![]() |
Avertisment!!!
Va aduc la cunostinta ca se va incepe o campanie denigratoare la adresa mea prin pm si mailurile trimise la toata lumea de pe forum care contin un act fals prin care spune ca as fi colaborator al politiei.Repet....acel act este un fals!!!!Si mai vreau sa spun ca tatal meu nu a fost,nu este si nu va fi gabor!
-Se pare ca cineva m a pus la semnatura.....cu o mentiune..."Chel" -Da barbosule...sunt chel..... |
Re: Avertisment!!!
naspa, oare cine pune la cale asa ceva?
|
Doamne cum poate fii de penibil un om ..
sa amintesc florica ce s`a intamplat la Plopeni acu vro 3 ani cand am fost sa facem treaba .... si in ultimu moment politia nu ne`a mai lasat... sa facem acolo .. din cauza unui anume telefon de la un anume om .... si pe rupta Plopeni Bucuresti s`au aplasat mai multe stati RAR |
Da Penibili Sunteti.......cine scoate vb astea???......TOATA LUMEA STIE CINE......ce poate face INVIDIAAAAAA
|
bah las-o draq , zici k sunt copii de 8 ani , bah cat de josnici pot fi unii,le urez ca tot ce-ti doresc ei tie sa li se intample lor :D
|
hahahahha...de 5 min rad incontinuu
desi nu e o gluma,tot amuzant mi se pare pb e ca daca eu as primi asemenea mail sau mass sau mai stiu eu ce in care sa mi se comunice ceea ce a scris florica mai sus,m-as simti jignit ca inseamna ca expeditorul ma crede atat de prost incat sa ma incred in spusele lui....cand toata lumea stie sau ma rog...stie cine trebuie care este adevarul |
florica a format alaturi de micutzu aceasta comunitate a curselor si a tuningului acum 5-6 ani ca acum sa ne dea pe toti in gat sa nu mai plateasca taxe si impozite tot restul vietii :lol:
acum serios vorbind ... credeti ca e cineva care il cunoaste pe florica sa creada ca ar face ceva de genu asta ? eu sincer nu cred |
Adevarul este ca se incearca prin orice mijloace sa denigreze imaginea NSL'ului... Dar nu stie nici acum ca e imposibil asa ceva...
|
lol,chiar aiurea,nici eu nu pot crede asa ceva....
|
Deci...dupa cum prea bine stiti...sau ar trebui sa stiti..nimeni intreg la cap si care admira ce facem noi pentru pasionatii de masini nu ar da in gat p nimeni...Florica, u oricum sti k ocupi un anumit loc in inimile noastre alaturi de micutzu si ceilaltzi care au facut multe pentru lumea noastra...deci din nsl..nu cred k exista vreun tradator...si chiar dak exista acesta ar trebui sa se trezeasca la realitate si sa realizeze k un conducator al unui club nu este nimic fara persoanele care au inceredere in el.....mai maturizati-va putin k eu trebuia sa fiu ala minor`!
|
Ma minuneaza prostiile astea.
Eu definesc cursele prin doi oameni si f f multi profitori pe linga ei,,,,care au crescut pe umeri acestor doi se stiu f f bine. Din doi a mai ramas unu Florika...haideti sa nu dam cu pietre in el aiurea si sfatul este valabil si pt cei ce se simt.. Te respect FLORIK . DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ESTI THE BEST. Consider parerea mea dreapta si neutra dat fiind faptul ca nu sunt inscris la nici un club. Bafta . Cu respetc ZIM |
nu pot sa cred asa ceva !!! :shock:
deja se pare ca din cauza invidiei unii oameni au intrecut orice limita !!! Mesaj pentru instigatori: Aveti IQ inferior unei felii de paine !!! :twisted: |
"Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu' si n-au nici o boala..."
|
Pentru cei care nu stiu cine este acest Badulescu. N. Florian, o sa-i fac o mica descriere.
Prin 2003, l-am vazut pentru prima data la curse, cu portavocea in mana, urland ca descreieratu'. Apoi, prin 2004, in mai, l-am vazut mai de aproape, la cursa de la mare. Tare tipu', chiar simpatic, as putea spune. In vara mi-am facut curaj si am vorbit cu el, ca mai apoi, in toamna, sa-mi ofere toata increderea si tot sprijinul de care aveam nevoie intr-o actiune pe care, din pacate, nu am putut-o continua, iar atunci cand am gresit, m-a sustinut si m-a ajutat in continuare. Acest Badulescu Florian este un om care ma tinea ore-ntregi la telefon, sa-mi explice, sa ma lamureasca de anumite chestii care pentru mine, la momentul respectiv, erau necunoscute. Acest Badulescu Florian este omul care niciodata nu-si lasa prietenii la greu si cred ca acum este momentul in care se vede daca prietenii il vor lasa pe el. PS: La multi ani, Florica ! Sa traiesti 1000 de ani si noi sa ti-i numaram ! :peace: |
Asta e cea mai de *** barfa:)))))))) Ar fi ultimul lucru de pe lume pe care l-as crede vreodata,cu toate k nu il cunosc personal pe florica. NUmai bine si muuulta M**E la barfitor!!!
|
Acum invidia e mare.. dar degeaba 2-3-10 oameni nu poate desparti un club intreg ! Totul Respectul Pentru FLORICA !
PS: Stima Si Mandria Noastra No Speed Limit Romania !!! |
sa ne suga curu ala care vrea sa il distruga pe Foica
|
Jalnic ... nu mi-l puteam imagina in halul asta pe _____ ... speram k dupa moartea lui Micutzu toata lumea sa redevina la sentimente mai bune unul fatza de celalalt dar se pare k am sperat in zadar :( ... Deja incepuse si se anunta ceva frumos "Proiectul 402" asta pana sa-si bage _____ coada alaturi de amicii lui .. E pacat :( ... Oricum cine a avut ocazia sa-l cunoasca pe Florica v-a stii k tot ce se vorbeste pe la spate e o abureala de 2 lei (vechi) adik 0,002 RON ...
|
Daca asemenea discutii vor iesi, acela va fi momentul in care noi trebuie sa aratam cat de uniti suntem...din nou; va fi momentul adevarilor membrii care cred in NSL si in Florica! restul ...umplutura! (desi personal nu cred ca va fi cazul in clubul nostru)
|
... lol ...
|
ca vrei sa spui prin asta ? ca Florica colaboreaza cu politia :lol: :shock:
|
1 Attachment(s)
.............
|
nu mai postati aici !!!
unde posteaza @#$%^&* va rog nu mai postati !!! |
Sunteti de tot cacatul! Alta gluma mai buna nici ca se putea face. Probabil ca cineva ne crede foarte foarte prosti. Respect Florica! Mergem mai departe orice s-ar auzi. Papagalii nu conteaza.
|
-Userul Sebastian , Aviator , Slkamg si derivatele primului user nu au dreptul de a posta la sectiunea NSL. Eu nu i acord acest privilegiu.
-Sei a fost ( A FOST !!!!!!!!) vicepresedinte la Asociatia Sportiva No Speed Limit. -Acesta este domeniul Asociatiei Club Sportiv No Speed Limit Romania o alta structura care are in componenta alti membrii fondatori. -Fosta structura a fost dizolvata in 2006 si dupa aceea sa creeat actuala. |
Quote:
Ms mult de informatie Florica.....chiar akm 10 min am prim 2 PM de la user-ul "aviator". Unul continea ceva de genul: "tine-ma la curent cu ce se mai aude cu Proiectul 402", iar celalalt vorbe aiurea la adresa ta.......Numai bine.....si "Cu NSL-u' inainte!!!" respect Florica! |
Cu Florica pana la capat !!!
|
1 Attachment(s)
ce jeguri de 'oameni'.. incredibil ! "barbosul" ala la 35 de ani nici de 13 nu da dovada.. se vede clar ca se oftica de moare!! nu stiu de ce nu inceteaza, parca isi facea el pista (pai, la revedere).. cred omu' e sonat..
nu vroiam sa ma bag, dar nu stiu ce are in cap !:headache: :roll: |
-Ma lasa rece......caini latra pista se construieste. In scurt timp si www.402.ro va fi disponibil.
|
nu ma mira deloc...
rand pe rand,ne-a luat p toti cei cu gura mare si cohones k sa-si fak el loc sa fie singur la polul curselor legale... eu sunt sigur k lumea nu e atat d proasta...o avea el prieteni,aplaudaci,dar vedeti voi...lumea...tentean,bbm si altii kre erau laanga el au plekt usurel asa... stiti c a urmat? reactii la adresa lor... eu l-am infruntat mereu,mai ales dupa cursa cu capatana...a urmat dosarul meu florik l-a dat la o parte la proiectul 402...normal k va urma un atac la adresa lui florik,cei kre t stim,iti vom fi alaturi frate... |
-Este doar inceputul.......nu si imagineaza nimeni ce pregatesc.....o sa cada cerul pe ............chhhhhh nici nu mai pronunt numele.
|
Din ce am citit pe alte topicuri, ce pot sa inteleg? ca aviator asta care e cu capul pe alta planeta, e membru NSL iar voi nu-l cunoasteti? Va rog sa ma corectati ca probabil nu inteleg eu.
|
-Aviator este acelasi Sebastian....
-NU este membru NSL . -Este un user creeat pt a induce in eroare , cum defapt ai fost si tu indus in eroare , macar ai foat baiat destept si ai intrebat. |
Mi-ar fi rusine de mine sa fac chestii de genu'. N-as iesii din casa sa stiu ce minte am. Dar vad ca povestile pentru el sunt adevarate si pinochio e mic copil pe langa el :)). Datii pace ca nu faceti mai mult decat sa bateti cu bota in balta. Succes si chiar daca nu sunt pe banii pe mei am sa incerc sa pun si eu ceva banuti, salutari!
|
Quote:
|
Quote:
|
NU
Este Sebastian care se da drept SEI |
Quote:
|
incredibil...nu imi vine sa cred ceea ce citesc pe topicul asta...credeam ca *****tian e alt om...eu nu am avut net mult timp si acum vad mai exact despre ce este vorba ca la munte eram fixat pe Renault si pe Franta de la vin :))
lasa Florica , fii tu gabor undercover si da'le cu firma in cap lui *****tian si celor care il sustin cand o sa fie gata pista...;) |
aviator esti plin de ... ai vrut sa distugi NSL-ul si nu ti-a iesit, acum te oftici si te aliezi cu Sebastian ( defpat te-ai aliat demult, de acu 3 ani ) esti un tradator
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning