![]() |
stie cineva a cui a fost acest Subaru ???
3 Attachment(s)
sper sa nu se fi soldat cu urmari grave , dar la cum arata masina ....
|
de curiozitate la ce pret e de vanzare?? sa nu mai caut pe autovit.. :wink:
|
4500 e :)) :lol:
|
stiu a cui este acea masina.....
ideea este ca A SCAPAT CU VIATA pentru ca PURTA CENTURA DE SIGURANTA :wink: |
3 Attachment(s)
nu stiu daca o fi de acord sa pun poze aici, dar daca e ceva o sa le sterg
|
Inca o data trebuie sa multumim celor care au fost cu propunerea geniala: sa plantam copaci pe marginea drumului dar sa nu punem parapeti cu catatioptri ca ne iese prea scump...
|
Tipul era un cunoscut...
Din fericire nu a avut nimic ! Pt. cei carora le arde de 'glume' [Dupa ce patzeai ceva asemanator...nu creka tziera prea bine sa mai auzi si dastea ;) ] :roll: ...Masina are FullCasco... :peace: Bafta cu cei de la asigurari ! ;) P.S.: Si nu mai pleca obosit la drum ! :P |
daca nu erau copacii astia care distrug masini dar cel mai de pretz vietzi nu ma existau astfel de probleme...
nu le intzleg scopul ce daca ne uitam la copaci ne aducem aminte de comunism sau ce? in orice caz nu conteaza cum e mashina ci cum e shoferu...si daca e bine.. ca la o adica o mashina e o tabla si viatza... in orice caz ar trebui taiatzi copaci de pe marginea shoselelor...au facut prea multe victime ca sa mai faca in continuare...! |
Este una din cele 5 daune totale de anul trecut? Asta dovedeste inca o data cat de periculos este sa dai pe mana oricui o asemenea masina. Trebuiesc facute teste de indemanare inainte de invita clientul sa-si achizitioneze asa ceva. Fara rautate o spun.
|
bine ca a scapat cu viatza.. doamne fereste ..!!
|
Re:
Quote:
|
nu as vrea sa fiu eu carcotasul dar pe ce vrea 4500 euri? masina aia e distrusa ..ca si pomul si stalpul de langa.
bine ca a scapat fara probleme |
Re:
Quote:
acum serios vbind, lasand la o parte accidentul, pomii aia chiar tin umbra pe sosea |
se stie cumva viteza sau cauza accidentului ? alexutzu poate stii tu !
|
viteza dupa cum v-ati dat si voi seama era FOARTE MARE, cauza accidentului nici soferul NU O STIE EXACT....... tot ce mi-a zis e ca nu isi poate da seama ce s-a intamplat! :?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
din cauza unui shok iti potzi pierde conshtiintza si paote s-a sters din minte acea fractiune de secunda...
in orice caz cred ca adormise la volan ptr ca altfel nu intra in pom sau in ce a intrat... si cum zicea cineva anterior ma nene daca nu va tzine nu mai bagatzi picioru in mashini ca muritzi....nu fac eu pe lupul moralist dar majoritatea au mashini bune dar indemanarea necesara... nici eu nu spun cu rautate...! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Ma indoiesc ca acest Subaru a fost facut praf din cauza unei granule de nisip pe cand proprietarul mergea cu 30km/h in curbe. In general, cine isi cumpara o asemenea masina, nu o iarta mai deloc. E normal, tocmai de aceea si-a cumparat-o. Lipsa experientei isi spune de multe ori cuvantul, iar soferii cu adevarat expeimentati nu prea sunt implicati in asemenea accidente decat foarte rar. Cele 5 daune totale de care vorbeam s-au intamplat toate pe fondul unei experiente insuficiente pentru a conduce o asemenea masina. Nu stiu daca ai condus sau macar ai fost pasager intr-un STI, insa iti spun eu, masina asta e mai \"brutala\" decat oricare alta chiar mai puternica decat ea. Si e si destul de imprevizibila.
|
eu as departaja cumva obtinerea permisului cat B in functie de cp
adica pe clase, cu o crestere a dificultatii probelor (>100 / 101-130 / 131-170...and so on |
Quote:
1. iti dai seama cat vei plati scoala pt ...sa zice...ex... B5...grupa 500-800 cai ? 2. cum ar fi sa faci scoala pe un sti ? :lol: :lol: :lol: :P :wink: sau poate pe un maybach sau rolls phantom? :wink: :P :P :wink: pe langa circulati e& stuff. ar fi posibil sa predea si \"drifting classes\"... \"getaway lessons\" etc, etc ? :wink: :wink: :wink: :P :shock: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
nokia NRZi :) misto gumele
|
BTW in Germania este o scoala de soferi unde se conduce pe un Ferrari, nu mai stiu ce model, dar iti arata cum sa ii dai talpa in deplina sigurantza :oops: (cica) cu instructorul langa tine, dar e scumpa rau :twisted:
totusi ce se mai poate folosi din STI asta in valoare de peste 4500E?? ca sa castige ceva si noul proprietar, ca actele nu prea ajuta, adica sa repari masina nu merita, iar sa recarosezi nu stiu la fel dk merita ca te omoara vama, ce castigi :?: :!: |
si totusi, al cui e ?
|
pt o masina de 265 de cai si 343 de Nm ... iti trebuie ceva experienta. eu am 5 ani de permis pe masina de 150 de cai si nu de multe ori am avut in poponetz morcovu cu tot cu iepure si familia de vanatori intr-o curba foarte stransa si strada f ingusta cu 80 la ora in conditiile in care masina avea amortizoare sport si gume 225 shi vreau sa zic ca mi-a trecut tot filmu vietzii prin fatza... iar fugile de garda mi s-au parut floare la ureche. Un om responsabil cu o asemenea masina petrece ceva timp cunoscand capacitatile ei. Cel mai bun test e sa te urci mort de beat si sa vezi daca poti s-o parchezi la milimetru. Iar, o masina de genu asta, sau si oricare alta, cam la aceeasi putere, nu are ce cauta pe mana unui incepator care abia a terminat liceul de 1 an 2.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
TE ASIGUR CA TE INSELI |
pardaf sunt mashinile sau mashina wow .... n`ai ce sa ami faci cu ea ... e varza
|
sunt una si aceeasi masina, adica si in pozele din primul post si in pozele puse de mine este aceasi masina.
|
Re:
Quote:
nu am zis asta. am spus ca ala e cel mai bun test. eu pot sa zic ca l-am trecut :) si nu la parcat masina lateral, ci la scos un astra caravan dintre masini dupa 15 min in care soferul s-a chinuit pana zis \" ba tox, scoate-o de aici ca ma lasa nervii \". si pot sa zic ca nu prea vedeam bine mediul inconjurator. ADICA,ce am zis eu inseamna ca sofatul trebuie sa fie un instinct, ca atunci cand te duci sa faci pipi dupa 4 beri, sau cand dimineata citesti prosportu pe wc, etc. Si evident, sa iti mearga un pic sinapsele intre neuroni, sa stii cand sa dai in masina, ce e periculos si ce e nu, chestii d-astea... what if.. tipu asta intra peste unii care mergeau normal si ii trimitea in rai/iad dupa pacatele fiecaruia... daca esti cretin si ne-experimentat si ai impresii de peter solberg...fa-te tata praf... dar numa tu |
Imi place cum gandesti, tox. Cu toate ca am cam 250.000 km la activ si experienta pe 6 tipuri diferite de masini, de la batrana Dacie si pana la Honda de ~230cp, cand m-am suit la volanul unui Evo 6 de cam 300cp si am condus-o putin, pot sa spun cu mana pe inima ca nu mai era mult pana udam scaunul. La fel si cu Subaru, care mi se pare chiar mai brutala. Plus ca soselele scumpei noastre patrii sunt sub orice critica. E incredibil cata inconstienta e p-aici, nu mai este nicaieri asa. Se trezesc tot felul de 'paisani' sa bage talpa in bolizi ca la balamucul nou, si daca fac accident, tot ei sunt cu tupeu. Am observat totusi ca au inceput sa intre mai tare in ei organele de ordine, ii felicit, nu se mai lasa chiar asa de impresionati.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning