![]() |
Superbul
5 Attachment(s)
Supun judecatii voastre fosta mea masina-Skoda Superb 1.9 tdi nascuta cu 130 de cai (96 kw) iar dupa ce am facut unele modificari arata ca si in poze.La partea tehnica am modificat:
MOTOR- chip tuning +turbo schimbate pe la vreo 3500 km in Austria la UPsolute astfel am reusit sa o duc la 170 de cai cu 395Nm cuplu.Am modificat franele (originalele nu ma duceau mai mult de 9-10.000 km )montand un kit fata TARROX iar pe spate Zimmeman,suspensie reglabila Eibach si cam atat.Pe exterior am combinat elemente de la Auto Janko si de la Milotec.Astept parerile voastre |
Re: Superbul
Momentan am trecut la octavia2 rs dar o sa postez poze doar atunci cand o sa o am gata.
|
foarte misto masina arat super si asteptam poze cu rs-ul;)
|
pune cateva poze si cu rs ul pls vad ca este rosu
|
mai mult nici k se putea.......
|
Quote:
|
curios?SCANDALOS?
|
Quote:
|
adika pozele sint scandalos de frumoase,si curios sa le vad,erau niste versuri din parazitii
|
Bine ai venit in club!!! Frumoasa masina...imi place (+ k e ff spatioasa :) a avut o cunostinta de-a mea) In rest ce sa zic...sa o stapanesti sanatos!
|
Quote:
|
pune ceva poze cu rsul
|
Quote:
-xenon -senzori de ploaie -senzori de lumina -functia coming home si leaving home -trapa -sound sistem -senzori de parcare -mp3 player cu 6 mp3 -4 airbag suplimentare-total are 8 -oglinzi heliomate , electrice si incalzite -jante pe 18 toli cu cauciucuri Michelin pilot sport si cam atat-masina a costat DDP 27000 € |
hai ku pozele
|
7 Attachment(s)
Postez pozele facute la ridicarea masinii.
|
ce impresii ai depre masina?ma refer la rs?
|
6 Attachment(s)
ultimele modificari la rs
|
Quote:
Impresii negative- foarte inalta ptr o masina care se vrea sportiva (de asta i-am si comandat un kit de suspensie Eibach)si de aici si o stabilitate mai slabutza,nu prea are sunet sportiv chiar daca Skoda asa afirma,lipsa comenzilor pe volan care nu exista ca si optiune pe rs, Cam atat deocamdata in rest ce sa zic sper ca am facut o alegere buna ptr k initial am vrut sa iau diesel dar am inteles ca are o gramada de probleme din cauza filtrului de particule si am renuntat.Per total masina este ok si nu cred ca de banii astia puteam sa imi iau o alta masina NOUA cu atatea pe ea |
cat teau ajuns arcurile eibach si de unde leai comandat si in cat timp vin.pls.multumesc
|
Quote:
|
.................tare......................
|
de curiozitate,kit aidat pe grile,asta de la skodatuning are niste scoruri de te doare kapu.
|
superb-ul trebuie coborat macar un pic,arata urat de tot buza aia din bot asa de distantata de asfalt
|
Nu cumva e RS-ul prezentat saptamana trecuta la Tuning Show in sectiunea Workshop?
|
aia de la Tuningshow nu este Rs.
|
Spune-mi si mie te rog cum a fost prinsa pe fata emblema de rs pe grila originala? A fost lipita sau prinsa cu altceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Merci frumos. Inseamna ca poxipol-ul e solutia
|
Vad ca nu mai prea sunt comentarii.Inseamna ca masina place,sau mai bine zis masinutzele
|
dap f frumoase.sa pui poze dupa ce pui suspensia la rs
|
Daca schimbi suspensia, o vinzi cumva pe cea originala de pe masina ?
|
kiit te au dus grilele?
|
Quote:
|
Quote:
|
Da-mi un pm si zi-mi un pret te rog. Merci
|
Quote:
|
In cazul asta sunt interesat.Sa imi zici o modalitate cum putem sa luam legatura.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning