![]() |
Cea mai tare masina din suceava ???
Dati-va cu parerea care ii cea mai tare masina din suceava ??? Cu un kit frumos :)
|
a mea nu????????/ :twisted: :twisted: :lol:
|
cred ca este un bmw destul de tunat eu l-am vazut pri zona bazarului :oops:
|
Bmw lui negru da ar putea fi si aia !!! Dar mai sunt mai multe !!!
|
poate e alta mai tare :oops:
|
puneti si voi niste poze ca asa doar sa vorbim ... e ca si cum ai manca faca sa bei o bere :D
|
Pai ce sa fac sa ma duc sa pozez masina prin oras !!!
|
Am sa pun un film cu bmw ala negru !!! Cat de curand
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Filmul are mult dar merita
|
e m3 sau prizele de aer sunt de forma ?
|
nu este m3
dar merge super. Este un diesel. |
Nu este m3 !!! aleea le-a pus el !!!
|
Cateva poze !! Cu masini de prin suceava ce-am prins si eu
|
1 Attachment(s)
Up
|
1 Attachment(s)
up
|
1 Attachment(s)
up
|
1 Attachment(s)
up
|
1 Attachment(s)
up
|
1 Attachment(s)
up
|
1 Attachment(s)
up
|
eu nu am vazut in sv bmw urile alea...park era vb de masini din sv.atat stiu calibra si pky(bmw gri)in rest??????????de unde masinile astea???bucale italia???park nu sunt in sv....
|
Re:
Quote:
|
bmw e din suceava prin plopeni sau ceva de genu asta !!!
|
Azi am vazut ceva frumos si am facut poze !!!
|
si calibra este faina dar si cele 2 bmw_uri poate vor fi la cursa si vor face show :D
|
4 Attachment(s)
Ceva frumos nu in suceava !!! Pacat ca nu e din sv si ii numai in trecere cred !!!
|
E bun si telefonul cu camera jur !!!
|
Cea mai tare masina :)
Cea mai tare masina din Suceava e un BMW 850 si un Maserati. Din cate stiu eu bmw-ul ajunge undeva cu putin sub 300 ca nu era limitat cand a aparuti, iar maserati-ul undeva in jur de 280. Maserati-ul il are patronu` de la Betty, iar bmw-ul stie toata lumea cine-l are
|
ma crezi ca eu nu stiu ? :lol: :lol:
nu pe bune al cui e ca arata mijto , eu unu nu am vazut prea multe in romania |
Din cate stiu eu patronul de la betty are o Celica. Dar ma pot insela
|
ink nu am auzit de masserati in sv...dar mai stii...bmw lui balon (850)pt mine euna din cea mai tare...si mai sunt cateva mitsubishi3000gt de la office si sa nu uitam de masinile lui negru X5,330,clk,s klasse,rx8.prin radauti.un sl55amg a domnului olarean...un cl55amg...un sl500 model 94...
|
Re:
Quote:
|
re
3 Attachment(s)
bmw ala gri nu mai e arata nici pe departe ca cel din foto.l-am refacut eu total si cam asa arata,mai e inca de lucru insa nu prea mai sunt bani.
|
Cum sa il faci tu !!! Daca ala l-a facut fritz frate !!! Mai este unu gri poate nu ne referit la aceelasi
|
gri o fi fost el pana in ianuarie,acum arata asa cred ca ii sta si mai bine.parerea mea!!!! :roll:
|
Cumpar BMW e30 in doua usi pentru piese.
ok am avut accident :) n-are rost sa va mint si vreau sa iau un e30 in doua usi pentru piese. Daca stie cineva ceva, pe cineva cu un 318i din 84/85/86 (motorul M10 de 105cp), va rog sa postati pe forum sau sa-mi dati un beep pe 0745776574 sau un mesaj pe yahoo [email protected] pentru ca-s toata ziua pe messenger. In cel mai rau caz ma gasiti la office's :), intrebati de d.j. A da, si masina mea era tare :)) fugea de rupea, pana sa am accident. Acum insa, nu stiu ce o sa fac dupa ce-o repar. Ma gandesc sa fac un upgrade la un motor in 6 pistoane fie cel de 2000 si 129cp sau ala de 2500 24 valve, 192 cp. Si inca ceva! Feriti-va de cei din Botosani:) nu de cei cu masini cu numere de Botosani. Masinile n-au nici o vina :] :cry: Oricum pana fac actele, dupa ce repar masina o sa vedeti un BT-03-CUS ceva mai in forma decat cel care era pana acum :twisted: (cel putin dpdv estetic). Si pentru tipul de la C&O -->> Te pricepi sa-mi prinzi \"oalele\" de la bmw? Te ocupi si de vopsit masini?Caut oferte, ca am gasit cateva, dar e bine sa cauti cat mai multe. :shock:
|
Juanito !!! Ce sa faci se mai intampla !!! Bine ca esti tu sanatos !!
|
E30
Multam frate ca esti alaturi de mine. Ok, acum vreau sa va spun cate ceva despre BMW-ul E30(ursulet). A fost pana acum cea mai populara serie 3 si s-a vandut in peste 2,3 milioane de exemplare. Pentru cei care vor sa vada masini cu adevarat tunate, va invit sa vizitati www.e30.de un site dedicat in intregime BMW-ului E30. Imaginati-va cum ar fi pe o masina ce are 1000 kg sa pui un motor V12... :arrow: www.e30.de (poate se inspira si firmele de tuning sucevene de pe acel site)
|
foarte interesant site_ul pacat ca e in GERMANA :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning