![]() |
Curse legale in Timisoara?
Cand o sa mai fie organizate curse legale in timisoara? de unde pot sa aflu ziua si ora cand o sa fie? Deabea ce mi-am luat carnetu de o luna si am facut cateve liniute prin oras si as vrea sa stiu dak o sa fie ceva legal in curand.....:D
|
Re: Curse legale in Timisoara?
Pe la stadion cred c-o sa se tina legale...:rolleyes2
|
la stadion? imprejurul lui sau cum? :?:
|
Curse LEGALE la timisoara
Am deschis acest thread pentru a cere ajutorul si suportul oricarui persoane/firma care ne poate ajuta/indruma pentru a putea organiza si noi curse legale in Timisoara.
Ideiile sunt binevenite. Multumim anticipat . |
Re: Curse LEGALE la timisoara
sugerati locati in afara de aeroport pt ca o picat deoarece o pista este praf si cealalata este a avioanelor logic si nu se poate inchide ;)
|
Str. Parvan
|
Prin fatza pe la facultatea de vest ar merge, sau si pe take ionescu.
|
cred k la vest ar merge cel mai bine ca se poate devia usor traficu si este si loc ptr public ;)
|
Da clar acolo la Vest in fata e perfect.. Si publicul poa sa stea pe spatiul verde si pe gardurile de la Scarface...
|
Ce a zis Virgo e perfect valabil!Daca ai organiza o cursa acolo ai avea tot publicul calcand spatiul verde in picioare...lucrul care nu ti-l va aproba nimeni!
|
realu e cel mai bun loc de.....................................
|
de...cursa de indemanare poate,liniutze pe 402m nici o sansa...
|
Fratilor va zic io ce sa faceti adunati bani mana de la mana si cumparati un teren si faceti o pista ... usor de zis mai greu de facut ... io sincer as da bani pentru asa ceva
|
Si cat ai putea da tu:?:
|
... si impozitul cine-l plateste?:rolleyes2:lol:
|
draghi ideea ta nu este asa rea...intrebare generala de pe forumul din TIMISOARA este :
Pe cine mai intereseaza chestiile astea.... |
Quote:
|
Daca nu curse legale,atunci macar un show de tuning....cine se baga?
|
Nush ce sa zic ... io din punctul meu de vedere asa vad ca ar fi ok
|
Eu strang banii...8)
|
si trecem terenul tot pe numele tau :D
|
Quote:
|
pana acum nu vroiam sa ma bag...dar...
Speedball: te rog fain frumos, cel mai frumos posibil, fii baiat gigel si nu mai agita apele. Daca vrei sa faci ceva, incepi cu frumosul, si nu arunci cu noroi in toata lumea. Nu iti convine de acest forum? nu te obliga nimeni sa scrii. Stiu cum e sa fii entuziasmat la inceput, si toate cele...dar...la cum ai propus tu problema, ce vroiai sa zicem? Daaaa...ne va da voie primaria sa nimicim spatiul verde din oras...daaaa....ne dam prin curbe...daaaa....noi suntem reisarii nervosi. |
Da valib, poate am gresit si din cauza entuziasmului i-am atacat pe toti ca nu vor sa faca nimik.Dar crede-ma ca ma deranjeaza ca Timisoara nu se afirma cu absolut nimik.Si cine ii devina pentru aceasta problema? Tot noi ,marii TUNERI ai Timisorii.
Plus ca nu suport atunci cand doresc sa discut ceva serios si sa fac ceva ,sa ma ia cineva peste picior.Sunt eu nou in domeniul cluburilor de tuning si a vietii de noapte pe care o au majoritatea de pe forumul acesta dar asta nu in seamna ca trebuie sa fiu prostul tuturor si sa fiu tinta unor DUME DE TOATA JENA adresata de unii sau altii. Acuma intelegeti-mi si voi iesiirile pe care le-am avut pe acest forum si incercati mai mult sau mai putin sa va abtineti de la comentarii in plu si care nu isi au rostul. Decat sa scrieti ceva doar de dragul de a scrie mai bine taceti, pentru ca dupa cum bine vedetii nu sunt un ghibitz din spatele blocuriilor care nu are ce face si se ia de RoadRunners aiurea, ba din contra pe cativa din baietii din RR ii respect si le respect parerile si ii inteleg de ce au postat aici.....pentru a le lua apararea altor membrii sau de ce nu a clubului. Intodeauna am dorit ca toti din timisoara care au aceasi pasiune ca si mie sa fie unitii si sa se ajute reciproc,de accea am crezut ca ar fi bine sa apelez la anumiti VETERANII din domeniul automobilistic ,dar se pare ca a fost o greseala. Inca o chestie, nu cred ca vreunu din acest forum a zis "bv ma insfarsit face cineva ceva.." |
sa o luam sistematic:
1. o firma care sa organizeze? 2. banii necesari organizarii? (inchiriat locatie, firma de securitate, pompieri, ambulanta, amenajare locatie+materiale aferente, curatenie dupa curse) 3. cautarea unui loc potrivit 4. obtinerea de autorizatii...politie/primarie/pompieri/ce o mai fi. buba mare sunt banii....si din 2-3mii de euro nu faci NIMIC. Hai ca te intreb eu...'ce face cineva'? Ca nu ai facut nimic. Ai intrebat si tu ca tot omul, intr-un fel sau altul, chestii care ne trec la toti prin cap, intr-un moment sau altul din an. Nu ai venit sa ne spui: am 10.000euro, vreau sa organizez o cursa legala(sau un tuning show). Cine ma poate indruma in pasii necesari organizarii unei curse, cei care doresc sa participe/ajute intr-un oarecare fel...sunt rugati sa scrie pe aici. Uite, ma bag eu...in orice, doar sa imi dai banii necesari. Ma duc eu la primarie si la politie dupa autorizatii, vorbesc eu cu pomperii, firma de securitate, alerg eu dupa toate combinatiile. |
Bun deci chiar nu ai inteles....Oricum cu cursele legale m-am lamurit......show de tuning ii pe vine....se stie cine imi sunt sponsorii si ma acopera atat cu banii,premii organizare si altele....asa ca totul s-a stabilit.
Io vb de subiectele de cearta. |
asa
pai asta e topic despre CURSE LEGALE LA TIMISOARA restul nu-si au rostul pe aici. daca vreti sa va certati, sa va faceti topic! |
Quote:
zici ca am fost un purtator de cuvant :-) |
asa...deja suna mai bine:)
|
cand anume si unde organizezi show'ul de tuning ?
|
Peste 2 sau trei luni,locul inca ramne sub semnul intrebarii
|
6 pagini de discutii dar inca nu vad o concluzie unde o sa fie cursele alea legale... dejavu?
|
Dupa cum ai vazut, inca de la primele posturi a degenerat discutia in tot felul de copilarii..
|
Quote:
|
va rog sa reveniti la ideea initiala, am sters si de aici zeci de posturi, repet, atacurile la persoana nu-si au locul pe acest topic
discutia aici este: "CURSE LEGALE IN TIMISOARA" |
Cumva ontopic:se discuta posibilitatea construirii unei piste auto si in magnificul nostru oras, cine vrea si poate sa ajute cu o semnatura il rog sa bage ochiul putin aici - azi e ultima zi. Mersi.
|
O sa vin sa dau o semnatura :) Sa speram ca iese.
|
Well am trecut, dar erau prea multe grupuri grupuri de oameni asa ca nu am oprit sa ii intreb pe toti care e cu semnaturile. Sper ca iese si fara semnatura mea.
|
Te-am vazut aseara cand ai trecut, dar oricum, marti a fost ultima zi. :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning