![]() |
kitch tuning in suceava
bagati mare fratilor k e plina suceava de \"rachete\"....
|
Re: kitch tuning in suceava
ohooooooooooo in sv.. e plin de rachete .. mai ales dacii... te bufneste rasu .. am sa vin cu niste poze curand..
|
tre sami iau si eu un tel cu camera si cu memorie mare k e plin de kitchuri si la noi.poate asa o sasi dea seama si ei cum chinuie masinile bietele de ele :lol:
|
Cum sa zic eu fak scoala la Lic Arte si pacolo prin centru cam circula tot felu de fenomene dinastea mai ales fiind politia mai sus de mine vad tot timpul \"Rachete\" , firma lor de tuning ar trebui sa se numeasca \"Taranelo Tuning\" , apoi sa-mi iau si eu aparat digital sau tel cu camera si cred ca umplu vreo 2 pagini de poze :)
|
bai omule bun
dar majoritatea \"rachetelor\" au acelasi tip de spoiler, din acelasi material plastic :D cine stie... cunoaste despre ce e vorba :twisted: aparat digital am.. dar nuj cum se face ca il uit acasa cand vad \"bestiile\" pe strazi |
Multumesk lui Dumnezeu k a mai intrat cineva pe topicu asta ...k mam pliktisit ...k de pe 5 jul na ma intrat nimeni .. nu prea am vazut ceva nou ...si da ai dreptate.. cam fiecare au aceeleasi modificari..acelasi spoiler ,aceeleasi praguri... dar cu bani putini nu ai ce face ..dar te rog fa nijte poze si posteazale k sa mai sporim oleac interesu...
|
Re:
intro zi am gasit un eleron de superNova :)) rupt de pe masina:)
|
Yep. Ar fi cazul sa ne apucam de facut poze.
|
2 Attachment(s)
hai ca sparg eu gheatza :)
|
Eu nu inteleg ce ia trebuit omului eleron rosu cand masina era neagra...si spoileru gri... :? :) oricum e bine ...dar asta nu e la fel de amuzant k o Dacie \"tunata\" :D :lol:
|
Eleronul este rosu pentru a scoate in evidenta spoilerul gri de pe masina neagra.
Asta este una dintre varinte. Sau inca nu are bani de vopsea pentru a le vopsi. Sau asa ii place lui sa fie. |
Dar dak te uiti mai bine la locul pentru numar shi acolo e vopsit tot rosu :)
|
Inseamna ca este o combinatie de culori atent studiata si nu are rost sa ne bagam noi sa comenta.
:oops: |
Re:
1 Attachment(s)
trabantu:)[/list]
|
Re:
1 Attachment(s)
up
|
Albastru si galben pot fi interesante in combinatie. Depinde unde si cat este folosita o culoare.
|
oare sa gandit cat galben si cat albastru tre sa foloseasca?
sau a mers pe ideea ce e carton vopsim albastru.. restu galben :) |
Tuning
daca era galben si albastru perlat.. era ceva! dar asa cu.. culori de coltu` strazii nu iese mare lucru! Si frumos si ieftin.. mai greu :lol:
Mai este un trabant prin GE parcheaza pe bulevard! Tot ceva de genu` asta e... in caz ca nu`i ala :) |
ff
vally cel putin asta arata mai bine decat cel de pe george enescu, macar nu are puse praguri din profile \"U\"
|
L-am vazut si eu astazi dimineata pe ala de pe George Enescu. Cel mai mult m-a impresionat bara fata, care sta aplecata in jos pentru o mai buna aerodinamicitate, sa prinda aerul si sa il arunce direct pe parbriz la viteze mari.
|
Viteze mari adica 80 km/h ... asta ai vrut sa zici YBG nu? :)
cum spunea si vladutz.. am ramas uimit cand am vazut ce praguri are |
tuning
bara lasata in jos si iarba care am mai vazut-o agatata in \"praguri\" il ridica in topul kitch tuningului sucevean. Oricum are toate sansele sa il faca o dacie din obcini, am inteles ca acum e la mare, cand vine voi pune niste poze cu ea
|
Tuning
Romānul s`a nascut Poet.. nu Artist! Arta se invata :lol:
Tuningu` difera de la om la om, de la posibilitate la posibilitate, de la cultura la incultura... asa ca n`o sa vedeti niciodata nicaieri doar oameni cu bun gust. Mai trebe si cate`un kitch.. ca de altfel unde ar fi partea amuzanta? :D PS: Omuletu` cu trabantu` creca e fericit ca are ceva diferit fata de colegii de breasla. Cred ca e munca lui sau a unui vecin.. si probabil se bucura de masina lui. Fiecare priveste masina din unghiu` sau! |
Re:
Quote:
Dap.. chiar super combinatia pentru ca sunt culori` complementare! Depinde fff mult unde si cum sunt folosite.. |
trabi
Vally, ai dreptate, dar tipul cu trabantul putea gasi si alt mod de a se evidentia fata e colegii de breasla, sub atatea trabanturi facute cu mai frumos decat ala, pana si cel decapotabil din george enescu arata mai bine
|
e bun ca el se simte bine!
cred ca merge cu mana pe geam ca in reclama aia cu Rachiu aprig de Calnau |
hai ma baieti bagati si poze pe aici :)
|
Tuning..
Da chiar... ar mai trebui niste foto! prea multa vorba :) Poate pun eu zilele astea cateva.. sa vad ce \"material\" gasesc :lol:
|
as
Mah baieti nu credeti ca de mult timp nu a mai fost activitate pe acest forum, Tinand cont ca in ultimul timp au aparut ceva \"rachete\" noi ar trebui sa ne apucam de vanatoare
|
am shi eu ceva material cu nishte ``rachete`` din sv....dak vreti pot sa pun shi eu.... :D :D :D
|
vrem cum sa nu vrem alcatrazz! pune pozele cat mai repede:P
|
ok.....maine o sa fi postate....ms... :lol: :lol: :lol:
|
le`am shters...mai bine ashea...
|
le`am shters...
|
:lol:
|
Mah omule.....astea nu le poti numi chiciuri ... si nici tuning ... sunt nijte oameni care au vrut sasi faca masina mai frumoasa cu putini bani ......
|
ok...
|
1 Attachment(s)
super dacia rieger
|
Nu prea o poti incadra la kitch tuning pt ca nu are nimic tuning la ea din cate stiu( banuiesc ca este vb de masina din fata la Pc Plaza) .... oricum trebuie apreciat ca s-a chinuit putin mana a facut rost de parasolar....oricum e mai bine decat cu turbo sport
|
ba plm, da sthii si daciile pe unde is??
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning