu mai exista.... :cry: :cry: :cry: In seara aceasta in timp ce ii facea ultimele pregatiri pentru cursa de pe 10 Iulie, masina fiind parcata in fata blocului regulamentar a fost lovita de un TAXIMETRIST in accident fiind implicate 6 masini(Un camion si o dacie care erau parcate in fata lui PIL-u, taximetristul, un nisan almera care venea din sens opus si o dacie care vroia sa vireze la stanga - din care a si ricosat taximetristul) .... nu pot sa va spun decat ca sufletul, munca , banii si timpul depuse in aceasta masina s-au irosit in cateva secunde pentru ca masina este irecuperabila :cry: :cry: :cry: :cry: ..... Victime nu au fost(slava Domnului) pagubele fiind doar materiale !
O sa incerc maine sa ii fac niste poze... :cry: :cry: Cu parere de rau vreau sa-l felicit, inca odata, pe Marius pentru ca a reusit sa arate multora ca si din Dacie se poate face o masina cu bun gust, puternica ....UNICA! Pastrati pozele care le aveti cu ea pentru ca pe sosele nu va mai rula din pacate aceasta masina ...si ne putem mandri si noi ca am avut odata, la Craiova, o dacie turbo facuta ca la carte ! :cry: |
:no: Sincer imi pare rau...era super masina. Pacat! Iar taximetrist...no comment
|
:cry: :cry: :cry: bai nu imi vine sa cred...PACAT!
|
nu pre imi place , culoarea neagra strica tot tuning_ul de pe ea :x
|
Daca citeai mai atent aflai ca nu mai exista nici un fel de tuning pe ea la ora actuala datorita neatentiei unui taximetrist :evil: ...oricum ...gusturile nu se discuta si conteaza ca masina asta a scris pagini de istorie in lumea curselor de la Craiova...si munca depusa pentru creearea ei ar trebui apreciata mai mult....totusi a fost o Dacie Turbo! :roll:
|
imi pare rau ptr cele intamplate...
cred si eu ca a facut legenda ca doar nu vezi zilnic o dacie turbo sport... si am si eu o boala pe taximetrishti astia care fug dupa cashcaval ca shoareci...daca nu fac manevre depashesc si daca vede un client pe trotuar iti da o frana dinaia nenorocita de te lipeshte de arbriz exceptand faptul ca uni mai ciupesc galbenu sau kiar roshu si alte gresheli elementare de circulatzie... ma intreb cateodata cata responsabilitate au acesti oameni cu clientzii in spate si cat de iresponsabili sunt in trafic... acum nu generalizez sunt si taximetrishti care sunt potolitzi calmi...dar imi pare rau ca aceshtia sunt din ce in ce mai putzini :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
Re:
Quote:
sau deloc ! :evil: :evil: imi cer scuze dar inca nu am apucat sa-i fac poze ...insa va spun ca e lovita rau de tot...nu`mi dau seama ce viteza avea taximetristul ala de a ricosat in halul ala si a lovit-o atat de rau...imaginati-va ca avea frana de mana trasa si era in viteza 1 ...si tot a impins-o in masina din fata ! :roll: :cry: |
Mi-a povestit cineva care a vazut-o aseara...spatele praf, fata la fel. Oricum, cand poti, sa pui niste poze.
|
Ohoo...
Asa da, incepe sa mai dea a masina, poate un negru metalizat ar fi mers.. ceva mai inchis, si daca ar fi fost farurile alea de alta forma.. poate nici nu mi-as fi dat seama din prima ca e dacie.. reusita masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning