![]() |
Red Zone Tuning
Nou in Piatra Neamt!
|
Re: Y&N Tuning
7 Attachment(s)
NOU!!! S-A DESCHIS UN NOU MAGAZIN DE TUNING IN PIATRA NEAMT!!!
Y&N TUNING si-a deschis portile pentru voi incepand cu data de 07.06.2008!! Va asteptam in sediul nostru din strada Bistritei nr. 45 cu oferte foarte atragatoare...instalatii xenon la preturi incepand cu 345 ron!!! Body kit Logan incepand cu 530 ron!!! In magazin va vom astepta si cu alte surprize atragatroare.... |
frumos frumos! FELICITARI! si spor la vanzare!:D
|
Ms! Va asteptam la sediul nostru...
|
Mai exact...unde e magazinul??? Pune o bulina pe harta orasului si puneo putin pe forum...sau indicatii mai exacte...e cumva pe soseaua aia de la piata care duce spre iesirea din oras spre Roman?
|
1 Attachment(s)
Magazinul se afla pe varianta, in dreptul Pietei Bistrita...Sper ca se intelege din poza atasata!
|
Eh...pe undeva pe unde am spus eu :) nu? pe langa piata... (piata mare din cate stiu eu)
|
Quote:
|
Cu scuzele de rigoare, nu am putut ajunge astazi. Stiu ca mi-ai telefonat, am gasit apelul pierdut dar prea tarziu. Am avut Espero cu schimbul de electromotor plus actuator centralizata, de care ti-am vb. plus o accidentala la un Opel Tigra ( distributie ). Am terminat treaba la orele 20,30.
Si eu tb. sa mai scot un ban in plus ca am familie numeroasa (BMW, Sotie, Copil, plus alta caruta:lol:) si in ziua de azi nimeni nu-ti da nimic pe gratis. Maine in jurul orelor 14,30 ne vedem la magazin. Daca nu esti tu, vb. cu vanzatorul sa-mi arate marfa. |
Nici o problema...am pe stoc 5 seturi de ceasuri plasma pt E34/E32:D
|
...nu puteam raspunde ...eram ocupat...n-am reusit sa gasesc un raspuns pt. ce m-ai rugat. Dar mai incerc!
|
Merci pt. ceasuri, placute si senzori.;)
De trusa nu mai zic nimic, e ceva de vis!:D Prioritatea nr.1 = pedale (set complet) pt.E34 Prioritatea nr.2 = schimbator viteza replica ///M Daca se poate amandoua o data chiar nu ma supar.:pistoles: |
3 Attachment(s)
Poze cu montajul plasmei ceasuri la E34. Poate mai intereseaza pe cineva:lol:
|
Ai scos acele pana la urma?
|
din cate se vede ....se pare ca nu :)
|
Nu se scot acele, dar trebuie recalibrate, ceea ce se face doar pe masina.
|
Aveam de gand sa-ti cer o bere:D...ma bucur pt faptul ca in final totul a fost OK! Esti de admirat!
|
Ok, berea o dau oricum, insa daca gaurile alea erau mai mici, trebuiau scoase acele:mrhappy: A fost norocul meu. 8)
PS: Vezi de pedale si schimbator.:lol: |
Si ma mai intereseaza ceva:
Fa-mi o oferta la un kit xenon H4 35w 6000, pt. Logan8) |
Incepand cu data de joi 26.06, are loc salonul auto, in incinta caruia a ramas un spatiu liber de 500 mp, in cortul galben. Este cineva interesat ? Se doreste prezenta unor masini modificate in principiu
|
Baietii sunt deja, intreaba in alta parte
|
Quote:
|
Quote:
|
|
leduri pt stopuri(rosii)/semnalizari(galbene)/lumina de marsarier si faza scurta(albe) ai? si la ce pret! ms anticipat! ah si uitasem...pt luminile de interior ! ms
|
Daca ai posibilitatea sa treci pe la magazinul nostru sunt convins ca vom gasi toate aceste produse! Multumesc!
|
1 Attachment(s)
Din plictiseala si prea mult timp liber , ti'am facut o semnatura, sper sa iti placa...
daca ai probleme cu atasarea pe forum ( " str82valli "si vb pe mess) ... |
Multumesc! Sper ca nu te superi daca il voi folosi:D
|
pentru asta l`am si facut ..sper sa te descurci sa`l urci pe forum ... :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multam' fain! Dau o bere, cel putin, cu prima ocazie!:drunk:
|
Quote:
N-ai pentru ce :) Berea cand sunt pieton :lol: ne mai auzim ! |
un set becuri philips 50-60w h7 power 2 night gt 150 ?
cam ce scor are? |
Salut! In acest moment avem pe stoc in magazin becuri H7 Osram de o calitate cel putin egala cu cele Philips...treci maine pe la magazin daca ai timp!
|
Quote:
|
stroboscoape aveti ? un model si pret ? ..ms
|
Avem mai multe modele! Marti vom primi un model nou, tehnologie led.
|
1 Attachment(s)
Multimedia Integrat Volkswagen PassatPuteti asculta muzica , viziona filme , citi carti in format electronic sau vedea fotografii.
Promotie: 550 € TVA inclus Functii * Functie RDS (optional), telecomanda pt toate functiile * audio - WMA9, MP3. WAV * video - AVI, MPEG, MPG, MPEG4 , suport pentru DIVX * imagini - JPG, GIF, PNG * e-book - txt Proprietati * display: 6,2 inch touch-screen 2 DIN TFT antireflexie * suport USB pentru produs cu interfata digitala * suport pentru SD/ MMC/ MS CARD * suport FMTX, conectare cu sistemul autovehiculului,inclusiv comenzi volan, * putere 4 x 45w Intrare / iesire AV, inclusiv intrare camera marsarier GPS in limba romana cu harta Europei inclusa (toate tarile) , Bluetooth, camera marsarier, SD card reader 550 € TVA inclus ROMANIA, ANGLIA, AUSTRIA, ANDORA, BELARUS, BULGARIA, BELGIA, BOSNIA HERTZEGOVINA, CROATZIA, CEHIA, DANEMARCA, ELVETIA, ESTONIA, FINLANDA, FRANTA, GRECIA, GERMANIA, ITALIA, IRLANDA, LETONIA, LITUANIA, LUXEMBURG, MACEDONIA, MOLDOVA, MUNTENEGRU, NORVEGIA, OLANDA, POLONIA, PORTUGALIA, SAN MARINO, SERBIA, SLOVACIA, SLOVENIA, SPANIA, SUEDIA, UCRAINA, UNGARIA SI TURCIA 388 € TVA inclus, fara GPS, Bluetooth, touchscreen, mini USB Promotie: Camera video spate cu night vision inclusa |
9 Attachment(s)
Deasemeni mai sunt disponibile pentru Audi A4/A6, Ford Focus-Mondeo, Chevrolet Aveo, Land Cruiser, Toyota Corolla, Kia Cerato, Santa Fe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning