![]() |
Ce faci de revelion ??
Ce faceti lume de revelion? ce planuri aveti? unde va duceti? cum petreceti? la munte?la mare? acasa cu bunicii... sau cu preteneii de spritzz? haideti sa vedem ce are de gand fiecare sa faca de revelion....
AMR 23 ZILE !! |
Re: Ce faci de revelion ??
aoleu frate...nimerisi in pool 2 din ce o sa fac eu..pai in primu rand: La 12:01 eu o sa fiu pe 4tuning.ro…. vreau sa deschid primul topic din an si dupaia Vin vecinii mei alcoolisti la mine si ne facem manga(e traditie in bloc dar vin aia batrani ).
|
Quote:
|
nu..o sa fie: care mai are de baut si ma primeste si pe mine?
|
Cred ca asta va fi primu' an de cand sunt pe forum, cand n-o sa fiu online in noaptea dintre ani. Ba nu, e al 2-lea, ca nici anu' trecut n-am fost.
|
si la mine e primu revelion petrecut alaturi de voi :P
|
Eu o sa muncesc. :)
Daca vreti sa petreceti undeva Revelionul cu muzica relativ buna: Arcade Cafe e locul. :) |
sau radio pro B:X
on topic: cred ca o sa il fac la o pensiune si sigur au net si daca n`au intru de pe telefon:) |
De revelion o sa dau o fuga la munte cu alti prieteni, am vrut sa vin in Romania dar din cauza serviciului sa amanat la vara.
|
am votat : "Ma duc la munte la cabana si ma uita D-zeu acolo pana in ianuarie." ....dar de fapt ma duc la Bucuretsi la niste prieteni si spoer sa ma uite D`zeu acolo toata viata:lol::lol::lol:
|
Oare de ce Sasha? :lol:
|
am ceva de experimentat pe acolo :-P
|
eu inca ma bucur k nu muncesc in noaptea de revelion.. ca exista si posibilitatea asta.. sa lucrez din 31 dec - ora 19 pana la 1 - ora 7...
dar acum , cel mai probabil.. lucrez pe 31 dec de la 7 la 19 si pe 1 Ian , de la 7 la 19... cum dracu vin eu la 7 dimineata pe 1 ianuarie la munca..nush ..k fac o ora de la munca pana acasa.. si nu apuc sa repar masina pana atunci:( si daca o repar..tot nu pot sa conduc asa de baut:))) cat despre noaptea de rev in sine..hmm ..o sa merg la o petrecere , pe undeva cu prietenii mei.. mereu gasim una in ultimul moment..desi "vorbim" despre revelion in fiecare an cu cateva luni inainte.. intr-un club e prea aiurea..mai misto intre prieteni:) ex anul trecut m-am intalnit cu maskatu la un party (suntem fosti colegi de lic) si apoi m-am dus cu prietenii la altul.. bineinteles k m-am incarcat cu alcool bine de tot inainte sa plec..numai ca sa merg sa beau si mai mult in partea cealalta;)) |
sper sa nu fie k anu trecut..lumea se ducea in centru la show .. si pe mine ma cara'n spate un prieten...spre casa...anu trecut o fo' revelion ? eu nu tin minte :D
|
Quote:
|
pai merg cu gasca la bucuresti...nu chiar la cabana...si nu mai vreau sa ma m-ai intorc niciodata..cel mai indicat
|
Quote:
|
Trebuia sa mai pun o optiune.....
DE REVELION DORM AKA chitzi :)))))))))))))) |
ce sa fac de revelion.....
probabil k o sa dorm =)))) habar nu am...parka a trecut prea repede anul asta :oops: |
Ma duc la munte cu niste prieteni :)
sper sa nu ma uite cineva pe acolo :lol: |
pai ce o sa facem .. o sa continuam traditia de anu` trecu cu nishte prieteni .. si o sa dorm iar in fata wc-ului dupa 2 - 3 noapte ... ( promit anu asta sa nu mai beau asa ) ... si cred ca o sa iasa iarashi nebunie ... si cred ca o sa fiu pe la 12 noaptea pe forum ...
am ramas si singur acasa ... ai mei pleaca in alta parte ... in partea celalalta e la fel .. deci cred ca BEM :))) revenbim cu poze ;) |
Quote:
|
Quote:
|
eu o sa fiu singur acasa de revelion si o sa fie iar baeram; il fac acasa la mine cu prieteni, se lasa iar cu betie, foc de tabara pe mijlocul drumului si mult fum din cauciucuri, artificii k doar astea nu pot lipsi
|
Quote:
pfoaaa , eu nu stiu inca ce fac....o sa incerc sa i-au compul cu mine.. sa fiu si eu pe forum ;) ....pe la 12 :D |
Only God know's...
|
Quote:
/// de revelion , stau cu prietenii mei , la un restaurant frumos , cu program muzical frumos ... si pe la 4-5 sper ca chemam lautari .. :D de abia astept , sa curga litri de jb ... sarbatori fericite |
Quote:
razi a???:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
La munte ,la Coada Lacului am inchiriat o cabana,merg cu WSR`erii :)
|
Inchiriez un bar cu prieteni si probabil o sa ma fac "manga":rolleyes2 :oops: !!!!am renuntat la ideea de a mai organiza la cineva acasa ,iese prapad:lol: :lol: :evil: :twisted: :rolleyes2
|
sper ca baeram.. daca nu se suceste lumea... anul trecut ora 00:00 m-a prins in baie... vomitam... bleahhhh... mai nasol e ca dimineata pe la 5 m-am trezit cu un baiat in pat.. faza e ca nu`l cunosteam.. el era mai ranga ca mine... apoi m-am dus in sufragerie unde se tinea baeramul... si ce credeti... gagica cu care ma combinasem eu... era cu altul ... ce mi-a venit mie.. hai sa-i bat pe amandoi.. si asa am facut :) nasol revelion... anul asta promit ca ma imbat dupa ora 4...
|
ce experiente de revelion avetzi :lol:
daca treburile o sa mearga ok ... sper sa merg la cabana la munte cu ceva prieteni daca nu . prin oras ... sau cu fostii colegi sau cu ceva prieteni apropiatzi gasesc eu .. sa ma pot distra ;) a da ... si incerc sa nu ma mai inec cu sampanie la ora 12 si sa mor in noaptea de revelion :lol: |
nimic. absolut nimic:) stau si ma imbat cu cappy de porctocale. dar recuperez pe 1 ca e ziua mea:)
|
Chiar pe 1 e ziua ta ? tare ..
De revelion .. din pacate anul asta fara munte .. dar tot e bine .. intr-un club, evident cu prietenii ;) |
logic .. ca femei .. muzica si ptr cine bea .. Beutura :D
|
amr 11 Zile !!
|
7 ZILEEEEEEE |
la munte...tocmai la sovata...la vila...imi beau licoarea vietii care ma tine puternic alalturi de cei dragi si de cei care nu sunt dragi....RESPECT pentru ala care a inventat wiskey-u si mai ales JACK DANIEL's....si RESPECT pentru sor-mea ca ma suporta in dreapta pana acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning