![]() |
Daewoo Cielo Facelift ( Polonia )
http://img230.echo.cx/img230/8024/ne...ift16ok.th.jpg http://img230.echo.cx/img230/7319/ne...ift28ll.th.jpg http://img230.echo.cx/img230/2869/ne...ift35kh.th.jpg
Masina este produsa in Polonia ( acolo Cielo nostru se numeste Nexia ), motorul este de 1.6 de pe Nubira III,prezenta la noi sub sigla Chevy. Dupa parerea mea acest facelift nu aduce mai nimic nou, seamana cu un tuning by vitan bucales ... vreau sa zica ca spatele este facut mai urat datorita acelui loc pentru numarul de inmatriculare, s-au mai bagat stopuri in spoilerul de pe spate ... hmm urat tare .... in schimb farurile arata frumos tare .... grila fata parca este neterminata .... sincer botul arata a masina americana. cine le are cu limbile straine ... http://www.nexiaclub.com/view.php?ci...nku=2005052901 ( SURSA FOTOGRAFIILOR ) |
oribil...daca s`ar putea farurile puse pe actualul Cielo ar fi super... :)
|
nu-mi place.oricum fac polonezii niste masini urate dar urate,sunt niste tipuri de daewoo facute la ei de te sperii.oricum asta nu imi place
|
mie-mi place cum arata din fata... pare mai agresiv :)
jantele alea din tabla il strica rau de tot ! |
fatza e misto, restul e... cielo
|
faruri misto , pertotal varza .....
|
da ...la fatza merge cat de cat 8) ; dar in rest de kk pe ea..nimic impresionant..just cielo :!:
|
nash vrea sa se supere polonezii pe mine dar din pacate masina nu e reusita...doar in fatza e ceva de ea..spatele nu-mi place k are prea multe accesorii urate...locul unde vine numarul nu e gandit deloc k e iesit in relief...iar stopurile din spoiler nu sunt deloc bine puse... :cry:
|
e frumusel! :twisted:
|
Daca vreti sa va traduc ceva din poloneza in romana nu e problema ...
|
zetemte daca poti sa traduci ..... fisa tehnica
|
romanii nu stiu decat sa critice ca deh asha e romanu....
p.s. shi daca e cielo ce? nu e tot mashina? |
Dar acolo nu e limba polona :lol: Acuma m-am uitat.
|
Incepe frumos si se termina si mai urat. Probabil ca or sa inceapa sa traga de ea cum am tras noi de Dacia 1300 aka Renault 12 vreme de 30 de ani. Nexia a fost o masina buna, candva.
|
Re:
Quote:
:lol: oky :D tnx oricum |
ce bara spate de supernova:)))))
|
1 Attachment(s)
groaznic spatele e chiar naspa mai bine arata nr in spoiler
|
farurile
mah bajeti..farurile fatza sunt prea frumoase..acum serios..nu aduc a seria5???asha bate la okiu meu :)...iar....daca stati putin sa va ganditi la bara spate si locul pt numar..pot si skimbate f ushor..si unii au facut minuni cu cielo classic.think about it!
|
Re: farurile
Quote:
|
da de unde facem shi noi rost de asha ceva?? :D
|
fata misto...restu e urataaaa pana la Dumnezeu ;)
|
mustang..
mah mustang..si cum iti mai zice tie...din ce orash eshti??
|
e chiar naspa spatele
|
Re: mustang..
Quote:
|
Re: mustang..
Quote:
|
stiu, daca te uiti un pic mai bine o sa vezi un \" :D \" in postul meu ;)
da se potrivea nu? :lol: |
masina asta se produce in rusia! am incercat sa fac rost de faruri din astea,dar din pacate nu se importa la noi in tara. Numai daca le cumperi din rusia!
|
mad max dezgropi topicuri?
|
in mod normal nexia se fabrica in polinia ..... dar una peste alta imi plac farurile :) daca stie cineva cum se pot comanda si pentru romania sa-mi dea si imi un privat. ms
|
tuturor ne plac farurile, dar din pacate nu se gasesc pe la noi! Daca aveti vreo cunostiinta prin rusia ... vi le cumpara s le trimite prin curier!
|
stati calmi , cielo-ul ala nu se fabrica nicaieri !!! :wink:
|
:lol: :lol: fain face lift....nu prea vezi in fiecare zi asa ceva...pacat ca nu e in Romania...ca era mult mai fain:P
|
nu vede nimeni ce mult seamana cu Alfa 156 (din fata)
|
mi-e imi place cum arata..fatza de modelul actual..mai putzin in spate la nr. de inmatriculare...ce-i aia tata?? :?
|
Re: Daewoo Cielo Facelift ( Polonia )
o zis un vecin c-o vazut faruri din astea pe ocazie .ro sau asa ceva la 120 euro
angel-eyes-uri pentru nexia, aka cielo. oare in rusia cat costa? ca de s-ar duce careva din iasi pana acolo, cu drum platit, alea alea sa aduca pentru cei din tara care vor, si .... sau sa vb la tel cu un magazin din rusia sa facem niste comenzi si apoi le impartim noi... nu stie nimeni nici o solutie? ca zau ca mi-as pune asa ceva pe masina |
mno ceva detalii nimic?
|
E Urat ...
|
ciudatttttaaaaa rau de tot doamnee mai urata k asta nam mai vazut!!
|
cidatenie? neeee cred ca are ceva cai sub capota aia oribila!
|
fatza arata bine! spatele urat cu spume
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning