![]() |
Re: il3g4l......si carutzele
foarte foarte frumos, felicitari. abia asteptam sa te vedem pe la baia mare cu noua "bomba"
|
Noah hat ... :D te-ai scos din mizerie cu asa ceva ... :D ... hai te asteptam acasa cu BOLIDUL :D
|
Frumoase masini...felicitari...te asteptam...se vedem bestia;)
|
Supra e masina mea favorita dintre japoneze, abea astept sa o vad:). Salutari din Romania:)
|
frumos nsx-ul dar cel mi mult imi place supra is foarte rare mai ales in Portugalia eu una am vazut in Lisabona era rosie numa bine
|
Frumoase masini
|
ce bestila poate arata plymouth prowler ...performante slabe dar aspect superb..aia da masina de fitze
|
Observ ca nimeni nu mai zice nimic ...nu judecati persoana dupa aparente pentru ca intotdeauna aparentele inseala
|
Quote:
P.S. Poze poate face orcine, oriunde cu orice ...:rolleyes2 |
Ma refeream la faptul ca atunci cand a venit in romania cu nsx'ul , multi au spus ba ca e inchiriat , ba ca e posibil sa'l fi imprumutat de la cineva ..multe vorbe scoase aiurea ..in loc sa'l apreciem pentru faptul ca a acceptat sa intre la noi in club si sa ne arate masina lui care de altfel e o bijuterie , si o racheta ( poate comenta oricine dar am fost cu el si intr'a 3'a avea 210 ) pacat ca nu am filmat ..multi il blameaza si se leaga de al fara motiv
|
frumoase masiniile...nu am ce comenta...astept bestia japoneza sa o vad
|
Quote:
|
Quote:
|
manuala ...
|
adevarul este ca si eu am venit de la satu mare pana la baia mare cu nsx-ul si masina merge....merge frumos!
|
Quote:
Ma refeream la faptul ca tu ziceai ca masina nu merge sau nu credeai ca e a lui ..in fine ... :) ai grija ce faci in england |
Quote:
|
moldamir, are dreptate! rapoartele in cutie sunt fff lungi. am fost cu masina si stiu cum merge...!!
|
dar destul de greu pt o cutie normala sa ai 210km/ora in viteza a3 poate una automatica.Am sa caut pe net sa vad ce gasesc.
|
parerea mea ca e cam imposibil...la mom actual il duci panan 150 hai 160 turat in zona rosie da mai mult zic ca nu!
|
Mi'au confirmat si cativa din bucuresti cu ani de experienta ...e posibil la honda nsx ca in viteza a 3-a sa aiba 210 ..,
|
Quote:
|
Salutare lume,
saptamana asta o sa incerc sa fac un filmuletz cu nsx-u la schimbat viteze, cu gtb-u 348 si cu supra. .............si o sa deschid un post cu evolutzia tunarii suprei. numa bine !!! |
Quote:
Din cate stiu eu cutia de NSX-R din `92 e cea mai lunga dintre toate si anume 176 km\h in 3, dupa sunt modelele americane de Acura NSX care duc 170 km\h in 3 ...poate gresesc, cat traiesti tot inveti. ;) |
|
nu inteleg ce ai vrut sa demonstrezi cu acel clip...oricum nsx si r33 mai mult ca sigur nu erau stock
|
Cine a zis ca vreau sa demonstrez ceva ...am pus si eu niste clipuri sa stie lumea despre ce masina este vorba ..nu toti care intra pe forum stiu de Honda nsx
|
deci, baieti, masina merge, nu 210 in a 3, poate in a cincea, dar adevarul este ca si stock masina chiar merge frumos!
|
eu sincer cred ca a mers cu 210 in treapta a 3 pt ca stiu ce pot si am vazut ce fac portughezii cu honda, merg masiinile alea de numa si cu a 2 trag de numa
|
demian, masina era stock!!
|
........pentru unele dubii:
a 2ª----145 km/h a 3ª-------205 a 4ª ------255 a 5ª-------305 ..... toate schimburile de viteza is facute la 8100 rpm. numa bine !!! Cristi Roman |
nu stiu ce sa zic...daca sustii acest lucru inseamna ca masina nu e stock.dar daca tu zici si e masina ta poate este adevarat...ma rog
|
Quote:
...mashina e stock (singura mashina la care nu am schimbat nimic) si sper ca weekendul asta sa reusesc sa fac un video cu mashina . ....numai bine!!!!! Cristi Roman |
eu am fost in lisabona pe un pod de 17 km(vasco da gamma precis cristi stie de ce zic) intro honda civic din 94 1.6 si o mers cu ea pana la 150kmh cu a 2 facea un sunet beton specific motoarelor honda, iar o data am fost cu un honda integra 1.8 190cp rare in ro care mergea cu a 3 cu 190kmh asa ca merg masiniile astea de numa, multi nu cred dar dupa ce vezi cu ochii tai iti schimbi parerea ce sa mai zic de citroen saxo 1.6 care ii o masina mica dar merge al dracului
|
Quote:
hehehehheh..... acolo se fac cele mai tari curse din portugalia, in 17 km de linie dreapta se vede ce poate fiecare mashina. Din cate am intzeles o sa puna radare dar deocamdata in fiecare vineri noaptea se umple de "lume buna". Pana acum 2 ani aprox. hondele 1.6 vtec (b16a) au fost cele mai tunate mashini paici , din cauza rezistentzei motorului si rotatziilor ridicate dar de moment a trecut lumea pe "diesel" (ibiza, leon, a3, a4, 330 cd, etc) mashini mai economice si mai ushor de scos cp din ele cu o singura reprogramare. salutare.............. Cristi Roman |
Quote:
Esti demn de toata aprecierea! RESPEKT! Respect pt pasiunea dovedita si rabdarea pe care o ai cu toti nestiutorii :) Keep it Real! |
Quote:
|
................OK............ ca sa schimbam subiectul:
- doua filmuletze de la Trackday: 1: cand am ajuns acolo o mica prezentare:nsx, GTR skyline, evo7, 20v coupe, s3 : http://www.hi5.com/friend/video/disp...erId=135736744 2: testarea la skyline si la type-R cu turbo(460cp): http://www.hi5.com/friend/video/disp...erId=135736744 daca vretzi mai multe poze uitatzi-va aici: https://forum.4tuning.ro/439-baia/59378-il3g4l-trupa-trackday-estoril-02-12-2007-a.html ....salutare... Cristi Roman |
pt il3g4l. aseara se discuta la tv ceva legat de taxa de inmatriculare nu stiu exact o sa ma interesez zilelea astea numai ca azi plec in italia si ma intorc sambata seara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning